- 1 Haziran 2020
- 2
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Evremervem
Safra kesesi ameliyatı olucaktım olanlar yazabilirmi korkuyorum çok olduktan sonrası ameliyat korkusu panik atak cabası =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olcam ameliyat cok korkuyorum hissermiycem ama yinede iste geçmiş olsunSafra kesesi ameliyatı olucaktım olanlar yazabilirmi korkuyorum çok olduktan sonrası ameliyat korkusu panik atak cabası =(
Safra kesesi ameliyatı olucaktım olanlar yazabilirmi korkuyorum çok olduktan sonrası ameliyat korkusu panik atak cabası =(
Bende olcam ameliyat cok korkuyorum hissermiycem ama yinede iste geçmiş olsun
Bende olcam ameliyat cok korkuyorum hissermiycem ama yinede iste geçmiş olsun
Merhabalar. Geçmiş olsun ben de 15 Haziran'da ameliyat oldum. Şimdi iyiyim ama ameliyat sonrasından itibaren karın gurultusu yaşıyorum. Çok sesli şekilde de oluyor sadece benim duyacağım şekilde de ama mutlaka her gün rahatsız edici şekilde saatlerce karnım gurulduyo. Bir de doktor nbana yağlı, yumurtalı, kakao çikolata dışında her şeyi ye dedi. Ama dediğiniz gibi bazı yiyecekler beni rahatsız ettiyse menüden kendim çıkarıyorum artık. Kafama takılan bir soru var size sormak istedim: Mesela yasak olan yumurtadan yedim diyelim sindirim güçlüğü dışında diğer organlarıma zarar verir mi acaba ileride?Geçmiş olsun, kendim sağlık öğrencisiyim. Öğrencisi olduğum üniversite hastanesinde taşlar için safra kesemi aldılar. Laporoskobik yöntem kullanıldı. Ameliyathanede uyutuldum. Narkozdan uyanırken ağrı kesici yapmadılar narkozu vücudun atsın iyice bilincin yerine gelsin dediler. Sadece orada sıkıntı yaşadım. İlk ağrı kesiciyi yaptılar. Yürümeye çalıştım tabiki operasyon geçirdin dik yürüyemiyorsun ama yürüyorsun. Ben narkozu vücudum atsın diye 15 dk da bir yürüdüm. Bir gece hastanede yattım ertesi gün kendimi çok daha iyi hissediyordum. Diren çıkarıldı kanama olmadığı için pansuman yapıldı taburcu oldum. Yatağa yatarken kalkarken zor oluyordu bu yüzden yüksek yastık kullandım bir müddet ve sırt üstü yattım hep. 10 15 güne normale döndüm. Dr bana bir diyet listesi vermedi her bünye farklıdır dedi ama ben her şeyi yemedim çünkü bazı yiyeceklerin bana dokunduğunu keşfettim. Bu sürede sağlıklı beslendiğim 7 kg verdim. Bu şekilde.
Merhabalar. Geçmiş olsun ben de 15 Haziran'da ameliyat oldum. Şimdi iyiyim ama ameliyat sonrasından itibaren karın gurultusu yaşıyorum. Çok sesli şekilde de oluyor sadece benim duyacağım şekilde de ama mutlaka her gün rahatsız edici şekilde saatlerce karnım gurulduyo. Bir de doktor nbana yağlı, yumurtalı, kakao çikolata dışında her şeyi ye dedi. Ama dediğiniz gibi bazı yiyecekler beni rahatsız ettiyse menüden kendim çıkarıyorum artık. Kafama takılan bir soru var size sormak istedim: Mesela yasak olan yumurtadan yedim diyelim sindirim güçlüğü dışında diğer organlarıma zarar verir mi acaba ileride?