- 6 Temmuz 2009
- 31
- 2
merhaba benımde safrada tasım cıktı, ama benım gebelık oncesi genel vucut taramasında cıktı daha onceden çok agrılarım oldu hatta oyle çokki uykumdan uyanıyordum kıvranıp duruyordum ben hep rahmımde iltihap var dıye dusundum ondan diye gecıstırmıstım..
şimdi 2.5cmlık bi tasım var dr. kesın ameliyat dedi..
ben sımdı ameliyat olmasam da hamıllıkten sonra olsam bana zararı olurmu?? kanala henuz dusmemıs safradaymıs ama garantısıde yokmus tabı kanala dusup dusmeyecegının.. bide ne kadar ücret ödediniz acaba...
ALLAH acil şifa versin.ama kanala kaçıp tıkarsa hayati tehlikesi var.sarılık riskiniz çok yüksek.ben 4.5 ay çektim o ağrıları.nasıl canım yandı.şimdi 5 .5 ay oldu ameliyat olduğum.her şeyi yiyorum.bol bol dua edin.ve sütünüzün gitmeyeceğine inanın.gitse de kendinizi suçlamayın.bununn tek tedavisi ameliyat.olmazsanız bebeğinize yetememe durumunuz daha fazla.hiç değilse 20 gün filan daha bekleyin.(bekleyebiliyosanız((geçmiş olsun
elbette benim de sütüm azalmadı değil.ben çalıştığım için elektirikli aletle sağıyorum.o da sütü artırıyor.bir de benim bebeğim rahatsızlık geçirdi.
doktorlar sütün artması için şeker tüketmeyin diyorlar ama ben şekerli ve özellikle şerbetli gıda yediğimde artıyor.bir de bol bol dere otu marul gibi yeşillik tüketip,rezene çayı için.armut bulgur irmik.bunlar da süt yapıyor.her gün sağdığım için yediğim şeye göre süt oranımın değiştiğini net bir şekilde görüyorum.ALLAH şifa versin.sağlıklı günler hepimizin olsun.RABBİM bizleri bebeklerimize yeter duruma getirsin
bende üç gün önce laparaskobik yöntemle ameliyat oldum.bebeğim 7 bucuk aylık.bence hiç beklemeyin aşırı zor bir ameliyat değil.1 gün hastanede kalınıyor zaten.bende bir kaç taş demişlerdi 28 tane çıktı ve iltihapta vardı.yani safra keseniz olmadanda yaşaya biliyorsunuz.geçmiş olsun şimdidensezaryen amelıyatı sonrası laparoskopık olarak safra kesesını aldıran varmı arkadaslar ?
bende artık bu ağrılara dayanamıyorum , amelıyat olup kurtulmak ıstıyorum ama acık amelıyattan korkuyorum
sezaryenden zaten yeterınce korkmustumdaha 50 gunluk bebegım
bır de alternatıf tedavı varmıs ıcmeceler kaplıcalara gıtmek gıbı. amelıyat olmasam da oralara mı gıtsem dıyorum ?
bende üç gün önce laparaskobik yöntemle ameliyat oldum.bebeğim 7 bucuk aylık.bence hiç beklemeyin aşırı zor bir ameliyat değil.1 gün hastanede kalınıyor zaten.bende bir kaç taş demişlerdi 28 tane çıktı ve iltihapta vardı.yani safra keseniz olmadanda yaşaya biliyorsunuz.geçmiş olsun şimdiden
sezaryen amelıyatı sonrası laparoskopık olarak safra kesesını aldıran varmı arkadaslar ?
bende artık bu ağrılara dayanamıyorum , amelıyat olup kurtulmak ıstıyorum ama acık amelıyattan korkuyorum
sezaryenden zaten yeterınce korkmustumdaha 50 gunluk bebegım
bır de alternatıf tedavı varmıs ıcmeceler kaplıcalara gıtmek gıbı. amelıyat olmasam da oralara mı gıtsem dıyorum ?
işte o benimm :)) bebeğim tam 50 günlükken oldum.korkma ol ve kurtul.olana kadar çektiğim sancının tarifi yok.çok şükür kurtuldum.oldu bitti.sütde devam etti korkma emziremem diye.bu arada planla veacil duruma düşmeden hallet. Ben korktum aynı senin gibi acilden yatırdılar 1 güde çıkmak yerine 3 gece kaldım hastanede.300den fazla küçük küçük taş dolmuş :))