Canim benim direk safra alindi daha cuma gunu ameliyat oldum bugun gezmeye bile gittim:)Bende hala iyi olmuş değilim ben sarilikta oldum taş tokadı ercp yapıldı pankreatit bile oldum ameliyat oldum sonrasında 7 ay bitti ama şikayetim geçmesi hiç birşey diyemiyorum endoskopi yaptırıcam bakalım korkmasssam
oh masallh masallh yemen icmen nasil oekiCanim benim direk safra alindi daha cuma gunu ameliyat oldum bugun gezmeye bile gittim:)
2ay oncede sezeryan olmustum zatwn
Tas tikadi felan yazmissin tasi almadan nasil ameliayt oldunCanim benim direk safra alindi daha cuma gunu ameliyat oldum bugun gezmeye bile gittim:)
2ay oncede sezeryan olmustum zatwn
Safra kesesini tikamis sismis dedi doktor safrayi alinca cozulcek gibiydi demek kiTas tıkadi
Tas tikadi felan yazmissin tasi almadan nasil ameliayt oldun
En iyisi canim doktorun ne dediyse o zaten hastaliklar farkli farkli gecmis olsunSafra kesesini tikamis sismis dedi doktor safrayi alinca cozulcek gibiydi demek ki
İlk iki gun yemedm ama sonra az az hersyden yemeye basladim iyi mi kotu mu yapiorm bilemem ama simdilik durum bu
Ameliyattan 2 3 hafta sonra safra kessinin oldugu yerde agri yasayan var mi
Hayla var mi doktorun ne diyor bu durumaAmeliyat olalı 6 gün oldu ağrılarım giderek artıyor. Sırt ağrım var geçmiyor
Düzce Merhaba umarım mesajıBende hala iyi olmuş değilim ben sarilikta oldum taş tokadı ercp yapıldı pankreatit bile oldum ameliyat oldum sonrasında 7 ay bitti ama şikayetim geçmesi hiç birşey diyemiyorum endoskopi yaptırıcam bakalım korkmasssam
ErciyesHayır henuz olmadim kanal tıkalıymis ercp yapıldı. Ameliyat 1, 5 ay sonra yapılı r dediler.
Hayır henuz olmadim kanal tıkalıymis ercp yapıldı. Ameliyat 1, 5 ay sonra yapılı r dediler.
Merhaba hic zor degil korkmayınDüzce Merhaba umarım mesajı
Alırsın ercp yapılmış . Bende hamile iken mide ağrıları oluşdu doğum yaptım ben gebeliğe bağlıyordum ama safra da taş çıktı ve bir taş da kanala düşmüş tıkamış ercp ile alınması gerektiğini söyledi doktor ama ben çok korkuyorum bebeğim 12 günlük suan biran once olman lazım dedi. Zor bir uygulama mi tam anestezi mi olur o bilgi verir misiniz
Kimse yokmu ?
Ne şikayetiniz vardı sizingünaydın bende olucam beklemelerdeyim
taş varNe şikayetiniz vardı sizin
Yok ağrı falanmı vardı yanma gibi demiştimtaş var
ben kasıklarım ağrıyor diye gittim hiç alakası olmayan biryerden bu çıktı .kimbilir ne kadardır var onuda bilmiyorum ,ağrım yok ama alınması gerekiyor dediler tehlikeli oluyormuş .bende ağrı falan yapmıyor sadece karın şişliği yapıyorYok ağrı falanmı vardı yanma gibi demiştim
Çok ilginç ya Allah iyilik versin bendede bulantı iştahsızlık şişlik var mide ağrısı yapıyorben kasıklarım ağrıyor diye gittim hiç alakası olmayan biryerden bu çıktı .kimbilir ne kadardır var onuda bilmiyorum ,ağrım yok ama alınması gerekiyor dediler tehlikeli oluyormuş .bende ağrı falan yapmıyor sadece karın şişliği yapıyor
Çok ilginç ya Allah iyilik versin bendede bulantı iştahsızlık şişlik var mide ağrısı yapıyor
Benim küçük bebeğim var ya daha 2 aylık bakalım bi dr gidiyim ne derse artık hayırlısı....nerede olduğu da önemli aldır kurtul çok uzun sürmüyormuş zaten bende kışa doğru olucam tabi hamile olmazsam