Safra kesesi ağrısı

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
1.983
3.026
Merhaba herkese safra kesemde taş varmış ve safra kanalına düşmüş. Çok şiddetli ağrılarla acile gidiyordum hep. Ptesi günü ercp ile kanaldaki taşlar alındı, perşembe günü de safra alınacak.
Ama hala o kadar çok sancım var ki anlatamam. Çok kötüyüm kanala stent takıldı tekrar safrandan kanala taş düşmesin diye. Aynı durumu yaşayan var mı acaba. Stentten ötürü mü ağrı oluyor acaba. Acile gittim ultrasondan bakıldı bsy görünmüyor dediler.

Hayat kalitem sıfıra düştü resmen iki çocuğum var bebeğim 2 aylık. Memlekete annemlere geldim. Çocuklarla onlar ilgileniyor, sancıdan ilgilenemiyorum. Resmen annelik duygumu kaybetmiş gibi hissediyorum. Bebeğime çok üzülüyorum özellikle yavrunun kucağıma kokuma ihtiyacı var, sanki bebeğimi sevmiyorum gibi hissediyorum acıdan aklıma bsy gelmiyor ve bu durum beni haraba çeviriyor. Sonradan aklıma şu geliyor, bebeğimle ilgilenemiyorum diye o zaman o da beni unuttu, beni bilmiyor aramıyor onu kucağıma alınca beni hissetmiyor psikolojisine kapılıyorum. Nasıl geçecek bu bilmiyorum 15 gün etti çok mesafe girdi aramıza hep hastanedeyim annemlere bırakıp gidiyorum arkamda kalıyor hep. Unutur mu acaba beni.

Aynı sıkıntıları yasayan yok mu? Neler yaptınız bu sancı sürecinde

X