Gebeliğe Hazırlık Şafak 14 eylül :) bata son 10 gün :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süphen varsa yarin git

Ben de fireye katilicam az kaldi yanliz degilsin ac bi grup toplasalim eylül de yalan oldu ümitler ekime :) grup ismi cok afilli
Her ay ümit etmek çok yorucu kuzu tamam çok uzun bir süre olması belki ama her ay umutlanmak sonra bosa çıkması piskolojikmen yorgun hissediyorum grup falan açacak durumda değilim

Adetim 14 etlül bugun kan tahlili verdim sonucu yarin alcam
Ama asiri siddetli kasık agrim var suan bide p3ceteye leke geliyo
1 hafta oncede yerlesme kanamasi gibi lekeler yasadim hakkimda hayrlisi yarin ögrenirim artik bu arada idrar testleri hep negatiffff

başka bi forumda okudum miratech marka test yapmış pozitif sonraki testleri negatif çıkmış canım aklıma hemen sen geldin durumlar nasıl sende

So
Sonucun ne cikti canim

başka bi forumda okudum miratech marka test yapmış pozitif sonraki testleri negatif çıkmış canım aklıma hemen sen geldin durumlar nasıl sende
Canimm adet olmadim bekliyorum ben 17 inci gün yumurladim zaten 15 gun gecmesi lazimmis idrarda cikmasi icin adet gunum yarin 15 inci gun cumartesi oluyor hala bi umut bekliyorum :) kirmizilari gorene kadar umit var .. ama piskolojik olarak topladim kendimi daha iyiyim....

Kızlar sabah test yaptım bat 17si silik cizgi cıktı ama miratech olduğu için güvenemiyorum birazdan kan vermeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…