Süphen varsa yarin gitKızlar bende dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım tiroide falanda baktırmak istemiştim doktora beta hcgyede bakın dedim tamam dedi ama sonra işaretlemeyi unutmuş bende farketmedim bugün koşa koşa heycanla gittim bide ne göreyim beta hcg istememişiz dedi doktor şok oldum fazla bi umudum yok ama heycanlanmıştım işte
Evet doktorda gel dedi bakalım hayırlısıSüphen varsa yarin git
Her ay ümit etmek çok yorucu kuzu tamam çok uzun bir süre olması belki ama her ay umutlanmak sonra bosa çıkması piskolojikmen yorgun hissediyorum grup falan açacak durumda değilimBen de fireye katilicam az kaldi yanliz degilsin ac bi grup toplasalimeylül de yalan oldu ümitler ekime :) grup ismi cok afilli
Sonucun ne cikti canimAdetim 14 etlül bugun kan tahlili verdim sonucu yarin alcam
Ama asiri siddetli kasık agrim var suan bide p3ceteye leke geliyo
1 hafta oncede yerlesme kanamasi gibi lekeler yasadim hakkimda hayrlisi yarin ögrenirim artik bu arada idrar testleri hep negatiffff
Canimm adet olmadim bekliyorum ben 17 inci gün yumurladim zaten 15 gun gecmesi lazimmis idrarda cikmasi icin adet gunum yarin 15 inci gun cumartesi oluyor hala bi umut bekliyorum :) kirmizilari gorene kadar umit var .. ama piskolojik olarak topladim kendimi daha iyiyim....başka bi forumda okudum miratech marka test yapmış pozitif sonraki testleri negatif çıkmış canım aklıma hemen sen geldin durumlar nasıl sende
Malesef gebelik yokSo
Sonucun ne cikti canim
CRP kaçtı canım.Malesef gebelik yok
Kanda iltihap cıkti
Malesef gebelik yok
Kanda iltihap cıkti
Kırmızıyı gördüm canım maalesefSen naptin var mi guzel haberler
Valla canım benim adet belirtim yoktu hatta hamilelik belirtisi diyeceğim şeyler vardı bence umudunu yitirme hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip etsinBen de tum adet belirtileri var
Hepimize en hayirli zamanda insallahValla canım benim adet belirtim yoktu hatta hamilelik belirtisi diyeceğim şeyler vardı bence umudunu yitirme hayırlısıyla inşallah Rabbim nasip etsin
Var mi sendn haber rabiaGeldik =) )) Hoşgeldikkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?