Selam kizlar var mi.guzel haberler ben cumayi bekliyorumm
Ben iki gundür resmen ruh halim.berbat hic boyle olmamistimBen de pazartesiyi bekliyorum bat 17si ama cuma günü kan testi yaptırsam mı diyorum acaba çok sabırsızım
Bat 14 eylulse idrarda silik çizgi olsa da çıkar diye biliyorum. Kaç günde bir adet oluyorsunuzCuma bat dün pozitof bugun negatif test resmen göctüm
Evet ama ümitsizliğe kapılmayın, herşeyin hayırlısı. Benimde 3.ay Allah büyük aslında çok üstelediğimiz ve stres yaptığımız için olmuyor sanırım.kan testi yaptım ve negatif çıktıilk ay dnememdi ama insna nasıl ümitleniyormuş.. bidaha adet tarihi geçmeden hiçbi idrar tetsi hamilelik ihtimali düşünmek istemiyorum... zamanında olucak sanırım düşününce değil.. çok morali bozuluyor insanın
Selam canım. Beklemedeyim hala, bende cumayı bekliyorum bakalım. Sen naptın başka test yaptın mı bir daha ?Selam kizlar var mi.guzel haberler ben cumayi bekliyorumm
Kardelen valla obur ayki batıma bakiyorum hangi gün diyeSelam canım. Beklemedeyim hala, bende cumayı bekliyorum bakalım. Sen naptın başka test yaptın mı bir daha ?
Sabah ilk idrarla mı yapsan acaba ?Kardelen valla obur ayki batıma bakiyorum hangi gün diyeaksam eve gidince bir test yapicam daha da yapmicam test falan
Inan kafamdan silip atmak istiyorum yiprandim canim keske yalandan pozitif gormeseydim o gün sabaha kadar sevincimden uyumaidm hayal kurdum ... bu olay beni cok olumsuz etkiledi gercekten ilk kez bubkonuyla ilgili bubkadar yiprandimSabah ilk idrarla mı yapsan acaba ?
Tahmin edebiliyorum. O gün negatifi görsen bu kadar üzülmezdin. Allah büyük be canım. Ne kadar üzme kendini desem de olmuyor biliyorum. Vardır bir vakti saati. Hem dur bakalım daha günümüzde gelmedi ki. Bak ne güzel bir evladın var, Allah size bağışlasın. Yıpratma kendini bu kadar nolur. Allah büyük, hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder inşallah en yakın zamanda.Inan kafamdan silip atmak istiyorum yiprandim canim keske yalandan pozitif gormeseydim o gün sabaha kadar sevincimden uyumaidm hayal kurdum ... bu olay beni cok olumsuz etkiledi gercekten ilk kez bubkonuyla ilgili bubkadar yiprandim( eşim sehir disinda 3 ay hafta sonlari gorusuyoruz ovulasyon gunumde izin alip gitmistim ... 4.5 yasinda oglumla birbirimize yoldas oluyoruz onun varligina bin sükür . Sabau ise gecerken okula birakiyorum aksam aloyorum oglum uyuyunca evle ilgilenirdim inan 2 gundür elim kalkmio cok uzuldüm cok
Yok bin sükür her zmaan rabbim her zaman hayirlisini versin ... ama bu miratech sahte pozitif beni uzdüTahmin edebiliyorum. O gün negatifi görsen bu kadar üzülmezdin. Allah büyük be canım. Ne kadar üzme kendini desem de olmuyor biliyorum. Vardır bir vakti saati. Hem dur bakalım daha günümüzde gelmedi ki. Bak ne güzel bir evladın var, Allah size bağışlasın. Yıpratma kendini bu kadar nolur. Allah büyük, hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder inşallah en yakın zamanda.
Ya ben bile heveslendim ki seni düşünemiyorum. Bir daha alıp kullanma o marka testi.Yok bin sükür her zmaan rabbim her zaman hayirlisini versin ... ama bu miratech sahte pozitif beni uzdü
Hadii yaaa bilmiyorum ki beb gecen ay kullandik bildihin bembeyaz negatifti bubay cigt cizgi cikinca dedim kesin hamileyim sonra guvenilir degil dedil3r hakikattej baska testlwr negatif bat cuma ama hic bir belirtim yok bu ayherkes şikayetçi ama bi ben mi memnun kaldım arkadaş anlamadım kullandığım ay hamile kaldım gebelik testini de denedim hatta en silik çıkanı o olmuştu
ya biri daha dedi arkadaşıymış yapan kız herkese duyurmus hatta hamile olduğunu sonra kan vermiş negatif çıkmış :s marka miratech.bende etkilendim hatta tekrar alcaktım ov testini almadım başka sipariş ettim benimde kafam kurcalandı.Bugün keske baska test alsaydın yine negatif çıkarsa demekki miratech de bi sorun var anlardın kendini hiç değilse sonuca alıştırırdın kuzumHadii yaaa bilmiyorum ki beb gecen ay kullandik bildihin bembeyaz negatifti bubay cigt cizgi cikinca dedim kesin hamileyim sonra guvenilir degil dedil3r hakikattej baska testlwr negatif bat cuma ama hic bir belirtim yok bu ay
Ben de fireye katilicam az kaldi yanliz degilsin ac bi grup toplasalimkızlar benden bu ayda fire geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun artık ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?