Gebeliğe Hazırlık Şafak 14 eylül :) bata son 10 gün :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat tarihim yarın 13 eylülde, dayanamayıp test yapsana sonuç negatif hep. Allah büyük bakalım... Bu 3. Ay denemem....

kan testi yaptım ve negatif çıktı ilk ay dnememdi ama insna nasıl ümitleniyormuş.. bidaha adet tarihi geçmeden hiçbi idrar tetsi hamilelik ihtimali düşünmek istemiyorum... zamanında olucak sanırım düşününce değil.. çok morali bozuluyor insanın

Evet ama ümitsizliğe kapılmayın, herşeyin hayırlısı. Benimde 3.ay Allah büyük aslında çok üstelediğimiz ve stres yaptığımız için olmuyor sanırım.

doktora gitme düşüncem var genel muayene için nolur nolmaz bakılsın yok yere zaman kaybetmek istemiyorum. kaçıncı gün gidilmeli testler için?

Sabah ilk idrarla mı yapsan acaba ?
Inan kafamdan silip atmak istiyorum yiprandim canim keske yalandan pozitif gormeseydim o gün sabaha kadar sevincimden uyumaidm hayal kurdum ... bu olay beni cok olumsuz etkiledi gercekten ilk kez bubkonuyla ilgili bubkadar yiprandim ( eşim sehir disinda 3 ay hafta sonlari gorusuyoruz ovulasyon gunumde izin alip gitmistim ... 4.5 yasinda oglumla birbirimize yoldas oluyoruz onun varligina bin sükür . Sabau ise gecerken okula birakiyorum aksam aloyorum oglum uyuyunca evle ilgilenirdim inan 2 gundür elim kalkmio cok uzuldüm cok

Tahmin edebiliyorum. O gün negatifi görsen bu kadar üzülmezdin. Allah büyük be canım. Ne kadar üzme kendini desem de olmuyor biliyorum. Vardır bir vakti saati. Hem dur bakalım daha günümüzde gelmedi ki. Bak ne güzel bir evladın var, Allah size bağışlasın. Yıpratma kendini bu kadar nolur. Allah büyük, hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip eder inşallah en yakın zamanda.

Yok bin sükür her zmaan rabbim her zaman hayirlisini versin ... ama bu miratech sahte pozitif beni uzdü

herkes şikayetçi ama bi ben mi memnun kaldım arkadaş anlamadım kullandığım ay hamile kaldım gebelik testini de denedim hatta en silik çıkanı o olmuştu

herkes şikayetçi ama bi ben mi memnun kaldım arkadaş anlamadım kullandığım ay hamile kaldım gebelik testini de denedim hatta en silik çıkanı o olmuştu
Hadii yaaa bilmiyorum ki beb gecen ay kullandik bildihin bembeyaz negatifti bubay cigt cizgi cikinca dedim kesin hamileyim sonra guvenilir degil dedil3r hakikattej baska testlwr negatif bat cuma ama hic bir belirtim yok bu ay

Hadii yaaa bilmiyorum ki beb gecen ay kullandik bildihin bembeyaz negatifti bubay cigt cizgi cikinca dedim kesin hamileyim sonra guvenilir degil dedil3r hakikattej baska testlwr negatif bat cuma ama hic bir belirtim yok bu ay
ya biri daha dedi arkadaşıymış yapan kız herkese duyurmus hatta hamile olduğunu sonra kan vermiş negatif çıkmış :s marka miratech.bende etkilendim hatta tekrar alcaktım ov testini almadım başka sipariş ettim benimde kafam kurcalandı.Bugün keske baska test alsaydın yine negatif çıkarsa demekki miratech de bi sorun var anlardın kendini hiç değilse sonuca alıştırırdın kuzum

kızlar benden bu ayda fire geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun artık ne diyim

Kızlar bende dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım tiroide falanda baktırmak istemiştim doktora beta hcgyede bakın dedim tamam dedi ama sonra işaretlemeyi unutmuş bende farketmedim bugün koşa koşa heycanla gittim bide ne göreyim beta hcg istememişiz dedi doktor şok oldum fazla bi umudum yok ama heycanlanmıştım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…