erken değil mi test için =)Benimde 14 eylül test yaptıran var mı
Benim de öyle canım, sadece sol kasık batmasıSol kasık harici bi belirti yok adete yaklasincaki belirtiler yok belkide iyi biseydir belirti olmamasi ..
Erken döllenme olunca çıkıyor testte =)Bazı kişilerin nasîl oluyorda 10 gün oncesinde artıyor..
Kizlar insallah psikolojik degildir.. sol tarafim batiyordu bi kac gündür.. simdide hafiften sirtima gecti..
umariim her sey yolundadir bu sefer..
4 ay önce dis gebelik gecirdim.. sag tüpüm patladii ve aldilar.. her görev sol tarafa kaldi
canim hayirli olsun bugun kan testi yaptir musait olursanKizlar günaydiin.. Ben az önce test yaptim adetimin gelmeyecegini düsünüp ve positiiiivv.. Hamileyim!!Adetime daha 3 gün Var ve Ovulasyon testi 26.08. Positivdii.. Tabi 25/26/27 degerlendirmistik
2 hafta icinde positivi gördüm
Allahim isteyen herkese nasip etsin!Eki Görüntüle 2187478
anladim . ordaki kontroller nasil oluyor her ay mi gidiyorsun ?ucret oduyor musunTesekkürler canim..Ben yurtdisi avusturyadayim acillere maalesef öyle testler icin giden olmuyor.. Sadece aile hekimi yada kendi Kadin doktorumuz yapiyorr. 4 ay önce dis gebelik gecirdigim icin yarin hemen arayip haber edecegim.. Bakalim cagirirmi..
anladim . ordaki kontroller nasil oluyor her ay mi gidiyorsun ?ucret oduyor musun
Günaydın, ara ara kasık ağrılarımdan başka bişey yok. Geçikmeden test yapmayı düşünmüyorum. Sende var mı bişeyler.Selam kizlar var mi gelismeler test yapanlar son 4
Benim gögüs hasasiyeti var ama her ay oluyor :)) farkli bisey yok gibi ...Günaydın, ara ara kasık ağrılarımdan başka bişey yok. Geçikmeden test yapmayı düşünmüyorum. Sende var mı bişeyler.
Beklemekten başka çare yok gibi :)Benim gögüs hasasiyeti var ama her ay oluyor :)) farkli bisey yok gibi ...
Var mı belirti falan ?merhaba kızlar. benim bat ta bugün veya yarın.
Var mı belirti falan
belim ağrıyor karnımdada ağrı var. Hazırlan geliyorum diyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?