Gebeliğe Hazırlık Şafak 14 eylül :) bata son 10 gün :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar insallah psikolojik degildir.. sol tarafim batiyordu bi kac gündür.. simdide hafiften sirtima gecti..
umariim her sey yolundadir bu sefer..

4 ay önce dis gebelik gecirdim.. sag tüpüm patladii ve aldilar.. her görev sol tarafa kaldi

Yapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)
Benimde batım aynı.. neler hissediyorsunuz.. benim sağ kasıkta ağrı ve batma var ve aşırı akıntı, göğüslerim aşırı hassas üstüne yatamıyorum yumurtlama günümden sonra başladı hala devam ediyor.. birde mide kazınması bunlar hamilelik belirtisi demiyorum ama ağrı da baya rahatsız ediyor

Bu ay ben de hic hir brlirti yok gecen aylarda kasigimda batna goguslerde hasasiyet vardi bu ay o da yok ( nasipten öte köy yok diyorum napalim...
Bat 15 eylul olanlar hepimiz hamileyizdir insallah
Geri sayim baslasin 9

Yapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)
Bende yapmadım, bu aydan hiç ümidim yok zaten çok fazla değerlendirmede olmadı. Ama gelecek ay için tekrar ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum.

Merhaba kizlar bende araniza Yeni katildim benimde bat 14 eylül bu ay ilk denemem pek umudum yok ama yinede günler gecmiyor.. Rabbim hepimize hayirli haberler almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…