Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı batı olanlar toplanalim
Beklenen Adet Tarihi =batbat nedir acaba herkes bat dio ben bi anlam yükleyemedim rica etsem açıklamasını alabilir miyim minecim![]()
Yumurta takibi yaptın mı bu ay canımAynı batı olanlar toplanalim
Yapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)Yumurta takibi yaptın mı bu ay canım
Benimde batım aynı.. neler hissediyorsunuz.. benim sağ kasıkta ağrı ve batma var ve aşırı akıntı, göğüslerim aşırı hassas üstüne yatamıyorum yumurtlama günümden sonra başladı hala devam ediyor.. birde mide kazınması bunlar hamilelik belirtisi demiyorum ama ağrı da baya rahatsız ediyorYapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)
Bu ay ben de hic hir brlirti yok gecen aylarda kasigimda batna goguslerde hasasiyet vardi bu ay o da yokBenimde batım aynı.. neler hissediyorsunuz.. benim sağ kasıkta ağrı ve batma var ve aşırı akıntı, göğüslerim aşırı hassas üstüne yatamıyorum yumurtlama günümden sonra başladı hala devam ediyor.. birde mide kazınması bunlar hamilelik belirtisi demiyorum ama ağrı da baya rahatsız ediyor
Bende yapmadım, bu aydan hiç ümidim yok zaten çok fazla değerlendirmede olmadı. Ama gelecek ay için tekrar ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum.Yapmadim ama biliyorum ovulasyob günumü gecen ay yapmistim yanilmadigimi anladim uzayan akintiyla teyit ettim :)
ben 15 eylülAynı batı olanlar toplanalim