• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saf mıyım ben hacılar doğuştan mı gelir tedavisi var mıdır

Valla çok da saf ya da iyi niyetli görmedim sizi:işsiz: e size iş kitlemeye çalışıyorlar da noluyor yapmıyorsunuz işte hem de sertçe “hayır efendim ben yapmam” demek yerine tatlılıkla hallediyorsunuz. Milletin derdini dinliyorsunuz aman canım diyorsunuz ama arkasından aslında hiç inanmadığınızı ima ediyorsunuz. Merak etmeyin hiç saf falan değil aksine “hin” siniz:KK50:
Şimdiye kadar iş arkadaşımın yerine vekaleten yaptığım görevler dışında hallettiğim çoğu işten kendisinin haberi bile yoktur ve üzülerek anladım ki kendisi bunu benim için yapmaz, çünkü konuda ayrıntı vermedim ama ben çoğu açığını kapatırken kendisinin benim gerek iş yükümün birkaç katına çıkmasına sevindiğine gerek hakkımda dedikodu çıkmasına sebep olduğuna sonradan birden fazla kez şahit oldum ve bu beni üzdü. Siz belki amirinize sertçe hayır efendim ben yapmam diyorsunuzdur ama benim iş yerimde bu mümkün değil, bunun yerine sadece işi yapamayacağınızı geçerli sebepleriyle belirtirsiniz, mesela namusuma varacak kadar dedikoduya sebep olduktan sonra amiriniz karşısında ağlayarak masumu oynamazsınız.

anlattiklarinizdan sizin saf oldugunuz sonucu cikmiyor
migren tutacak , kusacak kadar neyi kafaya taktiniz ben gercekten anlayamadim
onu bende hiç anlamadım.
Üst üste aynı gerginlikleri yaşama bir de kötü bir dönemden geçme durumu diyebilirim. Geçici olduğunu biliyorum, ama şu aralar geçmişte yaşadığım bazı kötü olayları (aşırı verme, kullanılma, güvenin kırılması ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan) yeniden yaşama kaygısını çok sık hissediyorum. Böyle üstünkörü tarif edince basit göründüğünün farkındayım ama bende travma etkisi yaratan olaylardı. Neyse ki geçici bir dönem inşallah.

Ben hiç böyle bir saf görmedim o_O Baya baya uyanıksınız aksine
Gerçekten öyleyse biraz yol kat etmişim, cadı kazanında dura dura ben de onlar gibi olmuşum demek ki, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum

Konuyu anlamayan tek gerizekalı benim herhalde :110:
Hımmmm dur bakim canım sıkıldı,ne yazsam ne yazsaaaammm heh buldum saf miyim diyeyim ,alakasız alakasız olayları abartayım
Bi de kendimi de inandirayim ,olmadi bi kusarım gerçekten dert gibi olur minvalinde bir yazı...
Çık olmamış
Keyif almadım :kahve:

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, tek tek alıntı yapamadım.

Ego tatmini yaptığımı, kendimi övdüğümü, hep iyi niyetimden kaybediyorum insanı olduğumu belirten yorumlar olmuş, ziyanı yok konuyu açarken bu türlü düşünceleri zaten bekliyordum çünkü objektif yoruma ihtiyacım olduğu için itici görünebileceğini bilsem de kendimle ilgili iyi ve kötü düşündüğüm ne varsa onu yazdım şeffaf olarak.

Şimdiye kadar “sen herkesi kendin gibi düşünüyorsun”, “buna nasıl izin verdin”, “kendini kullandırma o bu yaptıklarını senin için yapmaz”, “saf mısın inandın mı buna” cümlelerini çokça duyduğum ve amiyane tabirle sağlam kazıklar yediğim için içimde öyle yer etmiş ki üst üste yaşadığım bazı olaylar çarpık bir bakış açısına sahip olmama neden olmuş. Ki ailem yakın dostlarım da benzer şeyler söylüyor. Burada tanımadığım insanlar da aynı şeyi söylüyorsa demek ki bakış açımı ve davranışlarımı gözden geçirmemde fayda var.

Hazzetmediğim insana bulaşmam mesafe koyarım arkasından da konuşmam karşımdaki de benim hislerimi bilir, son dönemde hem işte hem sosyal hayatta tatlı tatlı sohbet ettiğimiz birbirimize yardımcı olduğumuz kişilerin hakkımdaki dedikodularını (ki arkadaşların biri konuda geçiyo) duyunca bi de karşımdaki insanlar mazlum mazlum ağlayınca yine mi başa dönüyoruz paranoyası yaşamıştım, büyütmüşüm anlaşılan. Ben de iyi niyetimi kaybetmeye başlamışım ki buna pek de üzülüyorum denemez açıkçası. 30una doğru yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konuyu kapatabilir misin ihtiyacım olan fikirleri aldım, teşekkür ederim.

Back