- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
Şimdiye kadar iş arkadaşımın yerine vekaleten yaptığım görevler dışında hallettiğim çoğu işten kendisinin haberi bile yoktur ve üzülerek anladım ki kendisi bunu benim için yapmaz, çünkü konuda ayrıntı vermedim ama ben çoğu açığını kapatırken kendisinin benim gerek iş yükümün birkaç katına çıkmasına sevindiğine gerek hakkımda dedikodu çıkmasına sebep olduğuna sonradan birden fazla kez şahit oldum ve bu beni üzdü. Siz belki amirinize sertçe hayır efendim ben yapmam diyorsunuzdur ama benim iş yerimde bu mümkün değil, bunun yerine sadece işi yapamayacağınızı geçerli sebepleriyle belirtirsiniz, mesela namusuma varacak kadar dedikoduya sebep olduktan sonra amiriniz karşısında ağlayarak masumu oynamazsınız.Valla çok da saf ya da iyi niyetli görmedim sizi e size iş kitlemeye çalışıyorlar da noluyor yapmıyorsunuz işte hem de sertçe “hayır efendim ben yapmam” demek yerine tatlılıkla hallediyorsunuz. Milletin derdini dinliyorsunuz aman canım diyorsunuz ama arkasından aslında hiç inanmadığınızı ima ediyorsunuz. Merak etmeyin hiç saf falan değil aksine “hin” siniz
anlattiklarinizdan sizin saf oldugunuz sonucu cikmiyor
migren tutacak , kusacak kadar neyi kafaya taktiniz ben gercekten anlayamadim
Üst üste aynı gerginlikleri yaşama bir de kötü bir dönemden geçme durumu diyebilirim. Geçici olduğunu biliyorum, ama şu aralar geçmişte yaşadığım bazı kötü olayları (aşırı verme, kullanılma, güvenin kırılması ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan) yeniden yaşama kaygısını çok sık hissediyorum. Böyle üstünkörü tarif edince basit göründüğünün farkındayım ama bende travma etkisi yaratan olaylardı. Neyse ki geçici bir dönem inşallah.onu bende hiç anlamadım.
Gerçekten öyleyse biraz yol kat etmişim, cadı kazanında dura dura ben de onlar gibi olmuşum demek ki, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorumBen hiç böyle bir saf görmedim Baya baya uyanıksınız aksine