Sadecee ( Babydoll,iç giyim ,bikini, parfüm,çanta,takı,gözlük )

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Hanıımlar nakit sıkışıklığından dolayı en değerli parçalarımdan satıyorum :) Takas düşünmüyorum . Diğer konumda bunlar yok orda karışmasınlar diye yeni bir konu açtım, babydoll ların temsili resimlerini koydum fotoğraflarını çekince pek birşey anlasılmıyo çünkü. Bazıları 1 kez giyildi bazıları sadece denendi . Parfüm orjinaldir. Takıların devamı gelicek fırsat buldukça çekip ekliyorum :)

Bikinileri tatil planım iptal olduğu için satıyorum çok severek almıştım pierre cardin kahverengi külot 34 36 bedene olur kalıbı küçük s-m yazıyo ama s bedene anca olur

Son düzenleme:

Gri çanta az kullanılmış sadece 4 tl
Gözlüklerden kenarı taşlı olan avon kutusyla göndericem 1-2 kere taktım 7 tl
diğer güneş gözlüğü 5 tl
melek kanadı kolye 1 tl
hediyelik kutu 4 tl
siyah lcw çanta 15 tl

Eklentiler

• $WP_20140610_022.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $WP_20140610_020.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $WP_20140610_014.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $WP_20140610_013.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 89
  • $WP_20140610_009.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:

Narciso rodrguez sadece 1 hafta satışta kalıcak sonra kullanmaya başlıycam çoooook beğenerek aldım sadece ihtiyaçtan koydum 1 hafta sonra satıştan kaldırıcam

Daha ekleyeceğin varmı cnm

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cnm fiyatlarını da yazarmısın ..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlar kullanılmış mı bir de 6.sıradaki beyazlı pembeli olan kaç tl

12 tl canım bazılarını 1 kere kullandım bazıları sadece denendi hiç denemediklerim bile var kendime almıstım çok abartmısım ayarım yok hiç :) denediklerimide katlayıp geri koydum paketlerine zaten hijyen açısından hiçbir sorun olmaz çok dikkat ederim böyle şeylere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…