• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece (babydoll,iç giyim,bikini,çanta )

gormedm cnm fiyatı nekdr peki 12-20 arası yazmsn ama

bikiniler 25 tl canım bu yaz aldım tatil planı iptal olunca gördükçe sinir olmym diye satim dedim :) 49 tl ye almıstım tanesiniii diğer konumda birtane penti bikini var o 5 tl düşünürsen 1 2 kez kullandım onu

Bekar bir genç kızın çeyizimdeki iç çamaşırlarım demesi dikkatimizi çok çekti, dedik bir kız çeyizini neden satsın, dantel falan olsa el emeğidir, belki sevmiyordur danteli deriz ama yeni model iç giyim:44: bu soru kafamızı çok kurcaladı, araştırmacı yönümüzü devreye soktuk, a-aaa birde ne görelim, bir sitede satış yaptığını tespit ettik, meğerse benim dediği ürünleri sitenin birinde satıyormuş:26:

bikiniler 25 tl canım bu yaz aldım tatil planı iptal olunca gördükçe sinir olmym diye satim dedim :) 49 tl ye almıstım tanesiniii diğer konumda birtane penti bikini var o 5 tl düşünürsen 1 2 kez kullandım onu

Tam tamına 49,90'dı değil mi fiyatı? Burda kk üyelerine indirimli verme sebebiniz arkadaşlara benden üyelik indirimi olsun demek için mi yoksa acil nakit ihtiyacından mı?

Bit pazarında satış topiği açmanız yasaklanmıştır, lütfen artık satış topiği açmayınız, kapatılır.

Back