- 9 Ağustos 2021
- 15.399
- 52.649
- 548
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Bacım İnternete bakarsam kanser çıkarİnternette öyle yazıyor bacım, inşallah yoktur, sen de internete yatarken öksürük yaz.
Ya ama kusura bakmayın da yorumunuza kahkaha attım, zaten ne geliyorsa başımıza Google doktorculugundan geliyorBacım internette öyle yazıyor yatarken öksürük inş değildir de hani erken teşhis hayat kurtarır.
Ayy yatak temizleme çook iyibalkona koyup havalandırsan muhtelif kendin taşıyamazsın da eşinle birlikte büyük ihtimal
tozdan dolayı falan oluyordur
birde buharlı temizleme yapan firmaları araştırsan yatak temizliyorlar mı bilmiyorum
acaba psikolojik mi yine öksüreceğim diye düşünüp kendini mi şartlandırıyorsun
Yatağa yaklaşınca öksürük tutuyor psikolog hanım mı diyimBilemiyorum. Her ihtimali değerlendirmeli bence. Psikolojik değil, alerji kaynaklı ise boşuna maruz kalmış olur.
He alerji değil psikolojikse de ona göre aksiyon almalı tabi.
evet buharla temizlerlerse belki alerji yapan şey neyse geçerAyy yatak temizleme çook iyi
Hemen temizlrteyim
Bende tozdan şüpheleniyorum
Halı yıkamacılar yatak da yıkıyor, yatağınızı yıkatmayı deneyin, olmadı yatağı değiştirin, halılarla da ilgili olabilir durum bunu da gözden geçirin. Alerjik bir durum gibi görünüyor.Herkese merhaba,
Artık kendime küfretmeye başladım.
Bebeği olanlar bilir. 1 saat uğraşıp uyuttuğyn bebeğin 5. Dakikada uyanması çok sinir bozucu.
Benim bebeğim ise benim yüzümden uyanıyor
Hanımlar, bizim yatakta bir şry var.
Ne zaman etrafında olsam öksürük tutuyor
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.
Oğlum sayısız kez uyandı bu yüzden.
Ev değiştirdik yine aynı.
Taşındıktan sonra silindi süpürüldü yatak yine aynı
Yastığımda sorun yok. Aynı yastık yorganla salonda yatınca öksürmüyorum.
Oğlum diş çıkarıyor. Tam 2 saat bağırdı be ağladı. Kucağımda uyuttum. Yatağa oturdum. Hoop 5 dk dolmadan öksürük ve uyanış.
Gece de aynı.
Hafif öksürmekde yetmiyor.
İlla o ciğer çıkacak ağızdan.
Üvey kv dua mı etti acaba yatağında uyuyamasın huzurla diye bilmiyorum
Başın gelen çözümü olan var mı
Başkası uyandırsa sinir olurdum
Ne kadar dislarini silsekte koltuklarımı yikattigimda cikan pisligi görünce şok geçirdik biz. Önce yatağı yıkatın. Birde çarşaflari yikarken cok fazla yumusatici vs kullaniyor musunuz? Kokulu şeylerde öksürtür mesela. Ya da odaniz da parfüm falan sikiyormusunuz, çiçek var miAyy yatak temizleme çook iyi
Hemen temizlrteyim
Bende tozdan şüpheleniyorum
Bu beni üzdü.Bildiğim kadarıyla alerji sonradan da ortaya çıkıyor.Yataga alerji yoksa bile yatak odası nemli olabilir o bile etkiliyebilir.Surekli kuru öksürük varsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.Astim başlangıcı olabilir
Yumuşatıcı kullanmıyorumNe kadar dislarini silsekte koltuklarımı yikattigimda cikan pisligi görünce şok geçirdik biz. Önce yatağı yıkatın. Birde çarşaflari yikarken cok fazla yumusatici vs kullaniyor musunuz? Kokulu şeylerde öksürtür mesela. Ya da odaniz da parfüm falan sikiyormusunuz, çiçek var mi
Alerji de olabilir faranjit de astım da sadece doktora görünmenizi için söylüyorum.Gecmis olsun üzmek istemeden yorumu yaptimBu beni üzdü.
Benimde cocuklar 1 aydir surekli öksürüyor. Dedigin gibi ozellikle yatinca artiyor. Alerjik benimkiler. Alerji doktoruna gidebilirsiniz belki ilaç alirsinizYumuşatıcı kullanmıyorum
Parfüm çiçek vs de yok
Ben bi yatağı yıkatayım
Bi yatağı yıkatayımBence yatak yorgan yastık hepsini iyice temizleyin, deterjaninizi falan degistirdiyseniz son zamanlarda, yeni kullandığınız deterjan yumusaticiyla da alakalı olabilir, yatak odasının havası kuru olabilir, bunlara dikkat ettikten sonra yine de devam ederse bir gogus hastalıklarına gitseniz iyi olur
Nasıl kalp yetmezliği ya
Tribe girdim şimdi
Sadece yatakta oluyor. Otursam bile...
Salında yatınca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?