Sadece yatakta öksürüyorum

balkona koyup havalandırsan muhtelif kendin taşıyamazsın da eşinle birlikte büyük ihtimal
tozdan dolayı falan oluyordur
birde buharlı temizleme yapan firmaları araştırsan yatak temizliyorlar mı bilmiyorum
acaba psikolojik mi yine öksüreceğim diye düşünüp kendini mi şartlandırıyorsun

Ayy yatak temizleme çook iyi
Hemen temizlrteyim
Bende tozdan şüpheleniyorum

Bildiğim kadarıyla alerji sonradan da ortaya çıkıyor.Yataga alerji yoksa bile yatak odası nemli olabilir o bile etkiliyebilir.Surekli kuru öksürük varsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.Astim başlangıcı olabilir

Halı yıkamacılar yatak da yıkıyor, yatağınızı yıkatmayı deneyin, olmadı yatağı değiştirin, halılarla da ilgili olabilir durum bunu da gözden geçirin. Alerjik bir durum gibi görünüyor.

Ayy yatak temizleme çook iyi
Hemen temizlrteyim
Bende tozdan şüpheleniyorum
Ne kadar dislarini silsekte koltuklarımı yikattigimda cikan pisligi görünce şok geçirdik biz. Önce yatağı yıkatın. Birde çarşaflari yikarken cok fazla yumusatici vs kullaniyor musunuz? Kokulu şeylerde öksürtür mesela. Ya da odaniz da parfüm falan sikiyormusunuz, çiçek var mi

Yumuşatıcı kullanmıyorum
Parfüm çiçek vs de yok
Ben bi yatağı yıkatayım

Bence yatak yorgan yastık hepsini iyice temizleyin, deterjaninizi falan degistirdiyseniz son zamanlarda, yeni kullandığınız deterjan yumusaticiyla da alakalı olabilir, yatak odasının havası kuru olabilir, bunlara dikkat ettikten sonra yine de devam ederse bir gogus hastalıklarına gitseniz iyi olur

Yataktaki bir şeye alerjiniz olabilir, yatağı yıkatın, yatağa alez ,lastikli çarşaf serip üzerine tekrar çarşafla temas en aza inebilir,
yatağa sirke,karbonat karışımı hazırlayıp püskürtmeli şişeyle püskürtün her yerine kuruyunca çarşaflarınızı serin, faydası olabilir

Bi yatağı yıkatayım
Sırayla gideceğim

Konuyu ben açtım sandım billahi çocuğu uyut o kadar dolan dur sonra bir gel ki yatakta kırağıda kalmış it gibi öksürüp uyandır bir ara ağlayacaktım nerdeyse benimki de daha 3 aylık. Sana prospan şurup önereyim bana iyi geldi. Emziren anneler de kullanabilir bitkisel tamamen.

Hiç yatağı yikattiniz mi ? Bir de üzerindeki herşeyi çekip haftada bir iki uzun uzun havalandiriyor musunuz ? Alerjik astımim var benim de duzenli yikatmaya çalışıyorum . Pamuklu alez ,üzerine de yine lastikli çarşaf kullanıyorum . Yıkatmak da ise yaramazsa değiştirmekten başka çare yok . Zaten doktorlar alerjisi olanların iki üç yılda bir yatak değiştirmelerini öneriyorlar. ( Bu arada alerjiler birden bire de ortaya çıkabilir )

Nasıl kalp yetmezliği ya
Tribe girdim şimdi
Sadece yatakta oluyor. Otursam bile...
Salında yatınca olmuyor

En büyük belirti yatakta kullanılan bir maddeye alerji yada açı farklıdır diye düşünsek reflu gibi duruyor
Öksürük kalple ilgili de olabiliyor ama siz önce ilk ihtimalleri degerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…