How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sadece yatakta öksürüyorum

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.327
48.772
598
Herkese merhaba,
Artık kendime küfretmeye başladım.
Bebeği olanlar bilir. 1 saat uğraşıp uyuttuğyn bebeğin 5. Dakikada uyanması çok sinir bozucu.
Benim bebeğim ise benim yüzümden uyanıyor
Hanımlar, bizim yatakta bir şry var.
Ne zaman etrafında olsam öksürük tutuyor
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.
Oğlum sayısız kez uyandı bu yüzden.
Ev değiştirdik yine aynı.
Taşındıktan sonra silindi süpürüldü yatak yine aynı
Yastığımda sorun yok. Aynı yastık yorganla salonda yatınca öksürmüyorum.

Oğlum diş çıkarıyor. Tam 2 saat bağırdı be ağladı. Kucağımda uyuttum. Yatağa oturdum. Hoop 5 dk dolmadan öksürük ve uyanış.

Gece de aynı.

Hafif öksürmekde yetmiyor.
İlla o ciğer çıkacak ağızdan.
Üvey kv dua mı etti acaba yatağında uyuyamasın huzurla diye bilmiyorum

Başın gelen çözümü olan var mı
Başkası uyandırsa sinir olurdum

Yatakta kullanılmış bir materyale alerjiniz olmasın sakın?
Çünkü evde bir sorun yok, değiştirmişsiniz. Yatak yorgan mekan değişince sıkıntı vermiyormuş.
O zaman geriye tek bir seçenek kalıyor, o da yatağınız.
Yeni bir yatak alamaz mısınız? Bir mağazaya gidip utanmadan yatağa şöööyle bir uzanın, öksürük tutmazsa alın. Nasıl fikir? :KK53:

Çünkü evde bir sorun yok, değiştirmişsiniz. Yatak yorgan mekan değişince sıkıntı vermiyormuş.
Yeni bir yatak alamaz mısınız? Bir mağazaya gidip utanmadan yatağa şöööyle bir uzanın, öksürük tutmazsa alın. Nasıl fikir? :KK53:
Ya 3 yıl sonra mı çıktı bu alerji
Yataklar çok pahalı 😀😀

Herkese merhaba,
Bebeği olanlar bilir. 1 saat uğraşıp uyuttuğyn bebeğin 5. Dakikada uyanması çok sinir bozucu.
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.

Oğlum diş çıkarıyor. Tam 2 saat bağırdı be ağladı. Kucağımda uyuttum. Yatağa oturdum. Hoop 5 dk dolmadan öksürük ve uyanış.

Gece de aynı.

Yatağı mi değiştirseniz acaba 🤔

Herkese merhaba,
Yatınca da oturunca da
3 yıldır kullanıyorum
2 aydır var.

Gece de aynı.

Psikolojik bence ya. Anestezi sonrası gıcık oluşmuştu bende eve gelince salona yatak yapmıştık koltuk falan. Ama öyle böyle birşey değil çok seyrek bir lan etkiymiş. Allah'ım dikiş bir yandan çocuk uyanmasın bir yandan . Öksürmesemz durmuo saniye başı boğazım gıcıklanıyor. Klima ile ısınıolrduk. O koltuğa ne zaman otursam salonda öksürük olurdu. Sonra doğalgaz gelince kapattım salonu kışın. Bayağ süre maruz kalmayınca unuttum gitti. Artık anlamıştım birde. Yani böyle birşey olabilir. Ya da alerjik birşeydir. Yatağın altında baza altı tozdur. Toz alerjisi veya yatak içindeki bir maddade alerji hassasiyetiniz vardır .

Size göre üvey kv "yatağında" diye dolaylı tümleç olarak belirtmiş. Yani her nerede yatarsanız yatın uyuyamayacaktınız. Ama siz salonda uyuyormuşsunuz rahat. O halde "kontollü deney" farketmeden yapılmış ve sonuç yatağınız problemli olarak görülmüştür. :kahve::duduk::mapus:kv masum :KK54:

Ama yatakta kullanılan bir materyale alerji olsaydı en baştan beri olurdu, bir de alerji gibi değil aslında bu durum, bence psikolojik bu durum

Ya 3 yıl sonra mı çıktı bu alerji
Yataklar çok pahalı 😀😀
Yav belki küf falan tutmuştur. Ne bileyim yıllandıkça ortaya çıkabilir.
Alerjilerin de ne zaman tutacağı belli olmaz. Bir yerde okumuştum, yıllarca bir şey olmaz bir günde ortaya çıkabilir yazıyordu. Hekimler daha iyi bilir tabi de.

Ama yatakta kullanılan bir materyale alerji olsaydı en baştan beri olurdu, bir de alerji gibi değil aslında bu durum, bence psikolojik bu durum
Ya brn o gıcığı hissediyorum ciğerimde
Şiddetli öksürünce çıkıyor ve rahatlıyorum
Doktorsunuz diye biliyorum biri kalp yetmezliği demiş. Korkmalı mıyım

Ya brn o gıcığı hissediyorum ciğerimde
Şiddetli öksürünce çıkıyor ve rahatlıyorum
Doktorsunuz diye biliyorum biri kalp yetmezliği demiş. Korkmalı mıyım
Hayır hayır sadece öksürükle kalp yetmezliği falan denilmesi çok komik hatta o yorumu görünce kahkaha attım yok artık diye 🤣🤣

Sonradan olabiliyor evet ama çok nadir görülen bir durum, bir de öksürük alerji olduğunu göstermez aslında alerji daha çok vücutta döküntü olarak kendini gösterir
Bilemiyorum. Her ihtimali değerlendirmeli bence. Psikolojik değil, alerji kaynaklı ise boşuna maruz kalmış olur.
He alerji değil psikolojikse de ona göre aksiyon almalı tabi.

Back