• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece üst genital bölgeye lazer?

kirmizilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
6
0
36
Sakarya
Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır kadınlarkulubü forumunu takip ediyorum pek çok konuda da çok faydasını gördüm.Şimdi daha önce genital bölgeye lazer epilasyon yaptırmış olan arkadaşlara bir sualim olucak.Acaba yalnızca üst genital kısma yani çok yumuşak olan bölgeye inmeden yalnızca üst kısma lazer yaptırmak mümkün mü?bilen biri varsa beni de bilgilendirirse çok memnun olurum...

Son düzenleme:
Ben 4 sene önce tam o dediğin yere lazer epilasyon yaptırdım ve çok memnun kaldım, yaklaşık 4 ya da 5 seans gittim tam hatırlamıyorum, o bölgede diğer yöntemleri kullandığım zaman makine falan tahriş oluyordu ama lazerin hiç yan etkisi olmadı tavsiye ederim, beyaz tenliysen ve kıl sertse daha iyi ve kısa sürede sonuç veriyor.

mesajını yeni gördüm kusura bakma:(teşekkür ederim cevabın için.benim de aynı şekilde tahrişle ilgili çok sıkıntım var onun için istiyorum lazeri zaten.o zaman sadece üst bölgeye lazer yaptırmam mümkün öyle mi?

Evet biraz can yakıyor, hiç acımıyor desem yalan olur, ama birkaç saniye sonra geçiyor hemen. Şöyle söyleyeyim; sanki paket lastikleri var ya onu çekip bırakırsın lastiğin değdiği yer acır hani onun gibi küçük bir lastik çarpması gibi. Acıyı bir kere çok kısa bir süre yaşıyorsun ama sonrasında çok rahatlıyorsun, diğer yöntemler tahriş ediyorsa tek ve en iyi çözüm lazer bence.

artık göze aldım zaten o acıya da razıyım:))tahriş konusunda çok dertliyim belki denemediğim yöntem kalmamıştır ama benim kadar kızaran hastalanan hata yara bere olan bi cilt daha var mı bilmiyorum o yüzden zaten aslında lazere mecburum:(

Ben varım:34: Benimki de öyle tahriş oluyordu ki makineyle almaya başladığım andan itibaren sivilcelendi aylarca geçmedi ne kremler sabunlar kullandım, çok korkuyordum hiç geçmeyecek iz falan kalacak diye, en sonunda bir doktor önerdi bana lazeri ve yaptırım, iyiki de yaptırmışım şimdi hiç o kızarıklık ve sivilcelerden eser yok hatta eskisinden daha iyi, pürüzsüz bebek cildi gibi oldu. Yani anlayacağın ben de mecbur kalmıştım. Koltuk altı da aynı oluyordu oraya da yaptırdım şimdi çok rahatım. Çözüm kıl kökünü yok etmek.. İnşallah senin ki de geçer..

bana da doktor önerdi zaten canım.başlarsam koltukaltıyla birlikte yaptırmayı düşünüyorum çünkü artık bıktım:(söyleyince insanlar inanmıyor ne var canım kızarır geçer sonunda falan gibi düşünüyorlar ama yaşamayan anlayamaz hayatım boyunca bu şekilde uğraşırsam derimi kaybedicem gibi geliyor o derece yani:26:inşallah faydası olur bir iki hafta içinde başlamayı düşünüyorum tek umudum lazer ama baya umutluyum:49:

Back