- 18 Mart 2021
- 1
- -1
- 6
- 21
- Konu Sahibi birdost0303
-
Ters iliskiye girecek kadar cesaretin ve bilgin varsa gebelik testi alip yapacak kadar da bilgin vardir bize niye soruyorsunHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
Kimin ters olduğuna bağlıHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
Niye birşeyler öğrenmeden bu olaylara giriyorsunuz pes artıkHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
İnsan kaç yıllık kocasıyla bile yapamıyor böyle şeyler nasıl mideniz alıyor Allah aşkınaAy eski konu ama.
Cevap veriyorum...
Bagirsaklarinda minnak minnak bebe oluşabilir dikkatli ol
Yazan küçük biri sanırımHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
Aynen benim koca dese boşarım.İnsan kaç yıllık kocasıyla bile yapamıyor böyle şeyler nasıl mideniz alıyor Allah aşkına
Allah aşkına biz düz ilişkiden hamile kalamiyoruz sen ters ilişkiden mi kalacaksın ne diyorsunHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
Bi bitmedinizHayatım boyunca ilk kez ilişkiye girdim ve o da sadece ters ilişki oldu. Erkek arkadaşım her ne kadar boşalmadım, ben eminim dese de, içimde bi korku oluştu. Çünkü regl olmam tam 1 hafta gecikti. Doğal olarak ben de korkmaya başladım, acaba arkadan olan bi ilişki de olsa hamile olabilir miyim diye. Arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?