1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #1 her adet sonrasi sadece sol tarafimda catalla biseyler donduruyormus hissiyati ile hareketlilik hissediyorum sag tarafta hic olmuyor. sizler yumurtlama doneminde ne gibi belirti veriyorsunuz her iki tarafta oluyor mu
her adet sonrasi sadece sol tarafimda catalla biseyler donduruyormus hissiyati ile hareketlilik hissediyorum sag tarafta hic olmuyor. sizler yumurtlama doneminde ne gibi belirti veriyorsunuz her iki tarafta oluyor mu
E Efulimm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 7.484 4.238 123 Kocaeli 10 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #2 1dilektut .!.: her adet sonrasi sadece sol tarafimda catalla biseyler donduruyormus hissiyati ile hareketlilik hissediyorum sag tarafta hic olmuyor. sizler yumurtlama doneminde ne gibi belirti veriyorsunuz her iki tarafta oluyor mu Genişletmek için tıkla... Her ay farklı taraftan yumurtlanır benim bildiğim. Ama sağda tıkanıklık vs varsa ondan olmuyordur belki bilemiyorum
1dilektut .!.: her adet sonrasi sadece sol tarafimda catalla biseyler donduruyormus hissiyati ile hareketlilik hissediyorum sag tarafta hic olmuyor. sizler yumurtlama doneminde ne gibi belirti veriyorsunuz her iki tarafta oluyor mu Genişletmek için tıkla... Her ay farklı taraftan yumurtlanır benim bildiğim. Ama sağda tıkanıklık vs varsa ondan olmuyordur belki bilemiyorum