• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Sadece Sinemaki

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

dunyaadursana7111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
4
0
36
Antalya
Kızlar forumdaki tariflerde sinemaki otuyla birlikte badem yağı ve bemiks ampul de kullanmışlar. Fakat malesef geçtiğimiz ay nerden olduğunu bilmediğim bir şekilde bitlendim ve çok uğraştım sonunda temizlendim. Bu temizlenme sırasında saçlarım çok yıprandı ve döküldü belimde olan saçlarımı omuzlarıma kadar kestirmek zorunda kaldım.
Şimdi saçlarımın gürleşmesi ve uzaması için bu formülü uygulamak istiyorum fakat yağı kullanmaya korkuyorum tekrar bit olmaması için.
Sinemakiyi kaynatıp tek başına uygulasam işe yarar mı?
Bir de bunun suyunu kaynattıktan sonra bir şişeye koysak bozulma olur mu bir hafta içinde ?

Yagin bit ile ne ilgisi var ki? Yagin icinde bit yumurtalari falan mi varmis? Olsa bile o kadar zaman o sisenin icinde kalmaktan ölür hayvanlar. Arkadaslar bu tip ilginc bilgileri nereden duyuyorsunuz bilmiyorum ama bit ve bit yavrusu olmayan yerde isterseniz kafaniza en igrenc seyi sürün, günlerce o kafayla dolasin bitlenmezsiniz.
Eger bulundugunuz ortamda bit ve bit yavrusu varsa istediginiz kadar temiz olun bitlenirsiniz.

Arkadasim soruna gelince sinameki kürü o ücüyle bir bütün, bir tanesi bile eksik olursa hic bir ise yaramaz.

kimyasal işlemlerden geçen yağlar bit yapmaz. geçşe benim şaçımda gırla olurdu. saçıma uygulamadığım maske, yağ karışımları kalmadı nitekim.. başka bir sebepten dolayı geçmiştir saçınıza

canım geçmiş olsun.
bence sinameki bakımında en yararlı olan badem yağıdır. tek başına sinemakinin etkisi o kadar fazla değildir. bemix hele saçımı değiştiriyordu benim yararı çok fazla. sen badem yağından mı bitlendin ki??

Son düzenleme:
Back