Ben bu şekilde davranmadım zaten. Sabah uyandığında ve akşam yatmadan önce vakti olduğunu biliyorum. En azından o zamanlarda bana düzgün mesajlar atabilir.
Didik didik etmiyorum. Sadece arada dediğiniz gibi aramasını bekliyorum.
sen yeterince üzülmemiş misin tatlım zaten bugüne kadar?
Ben bu çocuğa ne demeliyim,ne yapmalıyım ki tavrımı,üzüldüğümü belli edeyimNasıl bir mesaj atmalıyım
Ben bu çocuğa ne demeliyim,ne yapmalıyım ki tavrımı,üzüldüğümü belli edeyimNasıl bir mesaj atmalıyım
kimse kusura bakmasın ama ben senın hatalı oldugunu dusunmuyorum tamam tatıle gıtmıs kafa dınlemeye ama sana bır msj atmakla bes dakıka telefonda konusmakla tatıl mahfolmaz senın erkek arkadasının yaptıgı sey dızgınlerı elıne almıs ben ıstersem konusuruz ıstemezsem konusmayız tarzında bı davranıs olmus.senın yapman gereken sey kendını gerı cekıp onu umursamamak madem o tatıle gıttı sende arkadaslarınla cık gez eglen o napıyosun dıye sordugundada cok fazla acıklama yapma arkadaslarımla gezıyorum de,her aradıgında telı acma mesgulum de bırak o senı merak etsın
Üzüldüm. Ama ayrılmak istemiyorum ki. Onu üzmekte istemedim. Arada bi Aşkım nasılsın mesajı zor mu. Akşamları Aşkım bugün ne yaptın demesini beklemek suç mu
Tamam da o bana zaten git arkadaşınla gez diyor. Karışmıyor ki. Gidersem de aramaz eminim :)
Tamam da o bana zaten git arkadaşınla gez diyor. Karışmıyor ki. Gidersem de aramaz eminim :)
sanırım o senınle bosta kaldıgı ıcın yenıden bırlıkte olmus..sana karsı en ufak duygusu yok..
seven ınsan boyle olmaz,sahıplenır..merak eder,sesını duymak ıster..sevdıgınden kacmaz cunku onunla huzur bulur..
normalde sevgılının tatılde senden ayrı kalmaya dayanamaması lazımdı..
sence ılıskınız ne kadar normal?
herseyı tek taraflı yasıyorsun,gözun acılır ınsallah..gercekler gun gıbı ortada cunku:S
çok mantıklı buldum yorumuzunu
biraz düşününce gerçektende normal değil 5 dk bile konuşamamak
konu sahibinin malesef kendini bitişe hazırlaması lazım
Kızlar mesaj attım. Söylediklerinizden esinlenerek bi mesaj yazdım.
En sonuna da. Pişman olduysan devam etmek zorunda değilsin. Ben seni kocam,sevgilim olarak görmem sen benim canımsın. başka sözüm yok.
yazdım... bakalım...
sanırım o senınle bosta kaldıgı ıcın yenıden bırlıkte olmus..sana karsı en ufak duygusu yok..
seven ınsan boyle olmaz,sahıplenır..merak eder,sesını duymak ıster..sevdıgınden kacmaz cunku onunla huzur bulur..
normalde sevgılının tatılde senden ayrı kalmaya dayanamaması lazımdı..
sence ılıskınız ne kadar normal?
herseyı tek taraflı yasıyorsun,gözun acılır ınsallah..gercekler gun gıbı ortada cunku:S
tam da yazmak istediğim buydu ama arkadaşımız yazmış bana da aynısı alıntı yapmak düştü.
kusura bakma kopya gibi oldu ama :)
cok hoşsun yaabız burda ne dıyoruz sen ne yapıyorsun..
allahım o guzel kalbıne göre bırını versın ınsallah sana..
yada su cocugu akıllandırsın bı an önce ne dıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?