bugünlerde bu tarz hareketleri çok duyar oldum yaa ciddi anlamda üzülüyorum.
takma boşver diyorum sadece. dünyanın ondan ibaret olmadığını göster ona
çünkü o sana kısaca öyle demiş.
Takma demesi kolay. Teşekkür ederim yine de...
hatalı kim diye sorarsan hem o hem de sen hatalısın.
o yüzden bütün suçu üstüne alıp sürekli alttan alma.
çok sıkmışsın tamam ama onun sırf bu yüzden ben senin kocan mıyım tarzında ağır bir konuşma yapması gerekmezdi.
ayrıca barıştığıma pişman oldum demiş, yani bu ilişkide kovalayan taraf sizsiniz. kız dediğin biraz ağır olur ya peşinden koşmayın şu erkeklerin.
söylemesi kolay demeyin ben de yaşadım aynılarını. ama gerektiğinde gitmesini bilceksin. beni istemeyeni ben hiç istemezdim.
herkes özünde aynı şeyi diyecek ve sen yine de takacaksın, kadınız doğamızda var..
ama ilk ben yazdığım için olması gereken bu deyiverdim.
Haklısınız......
canım bazı insanlar ilişkilerinde karlı tarafın sürekli aramasından mesaj atmasından bir şeyler sormasından rahatsız olur.ben de öyleyim kendimden biliyorum.eğer kişiliği öyleyse fazla üstüne gitme derim ben.ama eğer eskiden böyle değildi şimdi böyle davranıyorsa bi sıkıntı var demektir.
yaşınız kaç bilemiyorum ama ilişki değil ki bunun adı
kendinize göre haklısınız ama karşı tarafta TATİLDE!
tatile neden gidilir,relax olmak,arınmak,uzaklaşmak,kafa dinlemek,huzur bulmak için...
ama siz resmen dizginleri ele alıp didik didik etmek istemişsiniz,o da sanıyorum herşeyin farkına varıp bu şekilde ilişki yürümeyeceğini dile getirmiş.
Sevgiliyiz kocan değilim ben senin demekte çok haklı,ikide bir sms göndermek yer bildirimi yapmak zorunda değil ki..haa size olan sevgisinden ilişkinize saygısından gün içinde bikaç kez arar sesini duyar kapatırsınız..
ama ne yaptın,nerdesin,arıcanmı aramıcanmı,aramadın uyuyorum,kalktım bekliyorum v.s...v.s... bunlar hiiçç bitmez.
siz bu şekilde davrandıkça o kendini çekmiş siz kendini kapatmış bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?