Sadece Sevgiliymişiz... :(

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Sevgilim tatile gideli 2 gün oldu. 3 gün sonra da dönecek.

2 haftadır görüşmüyoruz. Haliyle çok özledim.

1 hafta önce kuzeni geldi. Onunla eskiden ona karıştığım için sıktığım için ayrılmıştık bu nedenle hiç karışmadım. Doğum günümde bile görüşmememize rağmen üzmemeye çalıştım. Mesaj attım, akşamları eve geç döndüyse "Trip Yaptı" dememesi için o dönene kadar bekledim.

Tatile gittiği gece otobüsteyken mesajlaşmıştık. Gayet güzel konuştuk hiç bir problem yok. Hatta o gece çok mutlu,huzurlu uyudum.
Bana o gece beni ne kadar üzerse üzsün onda çok değerli olduğumu söylemişti.

Her neyse, tatile gittiğinde ilk gün de bir problem yaşanmadı. Konuşuyoruz güzel güzel. Canım ben şurdayım,denize gidiyorum falan haber veriyor bana.

İkinci günü akşam, ben ona Beni arar mısın? dedim. Şu an yemek yiyorum birazdan arasam dedi. Peki dedim bekledim. Üzerinden 1,5 saat geçti. Mesaj attı. İşi varmış,ortalığı temizlemiş.

Sinirlendim ama aslında üzüntümü sinirimle belli ettim ona. Çok özlediğimi anlamasını bekledim, 5 dakika sesini duymak istemiştim yalnızca.

Kızdığım için yine ben suçlu oldum. Defalarca özür diledim.

Bu konuyu hallettik. Dün gece yine mesaj çekmesini bekledim. Yemek yediği için. Saat 9'dan 12'ye kadar mesaj atmadı.

En sonunda uykum geldiği için ben mesaj attım. ' Ben yatıyorum,kusura bakma beklemek isterdim ama uykum geldi. İyi geceler,Tatlı rüyalar. Öptüm ' şeklinde.

Bu mesajdan 5 dakika sonra mesaj attı. Arkadaşımla konuştum dedi. Bende muhabbet açılsın diye ne konuştunuz dedim. Bakın bu kısım önemli çünkü o anda konu kapandı.

Bunun cevabını atması üzerine bende dedim ki, bari 5 dakika benimle ilgilen de uykum geldi uyurum.

Öyle bi yarım saat konuştuk. Uyudum. Bugün yine küçük bir yalnış anlamam yüzünden tartıştık. Bunun üzerine bende ayrılmaktan korktuğum için birsürü mesaj attım. Canım bak böyle yapmayalım,tartışmayalım şeklinde.

Neyse konu kapandı biz konuşuyoruz. Sonra denizde olduğunu biliyorum. Mesajlaşırken öyle havadan sudan. Mesajlar kesildi. Sonra bi mesaj attı,mesajıma karşılık olarak. Bende denizde miydin yazdım. Yoo dedi.

Bu kadar özel mesajları bile anlatmak istemezdim ama konuyu anlamanız için anlatıyorum.

Sonra da beni aradı, ve söyledikleri aynen şunlar.

Ben barıştığıma pişman oldum. Biraz değerimi anlarsın sanmıştım.

Ben senin sevgilinim. Kocan değilim. Ben sana karışmıyorum. Buraya 1 haftalığına geldim. Mesaj çekmek zorunda mıyım. Otobüste çektiğim mesajları zorunluluktan çektim. Benim trip atmamam için çekmiş. Sen benim arkadaşımla konuştuğumu neden soruyosun. Denizdeyim şurdayım burdayım demek zorunda mıyım...

Falan filan... Öyle işte... Üzüldüm sonuç olarak. Çok ağrıma gitti... Haksız mıyım demek istemiyorum.

Şu an ne mesaj yazıcağımı bilmiyorum. Sadece sen nasıl bir ilişki istersin,ne yapsaydım pişman olmazdın, içinden gelerek mesaj çekerdin,aşkım derdin yazabildim.

Belki hata yaptım. Bilemiyorum...

Alıntı yapmamanızı rica ediyorum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim...
:14:

Son düzenleme:
bugünlerde bu tarz hareketleri çok duyar oldum yaa ciddi anlamda üzülüyorum.

takma boşver diyorum sadece. dünyanın ondan ibaret olmadığını göster ona
çünkü o sana kısaca öyle demiş.

bugünlerde bu tarz hareketleri çok duyar oldum yaa ciddi anlamda üzülüyorum.

takma boşver diyorum sadece. dünyanın ondan ibaret olmadığını göster ona
çünkü o sana kısaca öyle demiş.

Takma demesi kolay. Teşekkür ederim yine de...

Sana deger vermeyene sen de verme yol ver gitsin derim ben..

Son düzenleme:
canim bu nasil iliski sadece sevgili olununca kimse kimseyi merak etmesin mi oluyor...

bence kendini biraz agirdan sat,hemen ayrilacak diye özür diliyorsun ya da ayrilmaktan korkuyorsun

senin güzel sekilde yazdigini sandigin mesajlar bile numaradan ayrilsan birsey kaybetmezsin

zaten aklina koymus adam bugün degilse yarin ayrilir

sen ne yaparsan yap,o yüzden bence ona göre davran pek bir gelecek yok gibi görünüyor

ama hala devam ettirmek istersen en azindan uzak dur biraz

hatalı kim diye sorarsan hem o hem de sen hatalısın.
o yüzden bütün suçu üstüne alıp sürekli alttan alma.
çok sıkmışsın tamam ama onun sırf bu yüzden ben senin kocan mıyım tarzında ağır bir konuşma yapması gerekmezdi.
ayrıca barıştığıma pişman oldum demiş, yani bu ilişkide kovalayan taraf sizsiniz. kız dediğin biraz ağır olur ya peşinden koşmayın şu erkeklerin.

söylemesi kolay demeyin ben de yaşadım aynılarını. ama gerektiğinde gitmesini bilceksin. beni istemeyeni ben hiç istemezdim.

Bunu ona anlatamıyorum,onu merak ettiğim zaman ona karışmış oluyorum.

hatalı kim diye sorarsan hem o hem de sen hatalısın.
o yüzden bütün suçu üstüne alıp sürekli alttan alma.
çok sıkmışsın tamam ama onun sırf bu yüzden ben senin kocan mıyım tarzında ağır bir konuşma yapması gerekmezdi.
ayrıca barıştığıma pişman oldum demiş, yani bu ilişkide kovalayan taraf sizsiniz. kız dediğin biraz ağır olur ya peşinden koşmayın şu erkeklerin.

söylemesi kolay demeyin ben de yaşadım aynılarını. ama gerektiğinde gitmesini bilceksin. beni istemeyeni ben hiç istemezdim.

herkes özünde aynı şeyi diyecek ve sen yine de takacaksın, kadınız doğamızda var..
ama ilk ben yazdığım için olması gereken bu deyiverdim.

Haklısınız......

Canınız acısa da kendinizi çekmek zorundasınız.

Az arayın, az sorun.
Bırakın özlesin sizi, abartmadan ilgiye aç bırakın onu.

İşe yaramazsa da kabullenmek durumundasınız...

Böyle devam ederek kendinize eziyet edersiniz.

Haklısınız......

sende haklısın, hemde sonuna kadar. hatta hiç suçun yok.
şuraya yazan herkes senin yaptığını yaptı, senin yapamadığını yapamadı.
ben dahil...
o yüzden ben derim ki su akar yolunu bulur.

canım bazı insanlar ilişkilerinde karlı tarafın sürekli aramasından mesaj atmasından bir şeyler sormasından rahatsız olur.ben de öyleyim kendimden biliyorum.eğer kişiliği öyleyse fazla üstüne gitme derim ben.ama eğer eskiden böyle değildi şimdi böyle davranıyorsa bi sıkıntı var demektir.

sadece kocaların mı nerde oldugunu,ne yaptıgını sorgulayabılıyormusuz?
ben anlam veremedım erkek arkadasının sevgılılık tanımına!
sanırım gıttıgı yerde gayet mutlu,senınle ugrasmak ıstemıyor..
yerınde olsam bır daha asla bana ulasmamasını saglardım..
suana kadar üstelemekle hata yapmıssın dıyecem ama en azından istenmedıgını görmus oldun..yoksa belkıde senı oyalar dururdu..
daha fazla kendını ezdırme,cunku daha kotusunu duyacaksın herzaman ustune gıttıkce..
oda ıyıce kendını bıse sanmaya baslıyacak,bırak sen kıymetlı ol ve degerlı vaktını onunla harcama!

yaşınız kaç bilemiyorum ama ilişki değil ki bunun adı
kendinize göre haklısınız ama karşı tarafta TATİLDE!
tatile neden gidilir,relax olmak,arınmak,uzaklaşmak,kafa dinlemek,huzur bulmak için...
ama siz resmen dizginleri ele alıp didik didik etmek istemişsiniz,o da sanıyorum herşeyin farkına varıp bu şekilde ilişki yürümeyeceğini dile getirmiş.
Sevgiliyiz kocan değilim ben senin demekte çok haklı,ikide bir sms göndermek yer bildirimi yapmak zorunda değil ki..haa size olan sevgisinden ilişkinize saygısından gün içinde bikaç kez arar sesini duyar kapatırsınız..
ama ne yaptın,nerdesin,arıcanmı aramıcanmı,aramadın uyuyorum,kalktım bekliyorum v.s...v.s... bunlar hiiçç bitmez.
siz bu şekilde davrandıkça o kendini çekmiş size kendini kapatmış bence...

Son düzenleme:
canım bazı insanlar ilişkilerinde karlı tarafın sürekli aramasından mesaj atmasından bir şeyler sormasından rahatsız olur.ben de öyleyim kendimden biliyorum.eğer kişiliği öyleyse fazla üstüne gitme derim ben.ama eğer eskiden böyle değildi şimdi böyle davranıyorsa bi sıkıntı var demektir.

bende aranmaktan hoslanmam ama herzaman eşime karsı sorumlulugumu yerıne getırır ona nerde oldugumu kendım bıldırırım..ama arkadasımızın sevgılısının tavrı tarzı hıc hos degıl,seven ınsan bu sekılde cevap vermez..hatta sevınır onunla boylesıne ılgılenen bırı oldugu ıcın..

yaşınız kaç bilemiyorum ama ilişki değil ki bunun adı
kendinize göre haklısınız ama karşı tarafta TATİLDE!
tatile neden gidilir,relax olmak,arınmak,uzaklaşmak,kafa dinlemek,huzur bulmak için...
ama siz resmen dizginleri ele alıp didik didik etmek istemişsiniz,o da sanıyorum herşeyin farkına varıp bu şekilde ilişki yürümeyeceğini dile getirmiş.
Sevgiliyiz kocan değilim ben senin demekte çok haklı,ikide bir sms göndermek yer bildirimi yapmak zorunda değil ki..haa size olan sevgisinden ilişkinize saygısından gün içinde bikaç kez arar sesini duyar kapatırsınız..
ama ne yaptın,nerdesin,arıcanmı aramıcanmı,aramadın uyuyorum,kalktım bekliyorum v.s...v.s... bunlar hiiçç bitmez.
siz bu şekilde davrandıkça o kendini çekmiş siz kendini kapatmış bence...

Ben bu şekilde davranmadım zaten. Sabah uyandığında ve akşam yatmadan önce vakti olduğunu biliyorum. En azından o zamanlarda bana düzgün mesajlar atabilir.

Didik didik etmiyorum. Sadece arada dediğiniz gibi aramasını bekliyorum.

çok büyük tepki vermiş
şuan yapabileceğin en iyi şey ne kadar zor olsada kendini geri çekmek
seviyorsa zaten peşinden gelecek

Son düzenleme:
ikinizin bir iliskiden beklentileriniz cok farkli. Ben sizin yaptiginiz bir yanlisi goremedim (bu kisiyle sevgili olmak disinda). Ne yani tatile gitti diye gece yatmadan once bir 5 dk konusamayacak mi bir insan? Sevgili dedigin, sevendir sevilendir ve nereye giderse gitsin ozler. tatilde de ozler. Hatta yetmez, keske o tatilde sevgilisi de yaninda olsaydi diye dusunup iclenir.

Surekli sizin kendinizi dizginlemek ve onun hayatina kiyisindan kosesinden dahil olmaya calisarak yurutebileceginiz ama nihayetinde pek yurumeyecek gibi gorunen bi iliski. Cunku bir butun olamamissiniz. Daha once zaten bu yuzden ayrilmissiniz ve simdi yine aynilari yasanacak. Hayat tekerrurden ibarettir. Ait olabileceginiz, ve size ait olabilecek baska insanlar muhakkak vardir. Size hakettiginiz degeri gostermeyen insanlari hayatinizda bulundurmayin. Bence siz ayrilin, geri kazanmaya calisirsa ne ala. Calismazsa zaten o da sizden yine ayrilip ikinci defa size o aciyi yasatmayi dusunuyordur.

Ben bu çocuğa ne demeliyim,ne yapmalıyım ki tavrımı,üzüldüğümü belli edeyim :14: Nasıl bir mesaj atmalıyım :(

Back