- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi nurnurnurnur
Dunde sadece oglen yedim cnm instagramim yok malesef kullanmiyorumcanın ne istıyorsa sabah ögle ye tıka basaaaaaaaaaaaaaaaaa sonra da braz dayannnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunde sadece oglen yedim cnm instagramim yok malesef kullanmiyorumcanın ne istıyorsa sabah ögle ye tıka basaaaaaaaaaaaaaaaaa sonra da braz dayannnnnn
Bende konuşmalara katılabilirim :) Şu ara diyette olduğumu kimseye söylemiyorum çevremden yoksa yemediğim zaman yemiyorsun diyorlar yesem hani diyet ne oldu diyorlar.. Evde spor yapmaya çalışıyorum. ama pek olmuyor ben de konuşabileceğim motive olabileceğim birilerine ihtiyaç duyuyorum. bu arada bende 21 yaşındayım 1,53 civarı boyum 70 civarı da kilom. Daha önce diyet gruplarında kilo vermiştim ama üniversite falan derken geri aldım... aranıza katılabilirim di miiii :)
Ne is yapiosun cnm?arkadaşlar ben çalışıyorum sabah erken kalkıyorum öğle arasına kadar bişey yemeden nasıl çalışırımkii
her zaman beklerizBen bayramdan sonra 1 ay süreliğiyle deneyebilirim . Unutmamak için takibe alıyorum .
ya ınan zayıflayalmda nasıl olursa olsun ben bu dıyetı motıvasyn ıcın yapıyorummm sende 75 dus bu dıyetle sonra baska dıyete gecerizzzzz21 yasindayim 167-68 boyundayim kilom malesef 82 benim yolum uzun ama ilk hedefim 70 sonra ideal kilom olan 59
tamam cnm burdan haberlesırızzzz ınsşlah daha aktıf olacam 11 gece gıreblrsem yazcammmm sımdı spor zamanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııDunde sadece oglen yedim cnm instagramim yok malesef kullanmiyorum
Hadi insallah cnm :) olabilir insallahya ınan zayıflayalmda nasıl olursa olsun ben bu dıyetı motıvasyn ıcın yapıyorummm sende 75 dus bu dıyetle sonra baska dıyete gecerizzzzz
indirdim çok güzel bir uygulama çoook teşekkür ederim :))Merhaba cnm sworkitle calisabilirsin play storeden indir cok guzel bi spor programi hos geldin
hoşbulduuum :) kendi adıma yani :)hosgeldınız bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rica ederim cnmindirdim çok güzel bir uygulama çoook teşekkür ederim :))
hoşbulduuum :) kendi adıma yani :)