- Konu Sahibi dut_receli
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum ama daha önce sürekli takip ediyodum hemen hemen hergün girip hepinizin durumlarına bakıyordum kısmen çoğunuzu tanıyorum kiminizin haberleriyle üzülüp kiminizin haberleriyle seviniyorum.bende hikayemi sizinle paylaşmak istedim ben 2 yıllık evliyim 3.yıla girdik.benimde 4 aylık ikiz kızlarım var ama tüp bebek değil normal yollardan Rabbimin bi lütfu. İlk evlendiğimiz zaman kazara hamile kalmıştım ve çok üzüldüm erken olmasının yanı sıra ablam için üzülüyodum çünkü o 5 yıllık evliydi ama çocuğu yoktu. Nasıl olur dedim ablamın çocuğu olmadan benim nasıl çocuğum olur dedim üzüldüm Rabbimde nasip etmedi zaten dış gebelikle sonuçlandı. Eşim çok istiyodu çocuk sahibi olmayı tayinimiz çıkmadan burda olsun diyodu çünkü ailem burdaydı yardımcı olurdu bende istiyodum ama ablamın olmadan olmaz diyodum ablamda korunmayı bırakın belki hemen olmaz diyodu eşiminde ısrarlarıyla korunmayı bıraktık ve ikinci ay hamile kaldım bi yandan çok istiyodum bi yandanda ablam için çok üzülüyodum nasıl olur diyodum ablamın olmadan benim nasıl olur.test yaptım çift çizgiydi herkesin görmeyi çok istediği çift çizgiyi buruk bi sevinçle gördüm ve dr gittik ikiz olduğunu duyunca çok şaşırdım hiç beklemiyodum böyle bi şeyi.Rabbim bitane isterken iki tane nasip etti.hamileliğim boyunca karnımı gizlemeye çalıştım hamile kıyafetlerimi giyemedim gönlümce içim hep buruktu.doğum yaklaştıkça hep içimde bi düşünce vardı ben bu çocukları kucağıma nasıl alıp severim diye kaç gece yastığı ıslattığımı bi ben bilirim bide Allah.namazlarımın arkasından hep ablam için dua ediyorum kendim için bişey istemiyorum doğumdada hep ablama ve isteyenlere dua ettim sonunda kızlarım doğdu ablamda okadar çok sevdiki onları o sevdikçe benim içim gidiyodu. Nolur Rabbim onada nasip et diyordum ve bugün 2.tüp bebek denemesinin sonucunu aldık yine olmadı bu sefer kendimi okadar alıştırmıştımki olcak diyodum bu sefer olcak ama olmadı sorgulamak istemiyorum Rabbimin mutlaka bi bildiği vardır mutlaka bigün hatta en kısa zamanda ablamda anne olcak çünkü o benim kıymetlim onu çok seviyorum