• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece paylaşmak istedim

dut_receli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
9
0
86
Diğer
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum ama daha önce sürekli takip ediyodum hemen hemen hergün girip hepinizin durumlarına bakıyordum kısmen çoğunuzu tanıyorum kiminizin haberleriyle üzülüp kiminizin haberleriyle seviniyorum.bende hikayemi sizinle paylaşmak istedim ben 2 yıllık evliyim 3.yıla girdik.benimde 4 aylık ikiz kızlarım var ama tüp bebek değil normal yollardan Rabbimin bi lütfu. İlk evlendiğimiz zaman kazara hamile kalmıştım ve çok üzüldüm erken olmasının yanı sıra ablam için üzülüyodum çünkü o 5 yıllık evliydi ama çocuğu yoktu. Nasıl olur dedim ablamın çocuğu olmadan benim nasıl çocuğum olur dedim üzüldüm Rabbimde nasip etmedi zaten dış gebelikle sonuçlandı. Eşim çok istiyodu çocuk sahibi olmayı tayinimiz çıkmadan burda olsun diyodu çünkü ailem burdaydı yardımcı olurdu bende istiyodum ama ablamın olmadan olmaz diyodum ablamda korunmayı bırakın belki hemen olmaz diyodu eşiminde ısrarlarıyla korunmayı bıraktık ve ikinci ay hamile kaldım bi yandan çok istiyodum bi yandanda ablam için çok üzülüyodum nasıl olur diyodum ablamın olmadan benim nasıl olur.test yaptım çift çizgiydi herkesin görmeyi çok istediği çift çizgiyi buruk bi sevinçle gördüm ve dr gittik ikiz olduğunu duyunca çok şaşırdım hiç beklemiyodum böyle bi şeyi.Rabbim bitane isterken iki tane nasip etti.hamileliğim boyunca karnımı gizlemeye çalıştım hamile kıyafetlerimi giyemedim gönlümce içim hep buruktu.doğum yaklaştıkça hep içimde bi düşünce vardı ben bu çocukları kucağıma nasıl alıp severim diye kaç gece yastığı ıslattığımı bi ben bilirim bide Allah.namazlarımın arkasından hep ablam için dua ediyorum kendim için bişey istemiyorum doğumdada hep ablama ve isteyenlere dua ettim sonunda kızlarım doğdu ablamda okadar çok sevdiki onları o sevdikçe benim içim gidiyodu. Nolur Rabbim onada nasip et diyordum ve bugün 2.tüp bebek denemesinin sonucunu aldık yine olmadı bu sefer kendimi okadar alıştırmıştımki olcak diyodum bu sefer olcak ama olmadı sorgulamak istemiyorum Rabbimin mutlaka bi bildiği vardır mutlaka bigün hatta en kısa zamanda ablamda anne olcak çünkü o benim kıymetlim onu çok seviyorum

canım okudum hikayeni Allah analı babalı büyütsün miniklerini...ablana ve tüm isteyenlere de bir an önce bebk nasip etsin çok kötü oldum ya :gitme:

bebeklerin sana ve eşine hayırlar getirsin gülüm
ablan için de hiç üzülme Rabbim bazı kullarını değişik şekiller de sınıyor işte
mutlaka bi vakti zamanı vardır
elbet bir gün onun da imtihanı bitecek ve sende yeğenlerini seveceksin
herşey gönlünüzce olsun

Kardeş sevgisi ne güzel değil mi?Rabbim evlatlarınız hayırlı evlat etsin inşallah,en kısa zamanda da ablanıza ve isteyen herkese hayırlısı ile anneliği tattırsın ınşallah.Böyle düşünceli bir kardeş olması ne güzel dilerim duaların kabul olur

canım benim öncelikle seni tebrik ederim bebişlerin sağlıkla büyür inşallah,seni çok iyi anlıyorum benim de ablam var 2 yaş büyük benden ve bekar,bir türlü istediği gibi biri çıkmadı karşısına.arada benim de kısmetlerim çıkıyo ama ablam olduğu için değerlendirmek istemiyorum ya da içime sindiremiyorum ama sonuçta böyle şeyler kader kısmet takdir-i ilahi,ben de isterim ki o benden önce evlensin hep dualar ediyorum kendimden çok ona ama bilmiyorum canım kader nolacak bilemiyoruz.bence ablan çok mutlu olmuştur senin adına
sen yine ablacığına dua etmeye devam et ama sakın bebişlerinin mutluluğunu yaşamayı ihmal etme ömürden giden gün geri gelmiyor bir bakarsın büyümüşler keşke deme o zaman
inşallah ablacığın da o mutluluğa nail olur hayırlısıyla...

hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlattınız beni Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

sevgili dut reçeli sen ne kadar iyi niyetli ve insan gibi bir insansın..mesajını gözlerim dolarak okudum işallah ablacığında bebişine kavuşur..benim de 3 kardeşim var.üçünü de canımdan çok seviyorum.ailede en duygusal en anaç huylu benim..annem ve kardeşlerim bana nazaran daha soğukkanlıdırlar..onlarınn ayağına diken batsa ben dayanamam.2006 senesinde ortanca kızkardeşim henüz 1 senelik evliyken eşini elim bir iş kazası sonucu yitirdi..çok acılı günler geçirdik..kardeşim için deli divane oldum..bir gölge gibi kıçının dibinden ayrılmadım.o ağlayınca ben paralanıyordum..kabristana gitmek isteyince perşan oluyordum..o gülünce dünyalar benim oluyordu..eşiyle paylaştığı yuvaya annem ve ben gittik eşyalarını almak için..o anları bi hayal edin lütfen.Rabbim düşmanıma yaşatmasın.mutfakta bikaç gündür ocakta duran bulgur pilavı ve kabak yemeği küflenmişti.bitanem eşine akşam yemeği yapmıştı.oysaki gencecik eşi o saatlerde canını teslim etmişmiş meğerse.mutfağını temizledik.yatak çarşaflarını aldım topladım ağlamaktan gözümün önünü göremiyordum...şimdi 4 sene öncesine gittim yine kötü ettim kendimi..diyeceğim o ki bitanecik güzel kardeşim şu an 28 yaşında babaevinde..acısını kalbine gömdü ve ben hergün onun için dua ediyorum,onu en az vefat eden eşi kadar sevecek olan biri karşısına çıksın diye...biz kardeşler birbirimizin mutluluğu için gerekirse kendi mutluluğumuzdan bile geçeriz öyle değil mi?

okurken çok duygulandım yazınızı.Kardeş sevgisini birbirinize olan düşkünlüğünüzü ne güzel anlattınız.Kardeşiniz çok şanslı sizin gibi ablası olduğu için.

sevgili dut reçeli sen ne kadar iyi niyetli ve insan gibi bir insansın..mesajını gözlerim dolarak okudum işallah ablacığında bebişine kavuşur..benim de 3 kardeşim var.üçünü de canımdan çok seviyorum.ailede en duygusal en anaç huylu benim..annem ve kardeşlerim bana nazaran daha soğukkanlıdırlar..onlarınn ayağına diken batsa ben dayanamam.2006 senesinde ortanca kızkardeşim henüz 1 senelik evliyken eşini elim bir iş kazası sonucu yitirdi..çok acılı günler geçirdik..kardeşim için deli divane oldum..bir gölge gibi kıçının dibinden ayrılmadım.o ağlayınca ben paralanıyordum..kabristana gitmek isteyince perşan oluyordum..o gülünce dünyalar benim oluyordu..eşiyle paylaştığı yuvaya annem ve ben gittik eşyalarını almak için..o anları bi hayal edin lütfen.Rabbim düşmanıma yaşatmasın.mutfakta bikaç gündür ocakta duran bulgur pilavı ve kabak yemeği küflenmişti.bitanem eşine akşam yemeği yapmıştı.oysaki gencecik eşi o saatlerde canını teslim etmişmiş meğerse.mutfağını temizledik.yatak çarşaflarını aldım topladım ağlamaktan gözümün önünü göremiyordum...şimdi 4 sene öncesine gittim yine kötü ettim kendimi..diyeceğim o ki bitanecik güzel kardeşim şu an 28 yaşında babaevinde..acısını kalbine gömdü ve ben hergün onun için dua ediyorum,onu en az vefat eden eşi kadar sevecek olan biri karşısına çıksın diye...biz kardeşler birbirimizin mutluluğu için gerekirse kendi mutluluğumuzdan bile geçeriz öyle değil mi?

allah yardımcısı olsun kardeşinin ve senin gerçekten çok üzüldüm çok zor bi durum kardeşlik böyle bişi işte onun canı yansa benim burda içim parçalanır rabbim bidaha böyle acılar göstermesin inş gerçekten öyle onların mutluluğu için kendi mutluluğumuzdan bile geçeriz

Son düzenleme:
Back