tontikto meraba 24 temmuz 2015te kürtaj oldum 9+5 günlüktüm kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
Prof. Dr. a gidiyorum trombofili testi yaptırdı MTHFR (C677T) Heterozigot (C/T) cıktı diger degerler normal
Heterozigot olması taşıyıcı olduğumuz anlamına geliyor diye biliyorum homozigot olanlar ise trombofili hastası oluyor diye biliyorum
Kürtajdan sonraki muayeneler bittiğindr doktorum tekrar gebe kalabilirsin adetin geciktiğinde gel dedi hiç bir ilaca başlatmadı beni ısrarla sordum hatta herhangi bir ilaç kullanmayacak mıyım diye gayet kendinden emin hayır dedi
Adetim gecikirse bu ay yani adet görmezsem gideceğim bakalim ne yapacak çok endişeliyim prof.un bi bildiği vardır elvet diyorum güveniyorum artık cünkü o doktoru araştırdık da bulduk hatta o doktor için başka şehire gidiyorum oturduğm şehirde değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun batıma 7 gün var (9 ekim)
Içim içimi yiyor hata mı yapıyorum kafama göre coraspirin mi içsem folik asit mi kullansam :/
Benim doktorum mesela folbiol ilacına fln karşı, yüksek doz folik asite de karşı, kesinlikle folbiol kullanmamı istemiyor.
Her doktor farklı şeyler söylüyor
Bu doktor özel hastanede, eğitim ve araştırma hastanesindeki doktor da heterozigotun problem olmadığını sadece gebelikten evvel 2 ay folik asitin yeterli olacağını, trombofili hastası olmadığımı söylemisti.
Prof dr.um h8ç folik asit içirmedi daha bana, kafama göre gideyim eczaneden alayım kullanayım diyorum ama ya hata yaparsam diye korkuyorum işte güvenmekten başka çare yok RABBIM ol derse olur.