SADECE MEME DİKLEŞTİRME

Cancan00123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
3
0
6
30
Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım meme dikleştirme ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat silikon takılmasını istemiyorum. bu şekilde yaptıranlar varsa lütfen detaylı olarak yaşadıkları süreci anlatabilir mi?

Selam öncelikle bende dusunuyorum göğüs diklestirme karın gerdirme ile bana lipo dolgu yapılacak bakalim ona karar verildi ilerleyen zamanlarda malı acıdan kendimi toprağında yine göğüs diklestirme ve protez dusunuyorum hayırlı bakalim önce karın gerdirmeyi aradan cakartayimda

Selam öncelikle bende dusunuyorum göğüs diklestirme karın gerdirme ile bana lipo dolgu yapılacak bakalim ona karar verildi ilerleyen zamanlarda malı acıdan kendimi toprağında yine göğüs diklestirme ve protez dusunuyorum hayırlı bakalim önce karın gerdirmeyi aradan cakartayimda
Kime yaptıracaksınız karar verdiniz sanırım.

merhaba söylediğiniz işlemleri yaptırdınız mı acaba

Back
X