- 21 Aralık 2012
- 714
- 47
- 68
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Cok acik renkte olmayan twill yada ipek esarp ariyorum onereriniz war mi
eşarbın ebadı ne kadar olmalıki ayrıca paşmina nasıl yazın kullanılırmı
Vakko İpek Şifon Eşarp - 110 cm - 1 kez takın bir arkadaşımın bebek mevlüdünde kullandım ve ne yazık ki şifon olduğu için bir-iki yerinde iğne izi oldu - 20 TL
[/QUOT
eşarplarım geldi gerçekten tertemizler :) sağol ayrıca hediyen cok güzel bayıldım diyebilirim .ayy birde ebatları büyük sanırım yada banamı öyle geldi
Eki Görüntüle 997263
Eki Görüntüle 997262
Eki Görüntüle 997261 bu eşarbıma hiç mütevazi davranamayacamBONA SERA marka..
çok severek ve beğenerek almıştım, çok hoş bir deseni ve duruşu var, başımda görüp de nerden aldığımı sormayan arkadaşaım kalmadıkıyamadığım eşarplarımdan biridir...ama artık yeni eşarplar almak istiyorum alan kişi pişman olmaz...
Bu eşarp satıldı mı?
Eki Görüntüle 997251
Eki Görüntüle 997252 Bona Sera marka ipek.. desenine hayran kalarak aldım...yeni sezonda çok pahalıya almıştım. en fazla iki defa örtmüşümdür..yepyeni...
canım bunun fiyatı kaç, bir de ipek değil mi?iğne izi var mı? TAKAS DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?
:Eki Görüntüle 1091846 Eki Görüntüle 1091847 Eki Görüntüle 1091848 Eki Görüntüle 1091849 Eki Görüntüle 1091851 Eki Görüntüle 1091852 Eki Görüntüle 1091853 Eki Görüntüle 1091852
tanesi 5 tl ucuzdan acık pahalı:98::98::123: mavi ve siyah beyaz olan aker
bu topikten haberim yoktu bende eşarp takası topiği açmayı düşünmüştüm bunu görmem iyi oldu
aker'de mi 5
tatlım sen iyimisin.....5 liraya aker olurmu...
bi çimdik atayım sana dur
valla siyah beyaz eşarbım var, olmasa kesin ama kesin alırdım....5 liraya aker mi olur yahu....çok mu kullandın ondan mı ucuz...?
diğerlerinin markası ne....
valla iyi çimtik attın akel yazacagıma aker yazmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?