- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- 118
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
canım markaları görünmediği için hangisi seçemiyorum...
piere cardin olan hangisi? kırmızılı olan demişsin ama birkaç tane kırmızılı var
:) markaların okunmadığı dikkatimiçekmedi ya :) 3. sırada kırmızı pembeli falan çiçekli olan şimdi bakıp ipek olanları markalarıyla yzım bari :)
piere cardin olan güzelmiş ama solmuşsa olmaz canım kusura bakma lütfen
diğerleri de pek hoşume gitmedi...
önemli değil cnm sen pasteel tonlar dediğin için ben kahve rengi akeri bi tek düşünmüştüm zaten neyse nasip cnmm
Eki Görüntüle 997841 Eki Görüntüle 997950 Eki Görüntüle 997940 Eki Görüntüle 997938 Eki Görüntüle 997937 Eki Görüntüle 997935 Eki Görüntüle 997932 Eki Görüntüle 997924 Eki Görüntüle 997920 Eki Görüntüle 997901 Eki Görüntüle 997887 Eki Görüntüle 997877 Eki Görüntüle 997952
ütülemeye vaktim olmadı ipek olanlar 25 sadece kırmızılı pierrecardinin rengi biraz soldu onu 10 vericem twiller de 10 tl çoğu 1 ya da2 kere kullanıldı şallar sadece birer kere kullanıldı. takas da düşünüyorum özellikle ipek şallarla olabilir. birden fazla ürünlerde indirim yapabilirim kargoda benden göndericem
4. Kirmizlili pembeli pierre cardin
5. Gece mavisi kenarlari grili arancia
7. Lilali lacivertli cizgili aker
10. Turunculu pembeli.kucuk cicekli Pierre cardin
12. Kahverengiku kenari leopar gibi olan aker
Eki Görüntüle 997841 Eki Görüntüle 997950 Eki Görüntüle 997940 Eki Görüntüle 997938 Eki Görüntüle 997937 Eki Görüntüle 997935 Eki Görüntüle 997932 Eki Görüntüle 997924 Eki Görüntüle 997920 Eki Görüntüle 997901 Eki Görüntüle 997887 Eki Görüntüle 997877 Eki Görüntüle 997952
ütülemeye vaktim olmadı ipek olanlar 25 sadece kırmızılı pierrecardinin rengi biraz soldu onu 10 vericem twiller de 10 tl çoğu 1 ya da2 kere kullanıldı şallar sadece birer kere kullanıldı. takas da düşünüyorum özellikle ipek şallarla olabilir. birden fazla ürünlerde indirim yapabilirim kargoda benden göndericem
4. Kirmizlili pembeli pierre cardin
5. Gece mavisi kenarlari grili arancia
7. Lilali lacivertli cizgili aker
10. Turunculu pembeli.kucuk cicekli Pierre cardin
12. Kahverengiku kenari leopar gibi olan aker
canim ne demek kusur mu olur boyle seydekahverengi tonunda eşarbım var canım, ipek değil ama çok severek kullandığım bir eşarp...
keşke beğendiğim olsaydı inan seni geri çevirmek istemezdim, kusura bakma olurmu
1 de ki mavi olan marka degil 25 almistim toplasan 3 defa anca kullandm 3 deki pembe olanda ayni sekilde bwin ikisi 20 kargo benden gonderebilirimMerhaba bn 1 ve 3u cok begendm marka ve fiyaatlari nedr?
kızlar konumun 10.sayfasında aker marka ipek eşarbımı satışa sundum.
bakabilirsiniz.
(kargaşa olmasın diye buraya eklemiyorum)
bilgiler orada yazıyor zaten.
herkese iyi satışlar
canım kargaşa olur mu hiç...maksadımız zaten bütün eşarp satmak isteyenleri buraya resim ekletmek...
kıyafetlerinizin arasında eşarplar araya kaynar gider, ama bir eşarp topiğine eklerseniz daha kolay satarsınız..
sen buraya ekle resmi...hem senin için iyi olur hem bizim için...
Aker Sport Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 7 TL
Aker Sport Eşarp - 1 kez kullanıldı - 5 TL
Aker İpek Sura Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 20 TL
Pierre Cardin Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 30 TL
Louis Vuitton Eşarp - Orjinal Değildir - Hiç Kullanılmadı - 30 TL
Silk&Cashmere Eşarp - 1 kez kullanıldı - 35 TL
Silk&Cashmere Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 40 TL
Vakko Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 30 TL
Minelli Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 5 TL
Markasız Eşarp - 1 kez kullanıldı - 5 TL
Vizyon Eşarp - 100 cm - Hiç Kullanılmadı - 7 TL
Vizyon Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 7 TL
Armine Eşarp - Hiç Kullanılmadı - 7 TL
Vakko 110 cm Eşarp - 1-2 kez kullanıldı - 25 TL
Vakko twil Eşarp - 110 cm - 1 kez kullanıldı - 30 TL SATILDI
Vakko İpek Şifon Eşarp - 110 cm - 1 kez takın bir arkadaşımın bebek mevlüdünde kullandım ve ne yazık ki şifon olduğu için bir-iki yerinde iğne izi oldu - 20 TL SATILDI
Vakko %100 İpek eşarp - Az kullanıldı - 35 TL
Vakko ipek twill eşarp - Az kullanıldı - 35 TL
Vakko İpek Twill eşarp - Az kullanıldı - 40 TL
canım özelden yazdım cevap gelmedi
takas düşünürmüsün benim eşarplara baktınmı??
çok güzel eşarpların varmış cnm hayırlı satışlar kıyafetlerime uygun bikaçını değiştirmeyi düşünürmüsün takas yapıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?