sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.201
248
kızlar elinde ipek eşarp olanlar buraya resim ekleyebilirmi..
diğer topiklerde kıyafetlerin arasında kaynıyor :)
burası sadece eşarp topiği olsa ne güzel olur, satmak isteyen almak isteyen kolayca ulaşır...
ben ipek eşarp sevenlerdenim...
zevkime ve bütçeme uygun eşarplar gelir inşallah

gazelcim bende var nasıl görmedin telefonumun kamerası yüzünden pek güzel çıkmıyolar ama çok şık as ipek eşarp resim bu ilgilenirsen eşim gelince onun telefonundan çeker eklerim tekrar

selammm.. çok iyi oldu burayı açmanız.. teşekkürler.:)

vizon rengi elbise üzerine takabileceğim marka eşarp arıyorum.. duyurulur:)

kızlar elimdeki ipek eşarpları ekliyorum, teker teker ekleyeceğim, toplu resim eklemede bi sorun var...telefonumun kamerası iyi çekmiyor o yüzden flu çıkmış..

vizyon marka ipek...bir kez örttüm...yepyeni...

TEKBİR marka tivil eşarp...desenini çok seviyorum ama tivil pek yapamıyorum başıma..
tivil sevenler kaçırmasın... hiç kullanmadım..

Son düzenleme:

bu eşarbıma hiç mütevazi davranamayacam BONA SERA marka..
çok severek ve beğenerek almıştım, çok hoş bir deseni ve duruşu var, başımda görüp de nerden aldığımı sormayan arkadaşaım kalmadı kıyamadığım eşarplarımdan biridir...ama artık yeni eşarplar almak istiyorum alan kişi pişman olmaz...

Aker sport marka...kızlar bir defa örttüm başıma...diğer eşarplarımdan iki tane alana, bu eşarbı hediye yollayacağım....yada tek almak isteyene çok hesaplı veririm bunu...

Son düzenleme:
yinede ekliim belki kısmetimiz açılır vizon rengi soran arkadaş için ekledim taba ve vizon ağırlıklı simleri var küçük küçük

cıvıl cıvıl renkleri olan valentino eşarbım grileri sayesinde şık duruyor ayrıca fuşya tonlarıyla dev yakışıyor..satmakla satmamak arasındayım bu eşarbımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…