- Konu Sahibi Aselliya1234
Cocugunuz olmadigi için kadin siginma evine gidebilirsin, yaşın da kucuk egitimine devap edip calisirsin bi yandan , sana destek olurlar is bulman konusunda kadin siginmadakiler , allah yardimcin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara sıra suandaEşiniz uyuşturucu kullanmaya devam ediyor mu ?
Çocuğu olan da gidebiliyor ama erkek cocuklari icin yaş siniri var tanidigim basvurmustu koxasindan siddet gördüğü icin kücük oğlu 11 oldugu icin kabul etmisler büyük oğlu 17 diye kabul etmemislerdi.Cocugunuz olmadigi için kadin siginma evine gidebilirsin, yaşın da kucuk egitimine devap edip calisirsin bi yandan , sana destek olurlar is bulman konusunda kadin siginmadakiler , allah yardimcin olsun
Valla kuzu bir iki ay once burda bi konu okudum , kucuk cocuk da olsa her siginma evi cocugu kabul etmiyormus , cocugu yuvaya anneyi siginma evine gonderiyorlarmisÇocuğu olan da gidebiliyor ama erkek cocuklari icin yaş siniri var tanidigim basvurmustu koxasindan siddet gördüğü icin kücük oğlu 11 oldugu icin kabul etmisler büyük oğlu 17 diye kabul etmemislerdi.
Belki de öyleymistir hatta su an siz deyince aklıma geldi sanki bi yuva lafı geçmişti. Cok hatirlamıyorum.Yaş siniri varmış sadece onu biliyorum. Kadında ben cocuklarimi birakamam diye gitmemisti zaten. Çok güzel bir kadindi boşandigi kocasi psikopat bildigimiz satırla kadının kapisini kirmaya çalışmıştı bu ilk de değildi. Polise sikayet etti birkaç defa sonuc alamadı tanidiklari mi ne varmış. Adam hala serbest geziyor.Valla kuzu bir iki ay once burda bi konu okudum , kucuk cocuk da olsa her siginma evi cocugu kabul etmiyormus , cocugu yuvaya anneyi siginma evine gonderiyorlarmis
Duyunca sok olmustum ve bir daha hicbir cocuklu kadina siginma evine git yazmadim
Cok yazik , insanlar neler cekiyorBelki de öyleymistir hatta su an siz deyince aklıma geldi sanki bi yuva lafı geçmişti. Cok hatirlamıyorum.Yaş siniri varmış sadece onu biliyorum. Kadında ben cocuklarimi birakamam diye gitmemisti zaten. Çok güzel bir kadindi boşandigi kocasi psikopat bildigimiz satırla kadının kapisini kirmaya çalışmıştı bu ilk de değildi. Polise sikayet etti birkaç defa sonuc alamadı tanidiklari mi ne varmış. Adam hala serbest geziyor.
Üzüldüm Arkadasimin calistigi yerde cocuklu anneler de varmış ama yaslarını falan sormadım hiç. Bosanilamiyorsa en azindan spiral taktirilsa gizli gizli hap kullanilsaCok yazik , insanlar neler cekiyor
Darkmore da teyit etmisti cocuklarin yuvaya gönderildiğini o yuzden ben cocugu olan kimseye diyemiyorum git siginma evine diye