• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece manevi destek ve öneri istiyorum akıl verin 😔

Yeni üye, herkes taciz etmiş dövmüş vs. Yüzde 95 fake. Bir de ben okudum okudum anlamadım. Babası komşuya mı tecavüz etmeye gidiyormuş?

Kadın sığınma evinde çalışan hemşire bir arkadaşım var. Kadınların bir dedigi iki edilmiyor cok rahatlar diye anlatıyor,idare her zaman kadınlara nazik davranıyormuş olay ne olursa olsun öyle filmlerde görüldüğü gibi değil diyor ama orada belli bir yıl kalabiliyormuşsun sanirim 3 yıl demisti arkadaşım. Sana is konusunda falan yardimci oluyorlarmış. İşkurdan geliyorlaemis vs..

Cocugunuz olmadigi için kadin siginma evine gidebilirsin, yaşın da kucuk egitimine devap edip calisirsin bi yandan , sana destek olurlar is bulman konusunda kadin siginmadakiler , allah yardimcin olsun
Çocuğu olan da gidebiliyor ama erkek cocuklari icin yaş siniri var tanidigim basvurmustu koxasindan siddet gördüğü icin kücük oğlu 11 oldugu icin kabul etmisler büyük oğlu 17 diye kabul etmemislerdi.

Çocuğu olan da gidebiliyor ama erkek cocuklari icin yaş siniri var tanidigim basvurmustu koxasindan siddet gördüğü icin kücük oğlu 11 oldugu icin kabul etmisler büyük oğlu 17 diye kabul etmemislerdi.
Valla kuzu bir iki ay once burda bi konu okudum , kucuk cocuk da olsa her siginma evi cocugu kabul etmiyormus , cocugu yuvaya anneyi siginma evine gonderiyorlarmis
Duyunca sok olmustum ve bir daha hicbir cocuklu kadina siginma evine git yazmadim

Valla kuzu bir iki ay once burda bi konu okudum , kucuk cocuk da olsa her siginma evi cocugu kabul etmiyormus , cocugu yuvaya anneyi siginma evine gonderiyorlarmis
Duyunca sok olmustum ve bir daha hicbir cocuklu kadina siginma evine git yazmadim
Belki de öyleymistir hatta su an siz deyince aklıma geldi sanki bi yuva lafı geçmişti. Cok hatirlamıyorum.Yaş siniri varmış sadece onu biliyorum. Kadında ben cocuklarimi birakamam diye gitmemisti zaten. Çok güzel bir kadindi boşandigi kocasi psikopat bildigimiz satırla kadının kapisini kirmaya çalışmıştı bu ilk de değildi. Polise sikayet etti birkaç defa sonuc alamadı tanidiklari mi ne varmış. Adam hala serbest geziyor.

Belki de öyleymistir hatta su an siz deyince aklıma geldi sanki bi yuva lafı geçmişti. Cok hatirlamıyorum.Yaş siniri varmış sadece onu biliyorum. Kadında ben cocuklarimi birakamam diye gitmemisti zaten. Çok güzel bir kadindi boşandigi kocasi psikopat bildigimiz satırla kadının kapisini kirmaya çalışmıştı bu ilk de değildi. Polise sikayet etti birkaç defa sonuc alamadı tanidiklari mi ne varmış. Adam hala serbest geziyor.
Cok yazik , insanlar neler cekiyor
Darkmore da teyit etmisti cocuklarin yuvaya gönderildiğini o yuzden ben cocugu olan kimseye diyemiyorum git siginma evine diye 😔

Cok yazik , insanlar neler cekiyor
Darkmore da teyit etmisti cocuklarin yuvaya gönderildiğini o yuzden ben cocugu olan kimseye diyemiyorum git siginma evine diye 😔
Üzüldüm 😔 Arkadasimin calistigi yerde cocuklu anneler de varmış ama yaslarını falan sormadım hiç. Bosanilamiyorsa en azindan spiral taktirilsa gizli gizli hap kullanilsa

Back
X