• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sadece kücük bi bölümde saç azlığı için....Lütfen OKUYUN...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Kzlar benim saçlarım oldukça gür fakat ön kahküllerimin oralarda az kısa ve ince saçlar var kahküllerimi toplayınca oradaki sac azlıgı ortaya cıkıyor :( Sizce nasil önlerini güzel gösterebilirim..

aynı sorun bendede var...saçlarım çokk gür ve kabarık dalgalı ama alın bölgesinde şakakların üst kısmında dökülme oldu hatta açıldı orası biraz:( dökülme için olan şampuanlar falan gürleştiriyo benim zaten gür....sadece orası için ne yapılabilir bilmiyorum...annem bioxin almış şampuan sadece oralara sürüyorum bazen....

kahkül kestirmek istiyorum kapansın diye ama gür ve kabarık olduğu için oda durmuyoo:1no2:

ayyy aynen caniim ... benim kahküllerim var yandan ama .. Sağ tarafım epey bi saçla kapanıyor ama sol tarafa saç kalmadıı icin orasi azicik sacla kalıo :'( siirt sabunu saç çıkarıyormuş diye duydum ... ondan sürüp deneyecegim umarim ise yarar...

Back