Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben. İlk gebeliğim klomen sayesinde oldu. İnşallah size de nasip olsunMerhaba sadece klomen kullanarak hamile kalabilen var mı yeni başladım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Mrb bnde klomen kullanarak ikinci asilamam da gebe kaldımMerhaba sadece klomen kullanarak hamile kalabilen var mı yeni başladım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Çok sevindim Allah bağışlasın yavrunuzuMrb bnde klomen kullanarak ikinci asilamam da gebe kaldım
Ayy inşallah çok sağolun inşallah bir sonraki aşamalara gelmeden oluverir benimdeBen. İlk gebeliğim klomen sayesinde oldu. İnşallah size de nasip olsun
Inşallah kalırsınAyy inşallah çok sağolun inşallah bir sonraki aşamalara gelmeden oluverir benimde
Ben çatlatma iğnesi olmadan sadece klomenle çift yumurta ikizlere gebe kaldımMerhaba sadece klomen kullanarak hamile kalabilen var mı yeni başladım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
2021 de ben de aynı şekilde sadece klomenle çift yumurta ikizlerime doğum yaptım.Ben çatlatma iğnesi olmadan sadece klomenle çift yumurta ikizlere gebe kaldım
Ne güzel, sağlıcakla büyüsün kuzucuklar2021 de ben de aynı şekilde sadece klomenle çift yumurta ikizlerime doğum yaptım.
Ya özür dilerim acınızı hatırlattım.Ne güzel, sağlıcakla büyüsün kuzucuklar
Ben maalesef 28 haftada erken doğumla kaybettim
Estağfurullah nereden bilecektin ki. Alıştım artık eskisi gibi üzülmüyorumYa özür dilerim acınızı hatırlattım.
Merhaba bende klomen kullanıyorum geçen hafta çarşamba başladım adetimin 5. Gününde bana günde 1 tane verdi 10 gün içecegim bugün gittim 12. Günümdü solda 11mm ve 9mm vardı sagdada 9mm vardı bakalım benide salı tekrar çağırdı 17. Günüm bende çok geç olmazmi diyorumMerhaba sadece klomen kullanarak hamile kalabilen var mı yeni başladım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Başınız sağolsunEstağfurullah nereden bilecektin ki. Alıştım artık eskisi gibi üzülmüyorum
Allah bağışlasın teşekkür ederim sadece klomenle hep ihtimal çok az olarak okuyorum internetten moralim bozuluyor çok iyi geldi bunu duymak2021 de ben de aynı şekilde sadece klomenle çift yumurta ikizlerime doğum yaptım.
Yalnız ben şöyle yapmıştım. Klomen kullandığım ay yumurtlama takibi de yaptım. 2 gün yumurtlama olmuştu. O iki günü ve çatlama gününü de değerlendirmiştim.Allah bağışlasın teşekkür ederim sadece klomenle hep ihtimal çok az olarak okuyorum internetten moralim bozuluyor çok iyi geldi bunu duymak
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ovulasyon testlerimi hazırladım ilacım daha henüz bitmedi yarın akşam son ilacımı içicem siz ovulasyon testini nezaman yapmaya başlamıştınız ilaç biter bitmez başladınız mıYalnız ben şöyle yapmıştım. Klomen kullandığım ay yumurtlama takibi de yaptım. 2 gün yumurtlama olmuştu. O iki günü ve çatlama gününü de değerlendirmiştim.
4 sene oldu ama sanırım hemen baslamistim. Ne olur ne olmaz diye tedbiri elden birakmam. Yanlış hatırlamıyorsam 15 ve 16. Gün yumurtlama olmuştu. İnşallah güzel haberler alırsın sende. İlk ay olmazsa da üzülme. Arkadaşım 2. Klomen den sonra hamile kaldı. Hayırlısı olsun bakalım.Bende öyle yapmayı düşünüyorum ovulasyon testlerimi hazırladım ilacım daha henüz bitmedi yarın akşam son ilacımı içicem siz ovulasyon testini nezaman yapmaya başlamıştınız ilaç biter bitmez başladınız mı
Teşekkür ederim4 sene oldu ama sanırım hemen baslamistim. Ne olur ne olmaz diye tedbiri elden birakmam. Yanlış hatırlamıyorsam 15 ve 16. Gün yumurtlama olmuştu. İnşallah güzel haberler alırsın sende. İlk ay olmazsa da üzülme. Arkadaşım 2. Klomen den sonra hamile kaldı. Hayırlısı olsun bakalım.
Merhaba ovulasyon testi yapıyor musunuz eğer yapıyorsanız bence yakalarsınız yumurtlama gününüzü böylece geç kalınmış olunmazMerhaba bende klomen kullanıyorum geçen hafta çarşamba başladım adetimin 5. Gününde bana günde 1 tane verdi 10 gün içecegim bugün gittim 12. Günümdü solda 11mm ve 9mm vardı sagdada 9mm vardı bakalım benide salı tekrar çağırdı 17. Günüm bende çok geç olmazmi diyorum