- 28 Aralık 2018
- 206
- 65
- 38
-
- Konu Sahibi Sekerelifefe
Sadece değil ama yeterli doku varsa Dr.Ali Cemal Yılmaz kas üstü yaptı benimkisini. Yöntem olarak tercihi bu oldu ve ben çok memnunumGenelde tüm doktorlar kas altı yapıyor , gerçekten idealist sadece kas üstü yapan doktor tavsiyesi mümkünse hanımlar
Çok geçmiş olsun , hangi marka silikon ve kaç cc takıldı , cerrahiden sonraki süreci anlatır mısınız ? Ağrı vs oldu mu , sırt ağrısıSadece değil ama yeterli doku varsa Dr.Ali Cemal Yılmaz kas üstü yaptı benimkisini. Yöntem olarak tercihi bu oldu ve ben çok memnunum
Niçin sadece kas üstüÇok geçmiş olsun , hangi marka silikon ve kaç cc takıldı , cerrahiden sonraki süreci anlatır mısınız ? Ağrı vs oldu mu , sırt ağrısı
Sizinki kas üstü mü ? Kas zarı altı mı ?Sadece değil ama yeterli doku varsa Dr.Ali Cemal Yılmaz kas üstü yaptı benimkisini. Yöntem olarak tercihi bu oldu ve ben çok memnunum
Niçin sadece kas üstü
Bende kas altı istiyordum yeterli doku olunca olmadı
Kas altı ameliyat sonrası ağrı olması , daha sonradan kendi memenin sarkması silikon yukarda kalmasından dolayı çift meme görüntüsü oluşur , revizyon olur vs gibi durumlar gördüm p yüzden kas üstü tercihim.Niçin sadece kas üstü
Bende kas altı istiyordum yeterli doku olunca olmadı
28 Nisanda Mentor 350 cc high profil kondu. Bir gece hastanede yattım,o gece serum ve iğnelerin etkisi ile hiç bir şey hissetmedim. Direnlerim takılı kaldı.Sadece ilk 2 gün yatıp kalkmakta zorlandım sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kollarımı çok rahat kullanabildim. 2. gün memelerim sanki 350 değil 700lük silikon konmuş gibi şişti. Naptım ben kendime diye ağlayarak doktora foto attım. Hemen gel dedi.Görüntü normal değil dedi. Gittim içerde kan ve sıvı birikmiş. Toplamda 7 gün kaldı bende direnler. Ama bu sizi korkutmasın zira ben pankreas ameliyatı olduğumda da kimsede olmayan komplikasyonlar olmuştu.Vücudum çok fazla ödeme de müsait. İlk 20 gün aşırı büyük memelerle pişmanlıktan öldüm .O kadar ki doktorum benim pişmanlığım yüzünden nerdeyse 2.hafta silikonları daha küçüğü ile değiştirecekti. Sonra beklemeye karar verdik.3.hafta sonunda bir sabah bir uyandım memelerimin üstündeki bombeler,şişlikler o kadar çok azalmış ki şu an memelerimle aşk yaşıyorum . Hamilelikte aşırı kilo alımı,bir bebek emzirme ,sonra ciddi kilo kaynı sonrası zaten küçücük olan memeleri ,içi boş,sarkık,çirkin şeylere dönüştürmüştü. Ben küçük ama dolgun memelerim olsun istiyordum ,şu an boyutu,memelerin yeri,şekli çok güzel oldu.Tam anlamıyla yumuşamadılar , hâlâ ara ara batma,sızı, hassasiyet oluyor ancak günlük yaşantımı asla etkilemiyor.A cup sütyeni bile dolduramayan memelerim sütyensiz giysi ile de çok kıvamında görünüyor. Meme uçlarımdaki hassasiyet dışında his kaybı falan olmadı.Dikişlerim şimdiden çok iyi.Kol hareketlerimde memeler oynamıyor ama rahatlıkla ortada birleşiyor,iki meme arası mesafe çok dozunda .Yani hiç bir şey öyle abartı durmuyor. Doktorum da asistanları da her konuda çok ilgililer.Çok geçmiş olsun , hangi marka silikon ve kaç cc takıldı , cerrahiden sonraki süreci anlatır mısınız ? Ağrı vs oldu mu , sırt ağrısı
Kas zarı altı subfasyal yöntem ile yapıldı.Sizinki kas üstü mü ? Kas zarı altı mı ?
İlk okuduğumda aman Allahım dedim. Korktum ama sonra çok sevindim sizin adınıza önemli olan sonuç ve memnunsunuz ... bi ömür pişman etmesin inşallah ....28 Nisanda Mentor 350 cc high profil kondu. Bir gece hastanede yattım,o gece serum ve iğnelerin etkisi ile hiç bir şey hissetmedim. Direnlerim takılı kaldı.Sadece ilk 2 gün yatıp kalkmakta zorlandım sonra hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kollarımı çok rahat kullanabildim. 2. gün memelerim sanki 350 değil 700lük silikon konmuş gibi şişti. Naptım ben kendime diye ağlayarak doktora foto attım. Hemen gel dedi.Görüntü normal değil dedi. Gittim içerde kan ve sıvı birikmiş. Toplamda 7 gün kaldı bende direnler. Ama bu sizi korkutmasın zira ben pankreas ameliyatı olduğumda da kimsede olmayan komplikasyonlar olmuştu.Vücudum çok fazla ödeme de müsait. İlk 20 gün aşırı büyük memelerle pişmanlıktan öldüm .O kadar ki doktorum benim pişmanlığım yüzünden nerdeyse 2.hafta silikonları daha küçüğü ile değiştirecekti. Sonra beklemeye karar verdik.3.hafta sonunda bir sabah bir uyandım memelerimin üstündeki bombeler,şişlikler o kadar çok azalmış ki şu an memelerimle aşk yaşıyorum . Hamilelikte aşırı kilo alımı,bir bebek emzirme ,sonra ciddi kilo kaynı sonrası zaten küçücük olan memeleri ,içi boş,sarkık,çirkin şeylere dönüştürmüştü. Ben küçük ama dolgun memelerim olsun istiyordum ,şu an boyutu,memelerin yeri,şekli çok güzel oldu.Tam anlamıyla yumuşamadılar , hâlâ ara ara batma,sızı, hassasiyet oluyor ancak günlük yaşantımı asla etkilemiyor.A cup sütyeni bile dolduramayan memelerim sütyensiz giysi ile de çok kıvamında görünüyor. Meme uçlarımdaki hassasiyet dışında his kaybı falan olmadı.Dikişlerim şimdiden çok iyi.Kol hareketlerimde memeler oynamıyor ama rahatlıkla ortada birleşiyor,iki meme arası mesafe çok dozunda .Yani hiç bir şey öyle abartı durmuyor. Doktorum da asistanları da her konuda çok ilgililer.
Teşekkür ederim.. umarım sizin için de her şey gönlünüze göre olur .İlk okuduğumda aman Allahım dedim. Korktum ama sonra çok sevindim sizin adınıza önemli olan sonuç ve memnunsunuz ... bi ömür pişman etmesin inşallah ....