Ben kilo vermeden sadece karın yağlarımın eriyip, kaslarımın görünür hale gelmesi için uğraşıyorum. Düzenli spor yapıyorum. Biliyorum bölgesel yağ yakmak diye bir şey yok ancak ben sadece karın bölgemdeki yağları nasıl yakabilirim bunun için bir çay, bir beslenme şekli var mıdır? Çünkü zayıflayınca en başta yüzümden gidiyor ve daha fazla zayıflamak istemiyorum artık boyumla kilom arasında 7-8 kilo fark var bu kadarı bana yetiyor.. Yağ oranım %19 larda, bunu kilo vermeden düşürmek istiyorum. Öneriniz var mı bana?
canım bölgesel yağ malesef yakamazsın, yağ yaktın mı vücudunun tamamından gider. ama bölgesel olarak sıkılaştırabilirsin, karın ve bel egzersizleri yap bol bol. "planking" çok iyi bir egzersiz, bunun dışında mekik çek. sağlıklı beslenerek ve egzersizle kas ağırlığını artırırsan, yağdan kaybetsen bile kilo vermezsin ancak daha fit ve sağlıklı olursun.
Merhaba, ben karın bölgesi için aşağıda linkini gönderdiğim egzersizleri her gün biri olacak şekilde yapıyorum. Bir de gece yatmadan 1 saat önce yoğurt küründen yiyorum günde 1-2 kupa da yeşil çay tüketiyorum. 2 ay oldu bunları yapalı etkisini gördüm sende denemelisin bence. Yoğurt kürünün tarifini de verebilirim çok basit zaten.
Merhaba, ben karın bölgesi için aşağıda linkini gönderdiğim egzersizleri her gün biri olacak şekilde yapıyorum. Bir de gece yatmadan 1 saat önce yoğurt küründen yiyorum günde 1-2 kupa da yeşil çay tüketiyorum. 2 ay oldu bunları yapalı etkisini gördüm sende denemelisin bence. Yoğurt kürünün tarifini de verebilirim çok basit zaten.