Sadece kardiyo ile göbek erir mi?

dnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
9
0
Slm kızlar,

Sadece kardiyo yaparak göbek eritmek mümkün mü? Benim boynumda problem olduğu için mekik ve benzeri hareketleri yapamıyorum.
haftada 3-4 gün 45 dakika tempolu yürüsem yardımmı olur mu acaba?

Slm kızlar,

Sadece kardiyo yaparak göbek eritmek mümkün mü? Benim boynumda problem olduğu için mekik ve benzeri hareketleri yapamıyorum.
haftada 3-4 gün 45 dakika tempolu yürüsem yardımmı olur mu acaba?

canım cardio(yürüyüş koşu bisiklet bi*fit) yağ yakmaya yönelik bir spor günde 30 dak yeterli.... ancak vücudu sıkılaştırmak ve şekil vermek için mutlaka 30 dakkada mekik ağırlık kalça hareketleri yapman lazım..boynunu acıtmıycak kalça kol hareketleri var ancak göbüş sadece mekikle eriyor malesef

valla ben mekiksiz göbek eritmiş insanım :) mekik eritmekten ziyade kas yapıyıor diye biliyorum ben

Ben sadece haftada 4 gün 45 dakika koşu yaparak geçen yıl göbek erittim . Hem de 5 kiloluk bir göbeği :)

Göbeği dümdüz olan arkadaşlara sesleniyorum.....Kardio genel olarak vücut yağlarını eritir.....göbekte vücudumuzun bir parçası olduğundan otomatikman eriyecektir....ancak göbek kaslarımızı kuvvetlendirmessek aldığımız 100 gram bile göbeğinizden pırtlıyıverir......Yanlışmı düşünüyorum...yanlış düşünüyorsam halen egzersiz yapmanızın sebebini öğrenebilirmiyim...kardioyla dümdüz karna ve yuvarlanmış kalkık kalçalara sahip olunsaydı sıkılaştırma adına neden bunca ZORLAYICA hareket icat edilmiş merak ettim...Haftanın 3 günü koşuveririz olur biter

kesinlikle katılıyorum arkadaşım. kardiyo kendi başına yeterli değil. kocaman bir bütün elmayken bir bütün daha küçük bir elmaya dönüştürür sadece kardiyo. ama kardio+ağırlık çalışırsanız vücüdunuzda törpülemek şekillendirmek istediğiniz şeylere kavuşursunuz.

evet hepsi bi bütün aslında ama üşengeçlik var malesef yapamıyorum.mekik aslında cok ii. bikaç gün denedim. günde 10 defa yapmak yeterliymiş.

evet hepsi bi bütün aslında ama üşengeçlik var malesef yapamıyorum.mekik aslında cok ii. bikaç gün denedim. günde 10 defa yapmak yeterliymiş.

günde 10 defa mı hemen baslayalım o zaman kızlar
arkadasın dediği gibi göbek kaslarını güclendirmek lazım

bizim kızlar sezeryan göbek kaslarını mahvediyor ama ne yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…