• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece kapatici surmeden sivilceler gecermi?

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
Kizlar.benim cok guzel bi cildim vardi ama siyah noktalsrim vardi azcik.etrafimdakiler hep onlari yok etmessem sivilceye cevircegini soylediler ve ben d ebir suru urun aldim kullandim.bu sefer sivilceler basladi ve basladim kapatici kullanmaya:(son 2 senedir kapaticisiz cikamiyorum.acaba kapatici kullanmasam ve hicbir sey surmesem kendiliginden gecermi ya da ne kadwr da gecer ya da onerileriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim

Kizlar.benim cok guzel bi cildim vardi ama siyah noktalsrim vardi azcik.etrafimdakiler hep onlari yok etmessem sivilceye cevircegini soylediler ve ben d ebir suru urun aldim kullandim.bu sefer sivilceler basladi ve basladim kapatici kullanmaya:(son 2 senedir kapaticisiz cikamiyorum.acaba kapatici kullanmasam ve hicbir sey surmesem kendiliginden gecermi ya da ne kadwr da gecer ya da onerileriniz varmi yardimci olursaniz sevinirim

bunun için bence bi cilt doktoruna gözük verdikleri kremler gerçekten işe yarıyor hemde ne kadar çabuk olursa iyi olur böylece sivilceler iz yapmamış olur.ama doktor dışın da bi tavsiye istiyorsan benimde sivilce ve siyah nokta sorunum var ben gül suyu kullanıyorum yüz makyajımı çıkarmak için bile onu kullanıyorum daha sonra sabah akşam makyaj yapmadıysam gene de kullanıp cildimi temizliyorum gerçekten işe yarıyor t bölgem yağlı çünkü,onun dışında 3-4 günde bir kil maskesi yapıyorum bunun içine aspirin limon ve yeşil kil alıyorum yeşil kil cildim yağlı oldugu için senin ki kuruysa eğer beyaz kil alabilirsin kil çamur şeklinde olana kadar limon suyu uyguluyorum genelde bi tatlı kaşığı kil konulur,kil çok ucuz 1 tl ye bir torba alabilirsin.gül suyunu da her yerde bulursun sivilce oluşumunu engelliyor bunlar

Back