Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar nasil anlatsam bilmiyorum henuz 17 yasindayim 5 yildir sivilcelerle ugrasiyorum. ilac ve bakim sayesinde sivilceleri azalttim ama izler ve genis gozenekler bende kaldi. Ogrenciyim ve kozmetige fazla para ayiramiyorum. missha garnier vs bir suru bb krem ve pudra denedim ama hicbiri ten rengime uymadi hep kalip gibi durdu gozeneklerimi belli etti. Bu yuzden disari bile cikamiyorum iyice asosyal oldum cok kotu durumdayim. cildim biraz yagli ama makyaj yapinca bazi yerler kuru kaliyo. acik bugday beyaz arasi bir ten rengim var. Lutfen bana kapaticiligi yuksek iyi bir fondoten kapatici bb krem herhangi bir sey onerin. kryolan fondoteni arastirdim ama agir mi olur bilmiyorum. yardimci olursaniz duaciniz olurum simdiden tesekkurler
Cildinin fotografini gorebilir miyiz? Yuzune yumurta aki surersen hucreler yenilenir daha gergin bi cilde sahip olursun bu sana yardimci olabilir. Fondoten onermiyorum ilerde daha cok delik desik olucak yuzun o zaman en guclu kapatici bile kapatmiycak yuzundekileri. Yasin daha cok genc kullanma kapatici falan. Ben kullanmiyorum 21 yasimdayim sevmem kapatici falan herkes yuzun fondoten surmus gibi puruzsuz diyo kendileri dayiyo kapaticiyi
Bence fondöten, bb bunlardan uzak dur.Daha çok küçüksün cildini mahvedersin ve sen onları kullandığın için zaten cildin düzelmiyor.Onlar daha çok probleme yol açar.Ben doktorumun tavsiyesiyle güneş kremi kullanmaya başladım, fondötenli.Kapatıcı etkisi yok ama tonu eşitliyor ve bir parlaklık veriyor istersen onu önerebilirim.Gözenekler hepimizin baş belası sivilce tedavisi görüyosan sorun yok sivilcelerini hallettikten sonra
Öncelikle merhaba. Bence yüzüne hiç bir şekilde fondoten kapatıcı sürmemelisin ilerleyen zamanlarda kullanman daha doğru.benim cildimde seninki gibi.ben sirkeli su kuklanıyorum ve cildim gayet sağlıklı oldu.gözeneklerin sıkılaşmasını istiyorsan kimyasallardan uzak durup doğal yöntemlere başvurmalısın eve hapis olcak kadar çok ise doktora gitmeni öneririm illaki yüzümü kapatayım dersen yüzüne kapatıcılığı az olan kremler (bb,cc..) kullanmalısın diğer türlü olanlar cildini yoracak ve bozacaktır.Fondoten süreceksen yüzünü güzelce nemlendirmeyi unutma öpüyorum canım
cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim gerekli görürse haplar var biraz zorlu bir süreç ama düzenli kullanırsan çok iyi sonuç alınıyor tabi doktor önerirse kullanılabilir.
kapatıcı olarakda m.asamın magic finish fondoten var bu kapatıcıdan çok kırışıklıkları ve gözenekleri kapatmak için olan bir ürün ben kendimde kullanıyorum çok memnunum her gün cildini temizle hiç aksatma çok gençsin daha cildin kendini yeniler merak etme
araştır ve çok iyi bir cildiye uzmanı bul tedavisine güvendiğin ve hep onunla devam et yola, allah yarıdmcın olsun yaşında çok genç takma kafana eminim sandığından daha güzel bir kızsındır :)