sadece kalça ve bacaklardan kilo nasıl alcam?

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
Selm kızlar...benim sorunum bacaklarim ince ne yapmaliyimda dolgunlaşsınlar? ve popomun da aynı sekilde.kollarim etli omuzlarimda genis alt bölgemle hic uyumlu degil

sonuçta genetik olarak belli bir vücut yapın varsa onun dışna çok çıkamazsın diye düşünüyorum. Ama sporla halladebılırsın az da olsa. Bunun için uzmana danışmanı öneririm

Selm kızlar...benim sorunum bacaklarim ince ne yapmaliyimda dolgunlaşsınlar? ve popomun da aynı sekilde.kollarim etli omuzlarimda genis alt bölgemle hic uyumlu degil

canım ya benimde kilo aldığımda göbeğim basenlerim ve bacaklarım kalınlaştı yüzümden kilo alamıyorum bide göğüslerim küçük herkesin farklı sorunu oluyo heralde kilo alınca yapısal bişi heralde bu yapacak bişi yok :26:

sen benim tam tersim :)

benimde göğüsler iri kollar falan...sen bence şanslısın negüzel alt bölgenden kilo alıyorsun.offff keşke bende şu totomu bacaklarımı dolgun görebilsem.

benimde göğüsler iri kollar falan...sen bence şanslısın negüzel alt bölgenden kilo alıyorsun.offff keşke bende şu totomu bacaklarımı dolgun görebilsem.
bunu ancak sporla yapabilirsin vücut yapın öyle demekki

benim göğüslerim birazcık büyüse başka bişi istemicem valla bakalım 60 kiloya kadar yolum var inş birazda olsa büyürler...

bunu ancak sporla yapabilirsin vücut yapın öyle demekki
Off su vucut tipimden biktim...
benim göğüslerim birazcık büyüse başka bişi istemicem valla bakalım 60 kiloya kadar yolum var inş birazda olsa büyürler...

Canm valla insan olmayan seyi cok istiyor...sendeki olanlar bende yok..bendeki şey de sende yok:) seninki olmayacak gibi degil..hic olmadi silikon var.

çörekotu yağını göğüs büyütmek için kullanıyorlar

Son düzenleme:
Çörek otu ne işe yarıo ki cnm ?? Bide nasıl kullanıosun
Tatlım çörek otu yağı göğüs büyütüyor .. 5 dk yedirerek masaj yapıyorsun .. buralarda bi topikte okumuştum :) arkadas sabah kalkmıs değişime inanamamış bir hafta boyunca yapmış ve dolgunluk gelmiş . kaşıntılar hissediyormuş bu da demek oluyor kii gerçektende büyümüş .. kaşıntı belirtiidir :80:

önceden hiç geçici diye duymamıstım ilginç gögüs büyütmenin de geçicisi mi olurmuş ki

bebeğim masajdan dolayı dolgunlaşma oluyo ama sonra bıraktın mı sönüyo tabiki bu arada çörek otu tüğlenme yapıyo ama bırakınca geçti allahtan o kullananların ömür boyu yapması lazım bu yöntemi sorsan bırakanların çoğunda kuçülme olmuştur

ayy çokk kötüü :18::18: iyi ki yapmadım . desene tek gecelik

Son düzenleme:
Bu sönmenin süresi ne kadar ? yani ne zaman söner dolgunluğu 1 gün 2 gün falan mı?

Kilo almak istiyorsun ama bunu sağlıklı bir şekilde yapmalısın yoksa aldığın kiloları vermen zorlaşabilir ve sarkmalar meydana gelebilir. Diyetisyene giderek bölgesel kilo almak istediğini belirtip sana özel yemek menüsü yazıp çizebilir. Diyetisyen sadece kilo verdirecek diye bir kaide yok.
Onu yapamam diyorsan, bebe bisküvisi öneririm. Denedim ve 44 kilodan 51 kiloya çıktım. Popomda çıktı bacaklarımda kalınlaştı. Onun dışında bir yere taşmadı ama herkesin bünyesi, kilo alım şekli farklı bilemeyiz. Bu arada bisiklet sürebilir yada merdiven çıkabilirsin. Bunlarda kas oluşturuyor.

Tatlım çok basit spor yaparak :) bir spor salonuna git sana uygun program uygularlar söylersin spor yaparak çok daha fit görünürsün kasların genişleyince bacakların hem şekilli olur hemde kalınlaşır.
Bende yazıldım kursa başlıcam benimde kollarımın bacaklarımın biraz daha kalın olmasını istiyorum bana uygun program hazırlıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…