Selm kızlar...benim sorunum bacaklarim ince ne yapmaliyimda dolgunlaşsınlar? ve popomun da aynı sekilde.kollarim etli omuzlarimda genis alt bölgemle hic uyumlu degil
canım ya benimde kilo aldığımda göbeğim basenlerim ve bacaklarım kalınlaştı yüzümden kilo alamıyorum bide göğüslerim küçük herkesin farklı sorunu oluyo heralde kilo alınca yapısal bişi heralde bu yapacak bişi yok :26:
bunu ancak sporla yapabilirsin vücut yapın öyle demekkisen benim tam tersim :)
benimde göğüsler iri kollar falan...sen bence şanslısın negüzel alt bölgenden kilo alıyorsun.offff keşke bende şu totomu bacaklarımı dolgun görebilsem.
sen benim tam tersim :)
benimde göğüsler iri kollar falan...sen bence şanslısın negüzel alt bölgenden kilo alıyorsun.offff keşke bende şu totomu bacaklarımı dolgun görebilsem.
Çörek otu yağını denedin mi canım ?benim göğüslerim birazcık büyüse başka bişi istemicem valla bakalım 60 kiloya kadar yolum var inş birazda olsa büyürler...
Çörek otu yağını denedin mi canım ?
Off su vucut tipimden biktim...bunu ancak sporla yapabilirsin vücut yapın öyle demekki
benim göğüslerim birazcık büyüse başka bişi istemicem valla bakalım 60 kiloya kadar yolum var inş birazda olsa büyürler...
çörekotu yağını göğüs büyütmek için kullanıyorlar
Tatlım çörek otu yağı göğüs büyütüyor .. 5 dk yedirerek masaj yapıyorsun .. buralarda bi topikte okumuştum :) arkadas sabah kalkmıs değişime inanamamış bir hafta boyunca yapmış ve dolgunluk gelmiş . kaşıntılar hissediyormuş bu da demek oluyor kii gerçektende büyümüş .. kaşıntı belirtiidir :80:Çörek otu ne işe yarıo ki cnm ?? Bide nasıl kullanıosun
kullandım canım kalıcı değilki sönüyolar ne paralar harcadım bilsenizallahtan eşim sorum etmiyo
önceden hiç geçici diye duymamıstım ilginç gögüs büyütmenin de geçicisi mi olurmuş ki
bebeğim masajdan dolayı dolgunlaşma oluyo ama sonra bıraktın mı sönüyo tabikibu arada çörek otu tüğlenme yapıyo ama bırakınca geçti allahtan o kullananların ömür boyu yapması lazım bu yöntemi sorsan bırakanların çoğunda kuçülme olmuştur
Bu sönmenin süresi ne kadar ? yani ne zaman söner dolgunluğu 1 gün 2 gün falan mı?bebeğim masajdan dolayı dolgunlaşma oluyo ama sonra bıraktın mı sönüyo tabikibu arada çörek otu tüğlenme yapıyo ama bırakınca geçti allahtan o kullananların ömür boyu yapması lazım bu yöntemi sorsan bırakanların çoğunda kuçülme olmuştur
Bu sönmenin süresi ne kadar ? yani ne zaman söner dolgunluğu 1 gün 2 gün falan mı?
Selm kızlar...benim sorunum bacaklarim ince ne yapmaliyimda dolgunlaşsınlar? ve popomun da aynı sekilde.kollarim etli omuzlarimda genis alt bölgemle hic uyumlu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?