- 19 Şubat 2023
- 86
- -70
- 21
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Bir kaç kilo fazla var ve diyet yapamıyorum daha doğrusu bi programa uyamıyorum sürekli düzenli yemek hazırlamak liste takip etmek bana ıygun gelmiyor ve yemek yedikçede yiyesim geliyor
Gün içinde minimum 6-7 fincan sade türk kahvesi içerim malesefki sigara alışkanlığım da var elektronik kullanıyorum evdeyken
o da verdiği aromayla bi tık açlık bastırıyo sanki
Gün içindede 4 litre su tüketsem kilo vetebilirmiyim sizce
2 hafta uygulamayı düşünüyorum sadeceKahve/şu/sigara ile mi besleneceksiniz?
Keşke bende bunları uygulayabilsem ama asla düzenli ve planlı ilerleyemeyen bir yapım var diyet konusundaSağlıksız bir yaklaşım olur. Örneğin şuan üst limitiniz 60 kiloysa bu şekilde bir şok diyetle başta kilo verirsini ama sonra bu kez bu limiti 65-70lere çekersiniz ve artık bu kilo bandında birden hızla kilo alabilen bir vucuda sahip olursunuz. Ben kalori takibiyle kilo veriyorum yakında tekrar başlayacagım. Çeşitli uygulamalar var mobil mesela diyelim bugun akiam yemeğinde pilav ve türlü var oraya posiyonları girip kaloriye bakıyorum ona göre az yiyorum. Önemli olan az yemek
Bu yazdiginiz fasting oluyor simdinin deyimiyle. Ben 36 saatlik acliklar yapiyorum su/kahve/cay/tuz icerek. Ben de sizin gibi yedikce yemek istiyorum ve yemek yemedigim gunlerde de kendimi cok iyi ve enerjik hissediyorum. Oyle ki normalde 20dakika spor yapabiliyorum. Ac oldugum gunler 40 dakika spor yapabiliyorum.Bir kaç kilo fazla var ve diyet yapamıyorum daha doğrusu bi programa uyamıyorum sürekli düzenli yemek hazırlamak liste takip etmek bana ıygun gelmiyor ve yemek yedikçede yiyesim geliyor
Gün içinde minimum 6-7 fincan sade türk kahvesi içerim malesefki sigara alışkanlığım da var elektronik kullanıyorum evdeyken
2 hafta uygulamayı düşünüyorum sadece
Boş mideye gunde 6 tane kahve yüklerseniz 2 hafta icinde mideyi delersinizBir kaç kilo fazla var ve diyet yapamıyorum daha doğrusu bi programa uyamıyorum sürekli düzenli yemek hazırlamak liste takip etmek bana ıygun gelmiyor ve yemek yedikçede yiyesim geliyor
Aralıklı oruç gibi beslenme düzenleri de etkili olur. Belli saatler içinde yemek yemek sağlık için çok faydalı oluyor. Yaşınıza göre olan saat aralığını uygulayabilirsinizBir kaç kilo fazla var ve diyet yapamıyorum daha doğrusu bi programa uyamıyorum sürekli düzenli yemek hazırlamak liste takip etmek bana ıygun gelmiyor ve yemek yedikçede yiyesim geliyor
Gün içinde minimum 6-7 fincan sade türk kahvesi içerim malesefki sigara alışkanlığım da var 25-30 dal içiyorum genelde
evdeyken sadece elektronik içiyorum