Sadece Kadinlar Gununde hatirlanan %50

Gariplik bende degil sesimi kisan beni ezen beni hor goren kadin ve erkeklerde. Tipki durup dururken bu duyarsiz ve patavatsiz bildirimi yazanlar gibi. Psikolojim gayet yerinde ama cok ofkeliyim. Onume engel konmasina ve ciddiye almayan, her firsatta ezmeye calisanlar sayesinde cok gucluyum.
Arastirma gorevlisiymde yok buluslar yaptimda yok cok biliyorumda..siz once olen hacilar icin pastirma oldular lafinizin izahini yapin.once tepki gordun.bir aciklama yapmadin.muhim olan insan olabilmek.bende kalkip simdi senin icin pastirma gibi yemisler seni desem senin seviyene cikmis olurmuyum.
Senin varligindan rahatsiz oluyorum.gercekciyim.durustum.senden rahatsizim

Ben de anlamadım. Ben daha çok para kazanıyordum çünkü işimde ondan daha iyiydim, abuk sabuk bir mevzudan tartışma çıktı, üzerime yürüdü. Ben de öyle sessiz sakin, kavgadan gürültüden tırsan bir tip değilim, geri çekilmedim. O erkek olduğu için fiziksel avantajı vardı.
Firma üzerini kapatmaya çalıştı, özür dilesin öpüşün barışın demeye getirdi, sadece onu değil sizi de dava ederim deyince kendi totolarını kurtarsınlar diye adamı işten çıkardılar.
Karısı hamileyim falan dedi telefonda dava etmedim ve o günden beri kendime kızarım.
Bak hatırladım yine kızdım.
İşini iyi yapan kadına klasik erkek kıskançlığı ...

En azından işinden olmuş. Sevinmedim desem yalan olur.

Yinemipilav Yinemipilav merhaba,aslında bircok konunuzda sizden fikirlerinizden pek hoşlanmiyordum..Tamam hatta herşeye karşı feminist bir hatun iste diyordum. ..Özellikle multecilere karsi bir yorumunuza sinir olmuştum. Ama simdi anladim ki hata yapmışım hala ayni fikirde olmasakta. .siz lafi dilinde bos bir insan değilsiniz. .. birikim ve tecrübeleriniz cok yoğun ,dayatilan herseye karşısında tepkilisiniz.nickinizde de belli zaten.Ve burda agresif olma sebebinjz kadinin kadina düşman olması ben bunu gözlemledim. ..Bukadar acik ve net yaşadıklarınızı Paylaştiginizda karsinizda size"ama kendini övüyorsunda o zaman durma tr de yada n harfini unutmussun hih modu var ..Kendim de dahil durup baktığımda yaeama katkim kendi dünyam kadar..bir proje de imzam yok adimi yazdirdigim bir platform yok..eger olsaydi ve boyle haksizlik yasasaydim sizden beter olur tepkim galiba

biliyorum konuyla çok alakasız ama profil resminde kız mıdır erkek midir bilemediğim varlık çok şeker yaaa. ama cinsiyeti belli olmuyor maalesef
Kendisi Cinli bir pop muzisyeni, Zhang "Lay" Yixing, KPop grubu Exo_M uyesidir.
alttaki youtube linkinden videosunu izleyebilirsiniz.

Arastirma gorevlisiymde yok buluslar yaptimda yok cok biliyorumda..siz once olen hacilar icin pastirma oldular lafinizin izahini yapin.once tepki gordun.bir aciklama yapmadin.muhim olan insan olabilmek.bende kalkip simdi senin icin pastirma gibi yemisler seni desem senin seviyene cikmis olurmuyum.

Hacilara pastırma olmuş dedi ve töbe hasa Allah için ise görünmez otorite diyor hanimzademiz. Gelmiş burda goy goy yapıyor

Üstünsünüz derken benden üstünsünüz demedim yaş ve tecrübe bakımından daha öndesiniz dedim böyle açıklama yapması da garip oluyor ama :) benden daha görmüş geçirmiş olmanız sizi daha üstün beni alçak yapmaz biliyorum elbet :)

Yine yine yine agresif söyleseniz de evet herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır.
Ya ne bu agresif soylevi siz hic mi dis dunyayla alakali degilsiniz, rekabetci bir ortamda yasamiyor musunuz her soyledigim seye bir agresif damgasi yapistiriyorsunuz biraz ufkunuzu acin yaaaa...

Gule gule o zaman. Okumazsaniz sruh sagliginiz duzelebilir.

Hacilara pastırma olmuş dedi ve töbe hasa Allah için ise görünmez otorite diyor hanimzademiz. Gelmiş burda goy goy yapıyor
Oyle dedigi icin mantarlara muhtac kalir boyle.
Tovbe ya..cidden marjinal olacagim diye insan kendini ancak bu kadar batirir.akibeti hic iyi olmayacak bu gidisle

Teşekkür ederim :KK19: Umarım işini kaybetmek ona yeterli bir ders olmuşdur da başka bir kadına aynı şeyleri yapmaz.
Bu tipler gider baska yerde devam ettirirler cunlu sistem izin veriyor bu davranis bicimine.
Ustelik bu tipler disilerden de destek alirlar tam bir mafya isleyisi icinde hareket ederler.

Tovbe ya..cidden marjinal olacagim diye insan kendini ancak bu kadar batirir.akibeti hic iyi olmayacak bu gidisle

Insanlarin görüşüne saygım varda valla bu abartiyor ya. Bunu görünce kendimi mitingde gibi hissediyorum her söylediğine alkış tutulan. Hey allahım sinirlerimi ziplatiyor

Bence de akibet iyi gorunmemekte.... keske mantarlar zehirli olsaydi hayatinin tek dilegi olan benim olumum sizi ne cok mutlu ederdi degil mi. Tuh!
Bir baskasinin olumunu dusunmek sizi mutlu ediyorsa bayagi mutsuz olmalisiniz yamuk sapkali hanfendi...

Ya ne bu agresif soylevi siz hic mi dis dunyayla alakali degilsiniz, rekabetci bir ortamda yasamiyor musunuz her soyledigim seye bir agresif damgasi yapistiriyorsunuz biraz ufkunuzu acin yaaaa...
Dış dünyayla ufukla ne alakası var yahu? Hasbinallaaah hala atarlanıp duruyorsunuz. Neyse hadi iyi forumlar size.

X