• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece iki yumurtam olusmuss cok üzgünümmmm:((( beklenmedik olayyyy

canım hakkında hayırlısı olsun bence sen çok stres yapmışsın devam et bakalım zaman ne gösterecek hayırlısıyla hamile kalmanı diliyorum

saoll canım benimm insallah bakalım esimde devam etmemi istiyorrr hakkımızda hayırlısı olsunn insallah

elgiz hayirlisi olsun bende 300 lukle basladim ve 18 yumurtam oldu ve 10 tanesi dollendi // 3 tane transfer edildi 8 hucreli ama olmadi .. kimi arkadaslarin tek yumurtasi kiminin 2 yumurtasi olupta tutan cok var uzme canini sadece moralle hersey oluyor dua et ve kalbini ferah tut ama benim dr tedaviye basladigimizda hergun sabah ve aksam yumurta ye dedi ve sut ic demisti ve uyguladim tam 18 tane yumurtam oldu bu is kismet ve kadar yolun acik olsun

saol canım haklısın nasibimde ne varsa onu görücem allah razı olsun canım icimi rahatlattın seninde rabbim gönlündeki muradını versin insallah :1hug:

arkadaşlar az yumurta olması gerçekten hiç ama hiç önemli değil. önemli olan az ya da çok olması değil kaliteli olması. ELGİZ sen de bunu düşünerek kendini rahatlatmaya çalış lütfen. biliyorum söylemesi kolay:) benim de ilk tedavimde 4tane olgunlaşan vardı toplanınca sadece 3 kaliteli çıktı ve 2 tanesi döllenebildi. buna rağmen gebelik oluştu. ama aslında kaliteli görünen embriyo genetik olarak problemliymiş, o yüzden erken gebelik kaybı oldu. o yüzden az ya da çok hiç farketmez. 1 tane olsun, kaliteli olsun, sımsıkı sana tutunsun inşallah.

canım benim cileğim yerim snei içimi rahatlattın :))) allah razı olsun iyiki varsınız saolun kıslar allah sneinde muardını versin canım :1hug:

canım hiç üzme kendini ben tek embriyo transferiyle ilk denememde hamile kaldım allhın izniylede devamı gelir inşallah
zaten kısmette varsa olcaksa 1 embriyo yeterli

ayyyyyyy gercektenmi canım saol ama daha yumosum toplanmadı ya ölürse dısarda ondan korkuyorum ya amma stres yaptım kendimi dövesim geldi :)) saol canım cevabın için içime su serpttin bebeğine allah uzun ömür versin canım

kıslar merhaba ben bugun kontrolden geldimm fakatt cok üzgünüm beklenmedik binde bir olan bir olayla karsılastık ben adetimin 19ncu günü ilk muayeneme gitmistim ve doktorum herseyin yolunda oldugunu uzun protokol lucrinle basladık ve daha sonra hormon iğnelerine basladım hemde gonalf f 450 lik olandan 300lük vuruyorum hergün ben cok yüksek oldugunu düsünmüstüm hatta sasırdım neden bu kadar yüksek dozla basladıgımızı cünkü benim yumoslarım vardı neyse ben 3 kutu bitirdim fakat hala benim 2 yumosum var sag tarafta olmamıs cumartesi tekrar gidicem ve doktor devammı yoksa bırakalımmı diye söylücek bir dahaki tedavimi kısa uygulıcakmıs ne olur bana söyleyin bu ilac neden yumurtamı cogaltmadı cogalmıcakmı cok üzgünüm ama allaha tevekkül ettim ben devam edeyimmi bilmiyorumm kıslarr bu yolda olan arkadasların allah yardımcısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısı olsun öncelikle çok değil geçen hafta senin gibi endişe içindeydim 1 yumoşum çok hızlı büyümüştü diğerleri küçük kalmıştı dr yinede denicez dedi ve opu işleminde 3 tanesi olgunlaşmış yumoşum çıkmış 2 tanesi döllendiğ için 2 transfer yapıldı şu an beklemedeyim vaz geçme dene canım bende senin gibi 1 tane işleme giremezse döllenemezse diye stres yapmıştım burda arkadaşlar sayesinde moral buldum ve iyi kalitede 2 embriyom var içimde inş tutunucaklar sende olumlu düşün :teselli:

canım hayırlısı olsun öncelikle çok değil geçen hafta senin gibi endişe içindeydim 1 yumoşum çok hızlı büyümüştü diğerleri küçük kalmıştı dr yinede denicez dedi ve opu işleminde 3 tanesi olgunlaşmış yumoşum çıkmış 2 tanesi döllendiğ için 2 transfer yapıldı şu an beklemedeyim vaz geçme dene canım bende senin gibi 1 tane işleme giremezse döllenemezse diye stres yapmıştım burda arkadaşlar sayesinde moral buldum ve iyi kalitede 2 embriyom var içimde inş tutunucaklar sende olumlu düşün :teselli:

canım benim saoll ya bakalım yarın kontrolüm var doktor ne dicekk herseyin hayırlısı ama sanki heycan kalmadı yada herseye kendimi hazırlamıs bulunuyorum artık napalım nasibimden öteye gecemem canım ins bebeğin sana tutunurrr

Back