kıslar merhaba ben bugun kontrolden geldimm fakatt cok üzgünüm beklenmedik binde bir olan bir olayla karsılastık ben adetimin 19ncu günü ilk muayeneme gitmistim ve doktorum herseyin yolunda oldugunu uzun protokol lucrinle basladık ve daha sonra hormon iğnelerine basladım hemde gonalf f 450 lik olandan 300lük vuruyorum hergün ben cok yüksek oldugunu düsünmüstüm hatta sasırdım neden bu kadar yüksek dozla basladıgımızı cünkü benim yumoslarım vardı neyse ben 3 kutu bitirdim fakat hala benim 2 yumosum var sag tarafta olmamıs cumartesi tekrar gidicem ve doktor devammı yoksa bırakalımmı diye söylücek bir dahaki tedavimi kısa uygulıcakmıs ne olur bana söyleyin bu ilac neden yumurtamı cogaltmadı cogalmıcakmı cok üzgünüm ama allaha tevekkül ettim ben devam edeyimmi bilmiyorumm kıslarr bu yolda olan arkadasların allah yardımcısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:
canım üzülme bana tek emriyo transferi ypıldı baştan çok üzüldüm ama allahın takdiri olursa 1 taneyle de olur canım sonuc yarın belli olacakk umuyorum ki sizlere umut olabilirim
kıslar merhaba ben bugun kontrolden geldimm fakatt cok üzgünüm beklenmedik binde bir olan bir olayla karsılastık ben adetimin 19ncu günü ilk muayeneme gitmistim ve doktorum herseyin yolunda oldugunu uzun protokol lucrinle basladık ve daha sonra hormon iğnelerine basladım hemde gonalf f 450 lik olandan 300lük vuruyorum hergün ben cok yüksek oldugunu düsünmüstüm hatta sasırdım neden bu kadar yüksek dozla basladıgımızı cünkü benim yumoslarım vardı neyse ben 3 kutu bitirdim fakat hala benim 2 yumosum var sag tarafta olmamıs cumartesi tekrar gidicem ve doktor devammı yoksa bırakalımmı diye söylücek bir dahaki tedavimi kısa uygulıcakmıs ne olur bana söyleyin bu ilac neden yumurtamı cogaltmadı cogalmıcakmı cok üzgünüm ama allaha tevekkül ettim ben devam edeyimmi bilmiyorumm kıslarr bu yolda olan arkadasların allah yardımcısı olsunn :Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşım hemen panik olma toplama aşamasına kadar belki daha fazla yumurtan oluşur..
İnşallah tedavin yarım kalmaz ama öyle bile olsa dediğin gibi binde bir diyorsun bir dahaki sefere
böyle olmaz hem biliyorsun bir tek embriyo ile hamile kalınıyor benim de 4 yumurtam vardı ve dördü de döllenmişti.
Devam ederseniz senin de ikisi de döllenebilir..Tek yumurta ile tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar var canım..
İnşallah yarım kalmaz ama eğer ki bi öyle olursa sana incir kürü uygulamanı tavsiye ederim..Bol şans Allah yardımcın olsun...
benim bünyem yüksek doz ilaçta daha az yumurta üretimi sağlamıştı,daha sonraki tedavide az doz ilaçla 2 kat fazla yumurtalarım oluştu...
inşallah tedavin devam eder..
canim banada olmustu ben sadece gonal f kullandim 300 luk femara kullanmamistim cunki recetede yoktu daha sonraki ayda ikisini birden kullaninca yumuslarim oldu acaba sanadami sadece gonal f verdiler hakkinda hayirlisi olsun canim
bence sen şanslısın benim kısa protokoldü bana önce 5 gün femara kullandım daha sonra 4 gün sabah akşam menagon 450 en yüksek dozdan ama kontrole gittigimde hiç yumurta gelişmemişti en zor tedaviyi bana uygulamıştı ama yine yumuşlardan eser yoktu senin yine 2 tane olmuş haline şükret bence ya benim gibi olsan.
ilaç dozun normal
ben de sadece gonal f vuruluyorum ve 225 ünite hemde ve şu anda çok sayıda yumurtam oluşmuş durumda
opu işlemine girmedikten sonra kaç yumurta olduğu net anlaşılmıyor
bence devam et 10-15 adet yumurta olması önemli değilki
önemli olan az ama sağlıklı döllenebilmeleri
inşallah yumoşların da sağlıklıdırlar ve sonuç güzel olur
unutma her insanın bünyesi farklıdır yaşlarımız farklıdır bu yüzden ümitsizliğe kapılma zor tedaviler bunlar
inşallah sonuç alacaksınnn
canim uzun oldugu icin demekki cok baskilamis rezervin az olmus olabilir
bencede devam et yumurta toplama gunu belki 2 3 tane daha artacak ayrica az olsun kaliteli olsun daha mantikli bencede
herkes allahin izni ile bir tane ile hamile kaliyor
bence alninda varsa bir taneile bile gelir bebisin hayirlisi de ve devam et
yolun acik olsun
canım üzülme bana tek emriyo transferi ypıldı baştan çok üzüldüm ama allahın takdiri olursa 1 taneyle de olur canım sonuc yarın belli olacakk umuyorum ki sizlere umut olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?