• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sadece icimi dökmek istiyorum😪😭😭😭😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
Calisiyorum stresli bir hayatim var.. evleneli 2.5sene oldu gecti bile.. 3 senw olacak. Kiz kardesim bile 2 hafta sonra 2.cocugu dogurucak. Bense hala ilk cocugu yapma cabasindayim... 1 senedir cocuk istiyoruz zar zor bir tane oldu 7.ayda sevindik derkrn, kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu ay o kadar ümitliydim ki.. günleri degerlendirdim yumurtam olustu catladi... ama yine hamile degilim.. etraftaki kücük cocuklari görüyorum bisikletle.. instagramdaki hamile anneleri görüyorum. Ellerinde cocuklariyla görüyorum. Onkadar icim yaniyorki. Kalbim cok aciyor. Dün hüngür hüngür agladim.. annemede hicbisey söylemiyorum söylemekmistemiyorum. O yine benim icimi biliyordur ama ona bu derdimide paylasmak istemiyorum. Hergün calsitigima ragmen evin isleri ütü camasir. Yinede aklimdan cikmiyor. 7.aydaki hamileligimde küvük 2 3 tane tulum almiati arkadasim. Onu bile ortadan kaldirdim kimyasal gebeligimden hemen sonra. Bakip üzülmiyim.aklima gelmesim arkamda birakayim diye. Ahhhhhh ahhhh. Hicbir seye benzemiyormus bu evlat istegi. Esime bakiyorum.icim yaniyor ölüyorum. 29 yasina girmeden 2 gün önce kimyasal gebeligim olustu. Hastahaneden eve geldigim gün dogum günüydü. 30 yasina girecek. Ve hala baba degil. Kahroluyorum bir bilseniz. Onu gördükce icim yaniyor. Kavruluyorum böyle.😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Lütfen kendinizi bu şekilde üzmeyin. Vardır bı vakti zamanı illaki. Hayırlısını isteyin her zaman. Bu forumda, dışarda 5 10 20 yıldır evlat hasreti çekenler var. Henüz 1 senedir düşünmeye başlamışsınız. Stres çok etkili olmamasında yıpratmayin kendinizi lütfen. Gerekli tahlillerinizi yaptırın eşinizle ondan sonra zamana bırakın bu geçen zamanda da eşinizle birlikte yapmak istediklerinizi yapın kafanızı boş bırakmaya çalışın. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim sizin ve tüm evlat isteyen kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın . Sağlıcakla.🌸

30 yaş çok geç değil ama ha deyince olmuyor artık herkes zorlanıyor hamile kalmakta. Tedavi olmayı denedinz mi?

Calisiyorum stresli bir hayatim var.. evleneli 2.5sene oldu gecti bile.. 3 senw olacak. Kiz kardesim bile 2 hafta sonra 2.cocugu dogurucak. Bense hala ilk cocugu yapma cabasindayim... 1 senedir cocuk istiyoruz zar zor bir tane oldu 7.ayda sevindik derkrn, kimyasal gebelikle sonuclandi. Bu ay o kadar ümitliydim ki.. günleri degerlendirdim yumurtam olustu catladi... ama yine hamile degilim.. etraftaki kücük cocuklari görüyorum bisikletle.. instagramdaki hamile anneleri görüyorum. Ellerinde cocuklariyla görüyorum. Onkadar icim yaniyorki. Kalbim cok aciyor. Dün hüngür hüngür agladim.. annemede hicbisey söylemiyorum söylemekmistemiyorum. O yine benim icimi biliyordur ama ona bu derdimide paylasmak istemiyorum. Hergün calsitigima ragmen evin isleri ütü camasir. Yinede aklimdan cikmiyor. 7.aydaki hamileligimde küvük 2 3 tane tulum almiati arkadasim. Onu bile ortadan kaldirdim kimyasal gebeligimden hemen sonra. Bakip üzülmiyim.aklima gelmesim arkamda birakayim diye. Ahhhhhh ahhhh. Hicbir seye benzemiyormus bu evlat istegi. Esime bakiyorum.icim yaniyor ölüyorum. 29 yasina girmeden 2 gün önce kimyasal gebeligim olustu. Hastahaneden eve geldigim gün dogum günüydü. 30 yasina girecek. Ve hala baba degil. Kahroluyorum bir bilseniz. Onu gördükce icim yaniyor. Kavruluyorum böyle.😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Canım kendini harap etme söyle dusun üzülmen bisey değiştirmiyor benm eşim 34 yasında umrunda degil onu takma . Bi sorun mu var peki

Ben 31 eşim 33 yaşında zaten ilk yıl vajinismusla geçti 1,5 yıllık evliyim. İlk ilişkimizde hamile kaldım ama boş gebelikti. 1 ay önce düşük yaptım.

Yalnız değilsin yeni denemeye başlamışsın. İlk yıldan beri çocuk istiyor olabilirdin ve 3 senedir uğrşıyor da olabilirdin. Doğum-ölüm-evlillik bunlrı değiştiremezsin. Bir çocuk senden doğacaksa bunun anını değiştiremezsin ne zamansa yazı o zaman gelecek. Engellemeye çalışsan korunsan hatta kordonlarını bağlatsan bile gelecek. Bir çocuğun doğacağı varsa babası bile olmasa doğuyor (meryem ana)

Ben de çok istiyorum bebiğim olsun ki ben hiç düşünmüyorken hamile kalmıştım. Şimdi istiyorum ama nasip. İnan evde olanlar çalışmak istiyor çalışanlar evde olmak. Ben memurdum evde olanlara özeniyordum ohh ne rahat falan. Şimdi evdeyim eşim çalışmamı istemiyor içim gidiyor kendi paramı kazanmayı özledim.

Elimizdekinin değerini bilcez. Mutlu olmak çok kolay. Daha iyiye değil daha kötüye bakıp şükretcez.

30 yaş çok geç değil ama ha deyince olmuyor artık herkes zorlanıyor hamile kalmakta. Tedavi olmayı denedinz mi?
Ya kadin doktorum ben kimyasal gebelikten sonra tiroit ilaci verdi. Onu kullaniyorum 2 aydir. Baska bisey demiyor. Hani tedavi gerekli felan hicbisey. Bende hersey yolunda. Esimde sadece kasiklar kücük oldugundan oda dogustan olan bisey. Boyutu kadsr üretebiliyor..

Ben 6 yıldır bekliyorum bir dış gebelik birde 21 haftalık erken doğumum var.
Önce anlamıyordum ama şimdi anladım artık bu işler nasip. Allah ol demedikçe olmuyor.
Benimde benden sonra evlenen görümcem 2.doğurdu. Eltilerim,arkadaşlarım,komşularım,tanıdık tanımadık herkes hamileydi bir ara. Halada öyle ama artık takmıyorum.
Herkesin nasibi kendine 🤷🏻‍♀️
Üzülmüyorum desem yalan olur,oğlum aklımdan çıkmıyor.
Ama elimden bir şey gelmediği için bekliyorum sadece. Sizde üzmeyin kendinizi Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizleride unutmasın. Bu forumda az değiliz hasretle bekleyen. Elbet kabul olur ve gelir o güzel günler.

Ben 31 eşim 33 yaşında zaten ilk yıl vajinismusla geçti 1,5 yıllık evliyim. İlk ilişkimizde hamile kaldım ama boş gebelikti. 1 ay önce düşük yaptım.

Yalnız değilsin yeni denemeye başlamışsın. İlk yıldan beri çocuk istiyor olabilirdin ve 3 senedir uğrşıyor da olabilirdin. Doğum-ölüm-evlillik bunlrı değiştiremezsin. Bir çocuk senden doğacaksa bunun anını değiştiremezsin ne zamansa yazı o zaman gelecek. Engellemeye çalışsan korunsan hatta kordonlarını bağlatsan bile gelecek. Bir çocuğun doğacağı varsa babası bile olmasa doğuyor (meryem ana)

Ben de çok istiyorum bebiğim olsun ki ben hiç düşünmüyorken hamile kalmıştım. Şimdi istiyorum ama nasip. İnan evde olanlar çalışmak istiyor çalışanlar evde olmak. Ben memurdum evde olanlara özeniyordum ohh ne rahat falan. Şimdi evdeyim eşim çalışmamı istemiyor içim gidiyor kendi paramı kazanmayı özledim.

Elimizdekinin değerini bilcez. Mutlu olmak çok kolay. Daha iyiye değil daha kötüye bakıp şükretcez.
Vok cok haklisin... evlilik dogum ve ölümü hicbirsekilde degistiremeyiz...😔😔inan calisiyorumda cok degismiyor birsey.. istede aklimda hep aklimda. Heleki kimyasal gebelikten sonra dahada cok kafamda bulundu takinti oldu

Bizim bir akrabamızın yıllarca çocuğu olmadı. İlk yıldan itibaren 10 yıl tedavi gördü ve olmadı. Artık doktorlardan bıktı pes etti tedaviyi medaviyi bıraktı hamile kaldı. Bu dediğim 25 yıl önce oluyor şimdi kocaman oğlu var yani. Bir tane oldu daha da olmadı. Allah ın işi işte eşimin Ananesi 20 tane çocuk yaptı, kayınvalidem korunmadı hiç onun 2 tane oldu. Yazı kader yani onu anlatmaya çalışıyorum. ALLAH tez zamanda isteyen herkese de sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ya kadin doktorum ben kimyasal gebelikten sonra tiroit ilaci verdi. Onu kullaniyorum 2 aydir. Baska bisey demiyor. Hani tedavi gerekli felan hicbisey. Bende hersey yolunda. Esimde sadece kasiklar kücük oldugundan oda dogustan olan bisey. Boyutu kadsr üretebiliyor..

Iyi bir inferilite bölümüne gitmeden sorunlarınızı bilemezsiniz.. Dokrorunuz baştan savma yapmış değiştirin ve yapıcı olun bir yerden başlayın yoksa üzülmeye devam edersiniz. Yaşadım biliyorum.

Canim benim.. Üzülme bak bu şekilde stres yapmaman gerekiyor. Bu forumda okudum gebelik konularinda senin gibi nice insanlar var. Yillarca aylarca deneyip, stres yapip sonuç alamayanlar. En son artık ümitsizliğe kapılıp sıfır stres yapınca mutlu haberi alanları.. İyi bir doktora git. Maddi durumunuzu bilmiyorum. İster özele git ister devlete. Devlette ilgilenmiyorlar mi, farklı doktora git. İlgilenen doktoru bulana kadar. Allahtan ümit kesilmez daha gencsin. Lütfen böyle yapma.. Allah yardimcin olsun.

Canim benim.. Üzülme bak bu şekilde stres yapmaman gerekiyor. Bu forumda okudum gebelik konularinda senin gibi nice insanlar var. Yillarca aylarca deneyip, stres yapip sonuç alamayanlar. En son artık ümitsizliğe kapılıp sıfır stres yapınca mutlu haberi alanları.. İyi bir doktora git. Maddi durumunuzu bilmiyorum. İster özele git ister devlete. Devlette ilgilenmiyorlar mi, farklı doktora git. İlgilenen doktoru bulana kadar. Allahtan ümit kesilmez daha gencsin. Lütfen böyle yapma.. Allah yardimcin olsun.
Allah razi olsun. Doktorumu degistiricem artik kesinlesti bu zaten... baklim hayirlisi 😔😔😔

Canım... Resmen yakın arkadaşım var sanki onu gördüm bu yazdıklarında. 3 senelik evliymissin hiç bir sağlık sorununuz yoksa eninde sonunda Allah verir size de 🙏🏼 yakın arkadaşımın 5 sene boyunca olmadı çocuğu. Ve o kızın kayınvalidesinden yediği lafları bir ben biliyorum şahit oldum. Boşasın oğlum bunu bu kısır bile demişti kızın yüzüne. 6. Senesinde hamile kalmış anlamamış bile başka birşey için hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş. Onda bile kayınvalidesi kız dogurmazsan beni arama bile demişti. O sevinci bile kursağında bırakmıştı kızın... Şuan 1 yaşında kızı var. Kayınvalidesine de yüzünü bile göstermiyor kızının:) sakın umudunu kaybetme. Olmaz tutmaz deme. Öyle zaman da gelir ki dünyan şen olur. Arkadaşım da diyordu tamamen umudu kestim her ay test yapmaktan bikmistim nasılsa yine olmadı diye enfeksiyon kaptığıni düşünüp hastaneye gittiklerinde öğrenmiş mesela :) Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Emin ol şu hayatta neler yaşanıyor... Sakın umudunu kaybetme... 🙏🏼👼🏼

Üzülmeyin Allah büyük bi bakmışsınız ettiğiniz duayı yasiyorsunuzdur çok stres yapmayın ben 5 yıllık evliyim çok dr gittim hiç bir sıkıntı yok tek sorun stres dedi ben sürekli ovülasyon testleri gebelik testleri yapıyordum bi türlü uzerimdem o stresi atamiyordum en son tatile gittiğimizde hiç umursamadim inan o ay hamile kaldim çok şükür rabbime hamileliği geciktiren etkileyen stresmis rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin 🤲🤲

Üzülmeyin Allah büyük bi bakmışsınız ettiğiniz duayı yasiyorsunuzdur çok stres yapmayın ben 5 yıllık evliyim çok dr gittim hiç bir sıkıntı yok tek sorun stres dedi ben sürekli ovülasyon testleri gebelik testleri yapıyordum bi türlü uzerimdem o stresi atamiyordum en son tatile gittiğimizde hiç umursamadim inan o ay hamile kaldim çok şükür rabbime hamileliği geciktiren etkileyen stresmis rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda size de nasip etsin 🤲🤲
Allaj razi olsun iyiki varsiniz. Inanim icimi bir nebzede olsa rahatlatiyorsunuz. Allah evladinizi size bagislasin inslalah.. dogru cidden. Ben stres yapiyoru.. kimyasal gebelik gecirdigim ayda tek o ay ümidiminkestim baktim hamile olmusum.. bu ay cok stres yaptim cok zorladim kendimi kafami.. bu ayda olmadk ya o kadar ümitlenmeme ragmen.. artik birakivam ovulasyon testleri yapmamaya karar verdimm artik umursamycsm. Nr kadar yirtinsamda olmuyor elimizdr olmayan birwey.. allah herkese versin..

Back
X