Gebeliğe Hazırlık sadece hamiş arkadaşlar belirtilerini veya belirtileri duyanlar yazsınlar okuyalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuz09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
1.390
0
40
böyle bi başlık var ama genelde sohbet ediyoruz orda ben bütün belirtileri aynı yerde okuyabileceğimiz bi başlık açmak istedim sadece okuyup öğrenmek için

meraba bgn hamile olduğumu öğrendim.ayaklarım yere basmıyor şuan.belirtiler karın şişliği,kasıklarda ağrı olmuştu.arkadaşımda ise bulantı ve göğsünde ağrı oluyormuş.

günaydın arkadaşlar ben 7aydır hamile kalmak istiyorum ve 7 aydır bütün belirtiler bende mevcut ama gabalik yok malesef:-( çok üzülüyorum allahım kimseye aratmaz inşallah ve ben hamile kalmak isteyen herkezin bu sayfayı okicana ve burda ki belirtileri kesinlikle kendilerinde bulucana inanıyorum ben sağlık lisesi mezunuyum herkesin belirtiler farklı olur bence bizler stresten olmuyoruz çok üzülüyorum ya allahım sen bannelik duygusunu bize tatdır ya

hasretali canım haklısın bende 7 yıllık evliyim 5 yıl tedavi oldum şu an eşimde bende normaliz ama hamile kalamıyorum doktorum kafana çok takıyorsun piskolojik olmuyor diyo gerçekten doğru allahım istemeyenlere değil bizim gibi bebek hasretiyle yananlara bebek nasip etsin üzülme tatlım

mrb benimde dört yaşında bir oğlum var, 8 aydır çocuk istiyoruz maleseff olmuyor

yani arkadaşlar bana bunlar saçma geliyo bana şuan sonrsan 1aydır mide bulantım ve bel ağrım var sağ göğsüm bastırınca acıyo geçenlerde turşu diye delirdim bunlarda belirti ben buna benzer şeyleri 7aydır yaşıyorumbi mide bulantısı umutlandırıyo ama başkası bu belirtilerin hiç birinin farkına varmıyo ama hamile kalıyo inşallah hepimiz hamile kalırız

Bende hamileliğimi yeni öğrendim. Benim en büyük belirtim bacak arasından (apışarası dediğimiz yer) kasıklara doğru olan çekilmelerdi. Diğer karındaki şişlik göğüsteki şişlik adet dönemindede olan belirtiler. Ama bahsettiğim bu batmaları hiç yaşamamıştım bebeğimin bana tutunurken verdiği belirtilermiş meğer.

arkadaşım benim kızdığım nokta aff edersiniz kadın akşam eşiyle beraber olmuş sabah test yaptım negatif diye yazıyo ne bu hız ya maşallah jetden daha hızlı valla ben 24 gün geciktim ama hiç bir belirti yok inşallah isteyen herkesin bebişi olr

:emir_bebek: gamyoncuiremsu:nazar::asigim:
kızlar ilk hamileliğim bende 2 senedir bebişimin yolunu gzlüyordum nihayet rabbim verdi
hiçbir zaman acele etmeyin çünkü herşeyin bir vakti var allahım hayırlısını nasip etsin sanki hiçbir zaman hamile olmayacakmış geliyor bizlere ama öyle değil allahım hiç ummadığın zaman da verdi meleğimi şimdi belirtilerime geleyimmmmmm:nazar:
kızlar adet belirtilerinin hemen hemen aynıları karın alt tarafında şişlik göğüslerde dolgunluk 4. haftada başlıyor benim mide bulantım yok ağzımda donmuş yağ tadı vardıçok ilginç, avuç içlerim çok sıcaktı, ayaklarım soğuktu, ve dudağımın kenarında uçuk çıktı inşallah yardımcı olmuşumdur
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu amin..........:nazar:

Ayrıca hiç bulantım yok. Zaten herkesde bulantı olacak diye bişey de yok.

yuh artık ya ertesi gün test mi olur kanda bile 1hafta sonra döllenme zaten 1günü geçiyo keşke ertesi günü olsa hem o zaman gebelik testleri peynir ekmek gibi bakkalardada satılırdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeytin cim allah bağışlasın ben senin yerine olmak için nelerimi vermezdim ama ne yapayım olmuyor 7 yıldır allah sana hayırlı evlat nasip etsin

merhaba bende 6+4 haftalık hamleyim benim gebelik belirtilerimden en belirgini gaz dı bide sık idrar :) daha sonralarda mide yanması göğüs şişkinliği hassasiyeti mide yanması filan oldu anlıyacağınız yok yok belirtilerim arasında :)

X