• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece Göbek eritmek için ne yapmak lazım?

willowdoyle

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
11
0
16
İstanbul
Boyum 1.74 kilom 62 bu yüzden zayıflamama gerek yok hatta baldırlarım falan hiç yok ama göbeğim maşallah 3 aylık halime gibiyim resmen. Ve diyet yapsam hemen yüzden veriyorum ama ben göbekten verip aynı anda kalçadan kilo almak istiyorum. Sabah aç olarak yeşil elma yenirse göbekten kilo vermeye yardımcı olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum? Sizin düşünceleriniz neler?

göbek karbonhidrat ağırlıklı beslenme sonucunda o denli oluşuyormuş.
yoğurt yumurta tüketimi göbüş yağlarını eritmeye birebir deniyor.
kardiyo önerilior göbüş için bu arada. yani koşmalıyız bol bol .

Merhaba arkadaşlar
Benim boyum 1.68 kilom 67 Her yerim incecik bacaklarım çalı kollarım çalı göüğler yok.Ama gel gelelimgöbek 7 aylık gibi.Çıldırıcam iyice akşam 7 de işten geliyorum ee dolayısıyla aç geliyorum.yemek yiyorum ve o yemeği zaten kabızlık sorunum var eritemiyorum öylece kalıyor...valla egzersiz yapmayada vaktim yok.Ancak mekik çekebilirim.ama mekikte karındaki yağları kasa çeviriyormuş yani erimezmiş sadece seertleşirmiş off yaa napcaz biss :(

Mekik bir kaç haftadır düzenli çektim her gün 50 tane yatmadan önce iyiy oluyor ama gel gör ki düzenli yapmak sıkıntı :) unutuyotum, yorgun oluyorum, işten geç geliyorm fln nedense yemek yemeyi unutsam da yine de göbeğe kilo alıyorum ama hiç adaletli değil yani :))
Ayrıca bu yoğurt meselesini bende duymuştum ama yağlı ya da yağsız yoğurt olması fark ediyor mu? Bir bilginiz var mı?
Bir de arkadaşım ender saraç ın netten göbek eritme üzerine diyetini bulmuuş bir hafta yaptı iyi işe yaradı bir buçuk kilo verdi hemen. Ama zor geldi bana biraz ya :/
Mekik sanırım en kesin çözüm her akşam 10 dakika ayırsak yeterli sanırım :) Ve 6 dan sonra yemek yememek lazım onun yerine meyve fln yenilse hiç ekstra diyete gerek yokmuş annem öyle diyor :)))

kizlar ayni sorun bende de var rejim yapnca kalcam basenlerm eriyor gobegim ayni duruyor dar bisey giyemiyorum cok kotu gorunuyor ama cozumu buldum :) plateste bi iki hareket var onlar cok etkili suan dumduz olmaya cok yakin :) ebru sallinin plates videolarni izleyn ilk 1 hafta hepsini yapmayi deneyn daha sonra karninizi een cok yakan hareketlerle devam edersnz 10 dkka bile yapsanz o bi kac harekti gdio gbek 1 saat spor yapmaya grek kalmiyor

Mekik bir kaç haftadır düzenli çektim her gün 50 tane yatmadan önce iyiy oluyor ama gel gör ki düzenli yapmak sıkıntı :) unutuyotum, yorgun oluyorum, işten geç geliyorm fln nedense yemek yemeyi unutsam da yine de göbeğe kilo alıyorum ama hiç adaletli değil yani :))
Ayrıca bu yoğurt meselesini bende duymuştum ama yağlı ya da yağsız yoğurt olması fark ediyor mu? Bir bilginiz var mı?
Bir de arkadaşım ender saraç ın netten göbek eritme üzerine diyetini bulmuuş bir hafta yaptı iyi işe yaradı bir buçuk kilo verdi hemen. Ama zor geldi bana biraz ya :/
Mekik sanırım en kesin çözüm her akşam 10 dakika ayırsak yeterli sanırım :) Ve 6 dan sonra yemek yememek lazım onun yerine meyve fln yenilse hiç ekstra diyete gerek yokmuş annem öyle diyor :)))

anneler isi biliyo canim :) aynen ben de 6 da 7de yeemek yiyorm sonra bi daha yemiyorm hem kalbede cok zararliymis

Valla kalçayı büyütmeyi pek bilmiyorum. Ama her gün uyanır uyanmaz çekeceğin 20 mekikle bir ay sonraki değişime şaşırırsın. Hiç aksatmadan, uyanır uyanmaz 20 tane.

Back
X