- 24 Haziran 2011
- 23.368
- 48.580
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ben gunlerdir sahibinden de ev bakiyorum ama gebze hakkinda internette oyle kotu yorumlar varki bi cok farkli forum sitelerinden oraya tayin olmus kisilerin yorumlarina baktim herkes berbat cok kotu yok insani soyle yok havasi kanser etme garantili yok yolunuzu keseler yani baktikca icim sisti simdi bo ev begeniyorum sahibinden de e ev guzel ama o mahalle belki pis bi yermi cocuklarla yasamaya uygun mu
Dogma buyume ankara da yasiyorum burda ki cok pis belli basli semtler var o semtlerde bile guzel yeni bi bina yapili bi daire bulunuyor ama sadece daire gorunuyor ev bakarken cevre nasil bilmeyince fikrin olmayinca cok zormus ben tum onerileri not aliyorum burasi cok yardimci oldu en azindan semtler hakkinda bi fikrim olur gidince oncelikli oralardan bakarim
Gebze'yi bence biraz abartarak kotuluyorlar. Mesela o dedikleri seyler semt semt degisiyor. Yani bi beylikbaginda cayirovada evet pek nezih bir ortam yakalayamayabilirsin ama mesela darica olsun sultan orhan olsun tatlikuyu olsun gayet guvenli yerler bence.
Tatlım ben ters derken ıstanbul tarafına ters demek istedim
Taksime ve kadikoye direkt otobusler vardi, arkadasla bi gun gitmistik. Daha ne olsun.