- 25 Mart 2014
- 1.481
- 2.340
- Konu Sahibi feliscatus
Ayyynı sorun bizde de vardı. Eşimin annesinden gelenler vakumlu hurçta duruyordu. Ben de açınca temizdir diye direkt yerleştirdim. Koktuğunu farkettim ama böyle giyilmiş kıyafet kokusu veya ter değil çok ilginç bi küf kokusu bildiğimiz küf veya rutubet de değil nasıl anlatsam sanki ıslak çamaşır ama daha hafifi, yayılımı fazla olan neyse anlatabilmişimdir umarım. Yüksek derecede yıkayıp tekrar kurutup yerleştirdim yumuşatıcı kokusu gittikçe aynı koku belirmeye başladı. Soğuk bi koku yaa anlatamıyorum ama unutamıyorum da. Eşime koklatıyorum ne var ki vs diyor sorunlu muyum acaba diye düşündüm bi ara. Ya şöyle temiz temiz çamaşır kokutamadım adamın dolabını. En sonunda içime fenalık geldi istemiyorum hiç birini dedim giysi kumbaralarına attım. Şu an annesinin evinden gelen çorabı bile yok. Bazen annesi evde şu eşyan var al istersen vs diyor hemen atlıyorum yok yok ev eşya dolu burda giyer diye. Aynı koku kayınvalidemde de var. Mesela onlara gidince biraz alıyorum sonra burnum alışıyor farketmiyorum ama onlar bize geldiğinde burnumun direği kırılıyor. Portmantoya montlarını astıklarında bile sanki içerdeki eşyaları kokutuyorlar gibi geliyor o yüzden onlar gelmeden portmantoyu boşaltıyorum. Bizde giydikleri ev terliklerini vs ayırdım kapının dibindeki ayakkabılığa koyuyorum ki portmantonun içine yayılmasın o koku. Aslında kayınvalidem pis biri değil ama artık evinden mi makinesinden mi bilmiyorum değişik bi koku var kıyafetlerinde kaldıramıyorum