- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
Ben de epidural normal doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım...Doğumumun olacağı alışverişe çıktım baya dolaştım hatta girdiğim mağzada bi de akşama doğurıyormuşun dediler...Eve geldim hafif bir sancım oldu wcye gittiğimde kanamam başlamış az miktarda..Annem doğumumun yakın olduğunu söyledi..Sonra sızı şeklinde sancı..Sancım gelince yürüyordum..bitince oturup çamaşır katlıyordum doğuma gidecem evim düzenli olsun diye...Gece 23 24 gibi sancılarım başladı ben her sancıda yürüdüm...Sancım bitti oturdum birden suyum geldi gece 3 gibi hemen hastaneye gittik..Muayne ettiler 2cm açılmam var..Doktorumu arayıp bilgi verdiler..Nstye bağlandım...Sürekli açılma var mı diyr kontrol ettiler..Sabah 8.30 gibi epidural taktılar...O kadar ilgililer ki yaptıkları her aşamayı anlattı dr..Karnına doğru eğiliyorsun sonra batikonlanıyorsun..Şimdi iğnemizi yapacağız beline hiç hareket etme. dedi..İğne vurulunca ilk sancın geldiğinde söyle dediler..Sonra odama gittik..Karın bölgemde kaşıntı başladı iğnenin etkisiyleymiş...İlk sancım aynı adet sancısı gibiydi hemen söyledim epidural takılan yere ağrı kesici yaptılar...Her sancıda söylememn gerek yoksa ağrıyı daha çok hissdediliyormuş...Biraz yattıktan sonra eşimle beraber yürüyüş yaptık..doktor büyük tuvaletin geldiğini hissttiğinde hemen söyle dedi..Sonra odama gittim 9 cm açılmam başlamış...Hemen doğumhaneye girdik...Masaya oturdum..Doktorum nefes al ve ıkın dedi..yarım saatte kızım doğdu ve hiç ama hiç acı çekmedim..Sadece çok susadım...Uzun oldu biraz..Canım sen de inşaallah sağlıklı bir şekilde hiç ağrı çekmeden yaparsın doğumunu...
Doğumunu hangi hastanede yaptın acaba?
canım nasıl pür dikkat okudum anlatamam sana..
inş bende seninki kadar kolay doğururum ama şu epidural doğumdan kadınların %99u çok memnun..bende epidural istiyorum muhakkak RABBİM izin verirse..
iğne yapılırken acıdımı canın bide ben bişi sorcam canım hastene evinize ne kadar yakınlıkta eşim çok yakın olması taraftarı o anı düşünüyo ama iyi güvenilir hastanelerde 1.1.5 saat uzaklıkta..heralde ben kendimi anlarım yani doğurucağım zmaanı..olmadı evde bekliceğime hastanede beklerim
inşaallah canım sen de benden daha iyi bir şekilde alırsın bebeğini kucağına...İğne yapılırken çok az acı yani sinek ısırığı gibi bir acı canım..Hastane evime yakın 10 dakika mesafede..Herşey yolunda g,derse canım anlarsın doğum yapacağın zamanı..Benim önce kanamam sonra suyum geldi..bundan tam 7saat sonra yaptım doğumumu...Sen de epidural doğumun rahatlığını yaşarsın inşaallah..Hayırlı doğumlar canım...canım nasıl pür dikkat okudum anlatamam sana..
inş bende seninki kadar kolay doğururum ama şu epidural doğumdan kadınların %99u çok memnun..bende epidural istiyorum muhakkak RABBİM izin verirse..
iğne yapılırken acıdımı canın bide ben bişi sorcam canım hastene evinize ne kadar yakınlıkta eşim çok yakın olması taraftarı o anı düşünüyo ama iyi güvenilir hastanelerde 1.1.5 saat uzaklıkta..heralde ben kendimi anlarım yani doğurucağım zmaanı..olmadı evde bekliceğime hastanede beklerim
Bir$ey degil.
Ben bir de video ekledim izlemek isteyen bayanlar olursa normal dogum dan tutun, sezeryan ve su da doguma kadar görüntüler var.
<< Buradan Bakabilirsiniz >>
Yalniz burda ki normal dogumda ki bayan hastane yataginda normal bir $ekilde yatmi$ (epidural felan yok) bacaklarini açarak dogum yapmi$ rahatligina hayranim böyle kadinlarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?