- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
ayyy bende çok merak ediyorum,hangi doğum yöntemi daha kolay diye...bizde bebiş yapmaya karar verdik,şimdiden korkmaya başladım doğumdan,
doğum ne zaman canım,Allah bir avaz da kurtarsın inşlhh....
bende epidural normal istiyorum
ben epidural normal dogum yaptim ve cok kolay bir dogum oldu,hic dogum sancisi cekmedim.Dogumdan 2 saat sonra hastanenin bahcesinde esimle ese dosta telefon acip sohbet ediyorduk,cabuk toparlandim.Bir daha dogum yapmak kismet olursa kesinlikle yine epiduralle olmasini isteyecegim.Daha once kist ameliyati da oldum ve sezeryan o ameliyattan da agir bir ameliyat diye biliyorum,buna ragmen ameliyattan sonra uzun sure toparlanamamistim.Allah hepinizi ve bebislerinizi sag saglim kurtarsin
aynen sofika'ya katılıyorum,bende epiduralli normal doğum yaptım,hastaneye gittiğimde 4cm açılmıştı,ama çok sancım yoktu,hemen epid.takıldı ve rahat geçti,sadece doğum anı acı verdi bana,2 defa ıkındım,hiç bağırmadan geldi meleğim,allah hepinize benimki kadar kolay doğum nasip etsin.
Bende ilerde hamile kalmayı düşündüğüm zaman epidural normal yolla doğurmak isterim...
aynen sofika'ya katılıyorum,bende epiduralli normal doğum yaptım,hastaneye gittiğimde 4cm açılmıştı,ama çok sancım yoktu,hemen epid.takıldı ve rahat geçti,sadece doğum anı acı verdi bana,2 defa ıkındım,hiç bağırmadan geldi meleğim,allah hepinize benimki kadar kolay doğum nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?