Merhaba Arkadaşlar yeniyim ne yapacağımı bilmiyorum sizinle dertleşmek hatta fikirlerinizi almak istiyorum 11 yıllık evliyim ama toplasanız 1 yıllık evlilik belki yaşamısımdır evet hiç ayrılmadık ama işti ilgisizlikti çocuk büyütmekti derken hiç birşey anlamadım ilk evlendiğimizde onun ailesinin alt katına taşındın maddi olarak ailesi bizi bitirdi ha bizden para istemedi ama olmadığı için bütün borçları biz ödedik ve siz yediniz dediler sonra atandım bir kızım oldu eşimzaten o maddi kavgalardada sonrasındada hep şiddete başvurdu sabrettim ailemi üzmek istemedim sonrada kızımı evet öldürüsiye dövmek değil ama hep canımı yaktı şimdi şimdiyse yorgunum bütün hayatı çok sevdiği güvercinleri ha artık güvercinleri bırakıp gelsede istiyormuyum hayır okadar bağırıyor o kadar hakaret ediyordu ve ediyorki bıkmışım ha hepmi hayır ama artık yaşanılanlar hep olmasada mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum ayrılsam henüz gencim diyorum ya birdaha evlenirsem ve bu yüzden kızıma kötü birşey olursa bunun vebaliyle yaşayamam diyorum şuan birsey yapıyormu hayır ona ve kuşlarına dokunmadığımız terasa çıkıp onu rahatsız etmediğimiz sürece bir şey yok ama böyle hayat devam edermi kocam eşim deyip güvenebileceğin kimse olmadan ne kadar dayanılır hiç bilmiyorum...