Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sadece deneyin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sensizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
50
0
0
Balıkesir
inanmicaksınız sadece deneyin başka hiçbirşey demiyorum yu&dali inanılmaz bir ürün deneyin yoruma gerek yok

saçlarım çok zayıftı sürekli dökülüyordu bunu bir arkadaşım önerdi bir ay kullandım bir ayın sonunda saç dökülmesini durdurdu zayıf olan saç tellerini güçlendirdi sadece bir ay kullandım saçlarıma çok faydası oldu artık saçlarım zayıf değil ve dökülmüyor şuan kullanmıyorum bıraktıktan sonra eski halinede dönmedi saçlarım deneyin öneririm size

tamam konu açtında nasıl kullndın vs neye iyi geliyor bunu neden yazmadınız _???????

Bu bölüm saç dökülmesi ya nedene gerek yoktu bence :1rolleyes:

ya bu arkadaşın diğer mesajlarına bir baksanıza sırf reklama girmiş buraya inanmayınnn.vimjo vimjo başka bir şey yokkkk

hyr aldığım alışveriş sitesini söyledim farkındaysan sordukları için söylüyorum reklam olsa burda işim yok hem reklam yapsam ben ne kazanıcam kimseye zorla birşey önermiyorum tavsiye ediyorum bak yudaliyi internetten aldım 53 liraya vimjodan aldım 45 liraya aldım alıcaksanız benim gibi kazık yemeyin diye söylüyorum neyse ne işe yaradığınıda söyliyim ilk kullandım saçlarım dökülmesini önledi 2. hafta tamamen dökülme durdu halada kullanıyorum saçlarıma iyi geliyor önerim buydu dnemek size kalmış herkes fikrini yazıyor saygı duymak düşer bana

yapmayın 20 küsür mesaj üst üste ve vimjo bu kadar tesadüfmü olur.hem ayrıca eşinizde sizde ne çok ürün kullanıyorsunuz.reklamda yapabilirsiniz sadece söyleme nedenim eğer gerçekte kullanmadığınız ürünleri sadece reklam için kullanmış gibi gösterip insanları mağdur etmemeniz.hem ayrıca mesela prim gibi bir avantajınız olabilirmi????

tmm canım polemige girmiycem düşüncene saygı duyuyorum ne diyebilirim tartışmak gereksiz

ya bu tarz bir şey yokken bana birisi bunları söylese hiç bu kadar sakin ve olgun davranamazdım.tebrik ediyorum seni.haklısın tartışmak gereksiz çünkü her şey ortadaaaaa

ya böyle bir durum yokken bana birisi bunları söylese hiç bu kadar sakin ve olgun davranamazdım.haklısın tartışmak gereksiz çünkü her şey ortadaaa

evet şampuan.sinir oluyorum insanlar sorunları için çözümler ararken böyle umut tacirliği yapanlara.kullandıysan tavsiye et değilmi bizde boşa zaman da para da kaybetmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…